Ba il gasesti. Trebuie doar sa stii unde sa cauti. Tocmai pentru ca este un joc atat de vechi, il gasesti la preturi infime.
Iar daca ai iPhone/iPod touch/iPad, il poti lua din AppStore.
degeba, nu exista scuze pentru a discuta despre warez pe forum. uite, de exemplu am dat si eu un mic search pe ebay si in 2 secunde am gasit jocul la doar 2$, o groaza de bani nu? Driver Sony PlayStation 1, 1999 | eBay
Genial e jocul asta. Prea amuzant sa faci shift intr un camion si sa treci prin oponenti ca prin branza in modul Trailblazer.
Sunt foarte curios daca in varianta full se poate face free roaming online ca in demo nu am vazut prezent modul.
IGN Review
Nota:8
Driver: San Francisco - Video Review Video - PS3 - IGN
Am marcat răspunsulTo win it all you have to do is answer this question:
Which of these famous landmarks would you find in San Francisco?
A. The Golden Gate Bridge
B. The White House
C. The Statue of Liberty- but you already know that
![]()
Mi-a ajuns și mie jocul, �nsă nu mă pot pronunța �n legăturăc u el.
Tot ce pot spune e că arată ok macheta, �nsă nu prea se compară cu Maisto sau BBurago din păcate. (nu se deshcid uși/capotă/portbagaj)
�n carcasă se mai află un comic, ilustrat de DC și carcasa jocului care este din plastic.
Per total, pachetul arată ok, să zicem că merită diferența de preț fațăd e versiuena standard, �nsă eu unul de-abia aștept să „testez” jocul.
Tocmai am terminat campania si mi s a parut extrem de scurta pentru un driving game. Am 9h 55' jucate, din care 1h 32' au fost petrecute in shift si cam o alta ora jumate a fost petrecuta in freeroam / challenges (dares & whatever...). Asta reduce timpul jucat cam la 6 ore si ceva. Anyway, story ul mi s a parut acceptabil pentru un joc de acest gen, si desi aproape fiecare data ghiceam ce se va intampla sfarsitul a avut un twist dragut.
Atmosfera mi s a parut relativ proasta. Muzica de fundal era absenta, in special in chase urile cinematice, iar soundtrack ul prezent in joc mi s a parut slab. Putine melodii si nu pe gustul meu (doar Prodigy si Unkle (Eye for an eye) mi au placut). Pe langa muzica, sunetul masinilor nu era destul de puternic in timpul urmaririlor, stricand iar atmosfera.
De laudat este faptul ca loading screen urile sunt aproape inexistente, si cand sunt dureaza foarte putin. Grafica mi s a parut mie a fi foarte buna, iar modul in care se controleaza masinile mi se pare pur si simplu perfect pt jocul asta.
Per total jocul mi se pare foarte bun, daca ar fi sa ma intrebe cineva cam ce nota i as da, aceea ar fi un 8.5.
Intr-adevar, privit doar ca un joc cu masini, vine cu o aditie foarte bune (shift-ul), cu un control excelent (pot spune) si o grafica mai mult decat acceptabila.
Eu vreau sa fac intai povestea si dupa aia challenges-urile.
Imi place fff mult sa joc cu camera in-car, pentru ca (same as Midnight Club LA) mi se pare o reproducere foarte realista in modul in care misca mainile pe volan (volanul se invarte cate inca odata in fiecare parte, nu ca la NFS unde merge doar jumate in dreapta si jumate in stanga).
Povestea este bunicica, cu intorsaturi de situatie, dar nu depaseste pragul de mediocritate, cel putin pt mine.
L-am jucat și eu nițel și nu pot să zic că mă ține lipit de ecran. Defapt n-am mai găsit joc care să mă țină lipit de ecran de ceva vreme.
Pietonii sunt introduși de dragul nostru, �nsă modul �n care se mișcă e destul de stupid. Aici mă refer la faptul că ori se trezesc să sară din față �n ultimul moment, ori se trezesc să nu sară și treci prin ei ca prin fantome.
E un joc amuzant, mai ales c�nd faci pe polițistul și te simți ca �n Burnout Paradise sau c�nd ești �n vreo cursă cu checkpointuri și te simți ca �n Midnight Club LA.
Nu pot să zic că mă așteptam la mai mult, nu sunt dezamăgit dar nici entuziasmat.
Bookmarks