Tocmai am jucat demo-ul, mi se pare demential de fun! Cockpit cam-ul l-a facut un must-buy pt mine. Sa alerg prin trafic de politie cu al meu Logitech Driving Force GT - EPIC!
Tocmai am jucat demo-ul, mi se pare demential de fun! Cockpit cam-ul l-a facut un must-buy pt mine. Sa alerg prin trafic de politie cu al meu Logitech Driving Force GT - EPIC!
Am jucat si eu demo, grafic arata foarte bine si e foarte fun, dar controlul mi se pare foarte dificil.
Din demo pare chiar bun. Sunt curios cat de buna este si povestea. Controlul masinilor mi se pare chiar foarte bun, la fel si camera "in car". Grafic arata bine (decent, pot spune). Il pot asemana (ca stil de condus si camera din masina) cu Midnight Club LA.
Ce nu-mi place e ca s-au chinuit super mult sa arate fetele celor 2 foarte realist, dar sincronizarea buzelor este aproape inexistenta... (bine, dupa ce am jucat LA Noire, cred ca toate mi se vor parea oribile)
Ubisoft has made a collector�s edition of DRIVER: San Francisco. So to all Driver fans out there, pre-order now!
What�s inside the box you ask?
- A Collectable replica of 1970 Dodge Challenger R/T
- Map of San Francisco with all collectables
- Driver Original Comic Book
- Additional in-game content � 3 Legendary cars in multiplayer
1963 Aston Martin DB5
1972 Lamborghini Miura
1966 Shelby Cobra 427
- Additional in-game content � 4 Single Player Challenges
Mass Chase � escape the whole police force of San Francisco
Relay Race � change car between laps to win the race.
Russina Hills Racers � Race against 3 super cars in this famous district.
Taxi � race against other taxis in downtown.
Cine a jucat demo, imi poate spune daca in momentul in care "treci" de la o masina la alta, pt ~o secunda, bordul masinii respective este netexturat ? am observat ca asa face mereu cand sunt intr-o masina noua (mai putin cand revin in cea a lui Tanner). Mi se pare foarte ciudat...
Doar ce am iesit din demo. I'm soooo gettin this game!Imi place ca au pastrat feeling-ul arcade, iar grafic arata foarte bine. Cockpit cam-ul e foarte frumos iar controlul e de asemenea superb!
@razvanrazy: intr-adevar, cand schimbi masina bordul apare pt 1 sec netexturat, dar nu vad un impediment in asta. Poate in varianta finala se va rezolva.![]()
Nu stiu de ce am impresia ca masinuta din editia de colectie nu e de cea mai buna calitate.![]()
Pur si simplu datorita optimizarii proaste sau resurselor limitate ale consolelor(cel mai probabil developerul e de vina). Texturile ce nu pot "preloadate" sunt incarcate in timp ce te joci (si, pana atunci, apar niste imagini low resolution).
Probabil acest "Texture Pop-in" va fi prezent si la lansare pentru ca demoul este deja instalat de HDD, iar hard-ul permite o incarcare mai rapida a texturilor decat orice DVD/Blu-ray.
Stiu despre ce e vorba si nu este foarte deranjant. Oricum jocul este foarte tare si finally, avem ceva original in jocurile cu masini, ceva ce este si bine implementat. Mai e mai putin de o luna pana la lansare si-l astept cu sufletul la gura![]()
Daca cineva are de gand sa-l joace pe PC,ei bine...
PC Driver: San Francisco delayed News - PC - Page 1 | Eurogamer.net
Jocul mi se un mare FAIL ma asteptam la un joc ca gta dar acuma arata ca un NFS cu storyline, penibil Ubisoft a stricat seria Driver tin minte cand ma jucam Driv3r pe ps2 era superb....asta pare un nfs de duzina...
Degeaba te jucai tu Driv3r care a fost cel mai mare esec. Jocuri bune au fost Driver 1 (imi aduc aminte cu placere orele pierdute in urmariri prin oras, cum imi zburau capacele de la roti cand luam curbechiar si acum il mai joc ocazional pe iPhone/iPad) si Driver 2 (pe PS2, unde au introdus si posibilitatea de a iesi din masina, copie GTA). Driver la baza a fost "doar" un joc cu masini si asa trebuie sa ramana. Daca vreau GTA, joc GTA.
Driver San Francisco e, pana acum, un joc uimitor de bun si de bine facut.
btw, foloseste semne de punctuatie, ca nu se intelege nimic din propozitia aia mare.
Aprob, Driv3r a fost cel mai mare fail ever. Primul Driver a fost pur si simplu epic... de ce te-ai astepta la un joc gen GTA cand... poti sa joci GTA?! Cred ca esti prima persoana pe care o aud spunand aia la adresa Driver![]()
Bookmarks