Nu Batman draga, ci: "L-am jucat la un prieten dupa ce am consumat ceva esenta din eCstract alcoolic, si mi s-a parut o prostie de joc"![]()
Nu Batman draga, ci: "L-am jucat la un prieten dupa ce am consumat ceva esenta din eCstract alcoolic, si mi s-a parut o prostie de joc"![]()
Conan- daca nu mi-l imprumuta un prieten, sigur nu puneam mana pe jocul asta. Revin cu niste pareri dupa ce il butonez putin - cred ca-mi va placea oricum, din moment ce e un hack and slash
.
Cum am spus, imi place, dar spre deosebire de alte hack'n slash-uri creeaza plictiseala. Oscilez la grafica, ori e proasta, ori foarte proasta. Nu e un joc pe care sa-l cumperi si sa-l tii in colectie, e ceva ce sa joci intr-o dupa-amiaza cand n-ai ce face/n-ai ce juca.
Forza 3!Apoi, cred ca o sa ma joc putin Forza 3, si dupa...inca putin Forza 3, si poate doar dupa "dupa" o sa reusesc sa am 1000/1000 la Forza 3!
![]()
Demon's Souls. aprope am terminat al 3lea run (in aproape 2 zile ...da cred ca lumea 1 o termin abea maine ..da si 3 zile e bine ). Mai am nevoie de un singur trofeu si dupaia ... PLATINA
(si dupaia o sa pot si eu in sfarsit sa invat la scoala si sa mai fac o tema , doua
)
Dead Or Alive 4
Vaaaaai, ce nervi imi face jocul.... Nu pot sa, selectez la dificultate Nob, doar Normal, Hard si Very Hard.
Din 2 miscari sun K.O, butonul de garda e degeaba....
Bookmarks