Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 12 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 LastLast
Results 181 to 200 of 221

Thread: Max Payne 3

1. #181 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    E doar nu crezi ca o sa-ti divulge secretul acuma,are el un lagswitch ceva pe acolo, I mean... damn!49-2,ce dracu au facut aia de i-ai casapit in halul ala! se uitau pe pereti,jucau o hora

2. #182 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Renegade, e vreo arma anume pe care o folosesti? Eu cu orice as juca de abia imi mentin un KD de 1. Ceva tips pt un noob?
    MINI-30 este arma cu care joc. Mie mi se pare ca e cea mai buna. Este atat de puternica incat cred chiar ca e overpowered si nu m-ar mira ca intr-un patch viitor sa o nerfeze. Este adevarat e putin deranjant sa tragi glont cu glont, dar din 2-3 focuri la corp omori un inamic, iar daca tragi in cap este cam 1 shot kill in cele mai multe cazuri.

Asta e loadout-ul meu cu care fac ravagii:
    • pistol: PT92
    • arma: MINI-30 (atasamente: Compensator - mareste acuratetea, Extended Mag - mareste numarul total de gloante si pe al celor din incarcator, Gas Block - micsoreaza greutatea armei)
    • grenada: nu folosesc
    • burst: Sneaky (inamicii ma vad ca si coechipier)
    • head item: Military Goggles (nu esti orbit de flashbang si vezi cadavrele capcana)
    • chest item: Medium Body Armor
    • gear item #1: Ammunition Pouch (primesti 50% mai multa munitie - combinat cu atasamentul Extended Mag ajungi sa ai un total de 180 de gloante, cu 30 posibile in incarcator)
    • gear item #2: Field Bandages (te regenerezi mai repede)
    • gear item #3: Autoinjector (primesti mai multa adrenalina pentru fiecare kill)

In celelalte loadout-uri am urmatoarele arme: MD-97L, FAL, RPD. Sunt arme bune, insa nu fac aceeasi performanta cu ele cum fac cu MINI-30. Le folosesc destul de rar, cand vreau sa mai diversific gameplay-ul.

Sa-mi dai add pe PSN daca vrei sa jucam impreuna online.

3. #183 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Am urmat sfaturile lui Renegade si pot sa zic ca de la scoruri gen 10/9 am ajuns la un KD de 17/8, in medie pe meci. Mini 30 e intr-adevar o arma puternica si precisa, desi nu am un trigger finger foarte rapid. Eu o folosesc cu silencer si underslang si sunt multumit de rezultate.
    Multam de invitatie, eu as juca cu tine, dar nu mai am microfon si, in plus, la ce ravagii faci, cred ca nu-mi mai ramane niciun adversar de omorat. Iar eu vreau sa mai si urc in rank.

4. #184 SP
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Multam de invitatie, eu as juca cu tine, dar nu mai am microfon si, in plus, la ce ravagii faci, cred ca nu-mi mai ramane niciun adversar de omorat. Iar eu vreau sa mai si urc in rank.
    Pai este si in avantajul tau sa jucam impreuna. Daca intri in crew-ul ConsoleGames si jucam in aceeasi echipa primim amandoi XP bonus pentru diverse actiuni pe care le facem impreuna. Cat despre microfon, nu e problema, nu tin neaparat sa comunicam. Stai linistit ca raman destui inamici de omorat.

In fine, cum vrei tu. Ma bucur totusi ca te-au ajutat sfaturile mele.

5. #185 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Care vreti sa facem un party? Add me DiablQ85

6. #186 SP
    Pff, am murit in New York Minute Hardcore la capitolul 10 dintr-o prostie. Nu am mai fost atent la viata si nu am bagat painkiller, m-a pus un inamic in last man standing si nu l-am putut omori ca era dupa un perete.

Eh, doar nu era sa-l fac din prima incercare. Dar nu ma las pana nu iau platina la jocul asta.

7. #187 SP
    Hell yeah, I f*cking did it! Am terminat modul New York Minute Hardcore!

Cu siguranta cel mai greu trofeu pe care l-am luat pana acum. Inca imi mai tremura mainile emotii. Pentru cine sta bine cu nervii si vrea senzatii tari va recomand sa jucati neaparat acest mod. Este o experienta unica.

P.S.: Pentru cei care nu stiu ce presupune modul New York Minute Hardcore: am terminat jocul cap coada intr-o singura sesiune cu o singura viata, fara checkpoint si contratimp (a se lua in considerare de asemenea si ca viata nu se regenereaza si exista multiple situatii de instant-death).
    Attached Images Attached Images max-payne-3-new-york-minute-hardcore.jpg

8. #188 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Esti tare omule. Eu desi am jocul de cand a aparut, inca nu am reusit (din lipsa de timp) sa termin nici macar odata povestea

9. #189 SP
    La mine e a 6-a oara cand il termin.

10. #190 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Hell yeah, I f*cking did it! Am terminat modul New York Minute Hardcore!

Cu siguranta cel mai greu trofeu pe care l-am luat pana acum. Inca imi mai tremura mainile emotii. Pentru cine sta bine cu nervii si vrea senzatii tari va recomand sa jucati neaparat acest mod. Este o experienta unica.

P.S.: Pentru cei care nu stiu ce presupune modul New York Minute Hardcore: am terminat jocul cap coada intr-o singura sesiune cu o singura viata, fara checkpoint si contratimp (a se lua in considerare de asemenea si ca viata nu se regenereaza si exista multiple situatii de instant-death).
    2 intrebari, de cate ori ai murit pana sa il faci si asta a fost cel mai greu trofeu all-time?

11. #191 SP
    @Teo: Am reusit sa-l fac din a 3-a incercare. Prima data am murit la capitolul 10, cum am scris si mai sus, iar a doua oara la capitolul 8.

Iar pentru a doua intrebare, da, este cel mai greu trofeu pe care l-am luat eu pana acum de cand am inceput sa le colectionez. Este foarte dificil pentru ca nu ai nevoie doar de skill (avand in vedere ca pentru acest mod dificultatea este echivalenta cu cea Medium, ti se poate parea la inceput ca este usor de realizat), ci si de stapanire de sine. Pentru ca te afecteaza destul de serios din punct de vedere psihologic chiar si gandul ca cea mai mica greseala te poate face sa o iei de la 0 si sa pierzi 1-2-3 ore de gameplay pe care trebuie sa le rejoci. Foarte probabil daca nu reuseam nici de aceasta data as mai fi incercat de 2-3 ori si apoi as fi cedat; nu definitiv, dar faceam o pauza lunga pana sa incerc din nou. Ma bucur ca am reusit sa-l fac din doar 3 incercari.

De asemenea, mai exista si situatiile in care poti pierde tot progresul facut din cauza unor probleme tehnice (freeze la consola, cadere de curent, glitchuri care nu iti permit sa avansezi), iar astea te frustreaza si mai mult decat o greseala personala. Din fericire pentru mine nu am intampinat asemenea probleme, insa am citit pe forumuri cazuri de genul asta.

Si ca sa-ti faci o idee cat de multi au reusit sa termine acest mod, conform statisticii de aici, doar 0.75% au luat trofeul (158 din 21.035). Este adevarat ca jocul s-a lansat recent si sunt putini cei care au incercat modul, insa chiar si asa nu cred ca va creste prea mult acel procent in viitor.

12. #192 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    @Teo: Am reusit sa-l fac din a 3-a incercare. Prima data am murit la capitolul 10, cum am scris si mai sus, iar a doua oara la capitolul 8.

Iar pentru a doua intrebare, da, este cel mai greu trofeu pe care l-am luat eu pana acum de cand am inceput sa le colectionez. Este foarte dificil pentru ca nu ai nevoie doar de skill (avand in vedere ca pentru acest mod dificultatea este echivalenta cu cea Medium, ti se poate parea la inceput ca este usor de realizat), ci si de stapanire de sine. Pentru ca te afecteaza destul de serios din punct de vedere psihologic chiar si gandul ca cea mai mica greseala te poate face sa o iei de la 0 si sa pierzi 1-2-3 ore de gameplay pe care trebuie sa le rejoci. Foarte probabil daca nu reuseam nici de aceasta data as mai fi incercat de 2-3 ori si apoi as fi cedat; nu definitiv, dar faceam o pauza lunga pana sa incerc din nou. Ma bucur ca am reusit sa-l fac din doar 3 incercari.

De asemenea, mai exista si situatiile in care poti pierde tot progresul facut din cauza unor probleme tehnice (freeze la consola, cadere de curent, glitchuri care nu iti permit sa avansezi), iar astea te frustreaza si mai mult decat o greseala personala. Din fericire pentru mine nu am intampinat asemenea probleme, insa am citit pe forumuri cazuri de genul asta.

Si ca sa-ti faci o idee cat de multi au reusit sa termine acest mod, conform statisticii de aici, doar 0.75% au luat trofeul (158 din 21.035). Este adevarat ca jocul s-a lansat recent si sunt putini cei care au incercat modul, insa chiar si asa nu cred ca va creste prea mult acel procent in viitor.
    Imi suna extrem de similar cu "Hard to the core" de la Dead Space 2, unde trebuie sa termini jocul pe Hard cu doar 3 salvari. Aceeasi emotie am simtit-o si eu cand l-am terminat. Cand imi voi lua jocul,il voi incerca si eu.

13. #193 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

14. #194 SP
    Junior Member NoCash's Avatar

Max Payne 3

Dati'mi si mie PSN'urile voastre sa facem un meci

15. #195 SP
    Member DiablQ's Avatar

16. #196 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    A mai patit cineva sa ramana blocat aiurea fara sa te poti misca, fara sa poti muri, avand ammo infinit? Am patit-o deja de 4 ori in mai putin de o ora.

17. #197 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    A mai patit cineva sa ramana blocat aiurea fara sa te poti misca, fara sa poti muri, avand ammo infinit? Am patit-o deja de 4 ori in mai putin de o ora.
    Da,de cand cu ultimul patch mi se intampla des sa raman blocat in cover.

18. #198 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    + 1

Si eu patesc la fel la varianta de PC.....

19. #199 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    + 1

Si eu patesc la fel la varianta de PC.....
    Ca sa te deblochezi ,apasa in directia opusa de doua ori pe roll .

20. #200 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    O sa incerc azi. Merci!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 12 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 LastLast