Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 85

Thread: Driver San Francisco

1. #41 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Tocmai am jucat demo-ul, mi se pare demential de fun! Cockpit cam-ul l-a facut un must-buy pt mine. Sa alerg prin trafic de politie cu al meu Logitech Driving Force GT - EPIC!

2. #42 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    unde e demo?

3. #43 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    unde e demo?
    US.

4. #44 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am jucat si eu demo, grafic arata foarte bine si e foarte fun, dar controlul mi se pare foarte dificil.

5. #45 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Cum pot sa joc demo-ul? Trebuie sa am cont de US?

6. #46 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Da , trebuie sa ti faci cont pe US

7. #47 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din demo pare chiar bun. Sunt curios cat de buna este si povestea. Controlul masinilor mi se pare chiar foarte bun, la fel si camera "in car". Grafic arata bine (decent, pot spune). Il pot asemana (ca stil de condus si camera din masina) cu Midnight Club LA.

Ce nu-mi place e ca s-au chinuit super mult sa arate fetele celor 2 foarte realist, dar sincronizarea buzelor este aproape inexistenta... (bine, dupa ce am jucat LA Noire, cred ca toate mi se vor parea oribile )

8. #48 SP
    sam
    Member sam's Avatar
    Ubisoft has made a collector�s edition of DRIVER: San Francisco. So to all Driver fans out there, pre-order now!

What�s inside the box you ask?

- A Collectable replica of 1970 Dodge Challenger R/T

- Map of San Francisco with all collectables

- Driver Original Comic Book

- Additional in-game content � 3 Legendary cars in multiplayer

1963 Aston Martin DB5
    1972 Lamborghini Miura
    1966 Shelby Cobra 427
    - Additional in-game content � 4 Single Player Challenges

Mass Chase � escape the whole police force of San Francisco
    Relay Race � change car between laps to win the race.
    Russina Hills Racers � Race against 3 super cars in this famous district.
    Taxi � race against other taxis in downtown.

9. #49 SP
    Cine a jucat demo, imi poate spune daca in momentul in care "treci" de la o masina la alta, pt ~o secunda, bordul masinii respective este netexturat ? am observat ca asa face mereu cand sunt intr-o masina noua (mai putin cand revin in cea a lui Tanner). Mi se pare foarte ciudat...

10. #50 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Doar ce am iesit din demo. I'm soooo gettin this game! Imi place ca au pastrat feeling-ul arcade, iar grafic arata foarte bine. Cockpit cam-ul e foarte frumos iar controlul e de asemenea superb!

@razvanrazy: intr-adevar, cand schimbi masina bordul apare pt 1 sec netexturat, dar nu vad un impediment in asta. Poate in varianta finala se va rezolva.

11. #51 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Nu stiu de ce am impresia ca masinuta din editia de colectie nu e de cea mai buna calitate.

12. #52 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Cine a jucat demo, imi poate spune daca in momentul in care "treci" de la o masina la alta, pt ~o secunda, bordul masinii respective este netexturat ? am observat ca asa face mereu cand sunt intr-o masina noua (mai putin cand revin in cea a lui Tanner). Mi se pare foarte ciudat...
    Pur si simplu datorita optimizarii proaste sau resurselor limitate ale consolelor(cel mai probabil developerul e de vina). Texturile ce nu pot "preloadate" sunt incarcate in timp ce te joci (si, pana atunci, apar niste imagini low resolution).

Probabil acest "Texture Pop-in" va fi prezent si la lansare pentru ca demoul este deja instalat de HDD, iar hard-ul permite o incarcare mai rapida a texturilor decat orice DVD/Blu-ray.

13. #53 SP
    Stiu despre ce e vorba si nu este foarte deranjant. Oricum jocul este foarte tare si finally, avem ceva original in jocurile cu masini, ceva ce este si bine implementat. Mai e mai putin de o luna pana la lansare si-l astept cu sufletul la gura

14. #54 SP
    Junior Member alin_e's Avatar
    Daca cineva are de gand sa-l joace pe PC,ei bine...

PC Driver: San Francisco delayed News - PC - Page 1 | Eurogamer.net

15. #55 SP
    Junior Member Loc Dog's Avatar
    Jocul mi se un mare FAIL ma asteptam la un joc ca gta dar acuma arata ca un NFS cu storyline, penibil Ubisoft a stricat seria Driver tin minte cand ma jucam Driv3r pe ps2 era superb....asta pare un nfs de duzina...

16. #56 SP
    Degeaba te jucai tu Driv3r care a fost cel mai mare esec. Jocuri bune au fost Driver 1 (imi aduc aminte cu placere orele pierdute in urmariri prin oras, cum imi zburau capacele de la roti cand luam curbe chiar si acum il mai joc ocazional pe iPhone/iPad) si Driver 2 (pe PS2, unde au introdus si posibilitatea de a iesi din masina, copie GTA). Driver la baza a fost "doar" un joc cu masini si asa trebuie sa ramana. Daca vreau GTA, joc GTA.

Driver San Francisco e, pana acum, un joc uimitor de bun si de bine facut.

btw, foloseste semne de punctuatie, ca nu se intelege nimic din propozitia aia mare.

17. #57 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Aprob, Driv3r a fost cel mai mare fail ever. Primul Driver a fost pur si simplu epic... de ce te-ai astepta la un joc gen GTA cand... poti sa joci GTA?! Cred ca esti prima persoana pe care o aud spunand aia la adresa Driver

18. #58 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Driver 2 l-am jucat pe psx . Si da, a fost demential.

Damage-ul vehiculelor, respectiv faptul ca puteai sa te alergi cu orice masina, facea jocul destul de impresionant. Pacat ca pe vremea aia nu prea jucam si povestea jocurilor .
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Degeaba te jucai tu Driv3r care a fost cel mai mare esec. Jocuri bune au fost Driver 1 (imi aduc aminte cu placere orele pierdute in urmariri prin oras, cum imi zburau capacele de la roti cand luam curbe chiar si acum il mai joc ocazional pe iPhone/iPad) si Driver 2 (pe PS2, unde au introdus si posibilitatea de a iesi din masina, copie GTA). Driver la baza a fost "doar" un joc cu masini si asa trebuie sa ramana. Daca vreau GTA, joc GTA.

Driver San Francisco e, pana acum, un joc uimitor de bun si de bine facut.

btw, foloseste semne de punctuatie, ca nu se intelege nimic din propozitia aia mare.

19. #59 SP
    Junior Member Loc Dog's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Aprob, Driv3r a fost cel mai mare fail ever. Primul Driver a fost pur si simplu epic... de ce te-ai astepta la un joc gen GTA cand... poti sa joci GTA?! Cred ca esti prima persoana pe care o aud spunand aia la adresa Driver
    fiindca am jucat toate gta-urile posibile, si de ce as juca san francisco cand pot juca NFS The Run sau nfs hot pursuit 2, cum poti sa zici ca Driv3r a fost un fail dimpotriva a fost frumos, eu n-am trait perioada de Driver 1 sau 2 deci nu ma pot pronunta

20. #60 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Loc Dog View Post
    fiindca am jucat toate gta-urile posibile, si de ce as juca san francisco cand pot juca NFS The Run sau nfs hot pursuit 2, cum poti sa zici ca Driv3r a fost un fail dimpotriva a fost frumos, eu n-am trait perioada de Driver 1 sau 2 deci nu ma pot pronunta
    Incearca Driver 1, chiar si acum e frumos... il poti lua de pe torrente, are in jur de 100 Mb. Iti garantez ca o sa iti placa! Bafta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast