E doar nu crezi ca o sa-ti divulge secretul acuma,are el un lagswitch ceva pe acolo, I mean... damn!49-2,ce dracu au facut aia de i-ai casapit in halul ala! se uitau pe pereti,jucau o hora
![]()
E doar nu crezi ca o sa-ti divulge secretul acuma,are el un lagswitch ceva pe acolo, I mean... damn!49-2,ce dracu au facut aia de i-ai casapit in halul ala! se uitau pe pereti,jucau o hora
![]()
MINI-30 este arma cu care joc. Mie mi se pare ca e cea mai buna. Este atat de puternica incat cred chiar ca e overpowered si nu m-ar mira ca intr-un patch viitor sa o nerfeze. Este adevarat e putin deranjant sa tragi glont cu glont, dar din 2-3 focuri la corp omori un inamic, iar daca tragi in cap este cam 1 shot kill in cele mai multe cazuri.
Asta e loadout-ul meu cu care fac ravagii:
- pistol: PT92
- arma: MINI-30 (atasamente: Compensator - mareste acuratetea, Extended Mag - mareste numarul total de gloante si pe al celor din incarcator, Gas Block - micsoreaza greutatea armei)
- grenada: nu folosesc
- burst: Sneaky (inamicii ma vad ca si coechipier)
- head item: Military Goggles (nu esti orbit de flashbang si vezi cadavrele capcana)
- chest item: Medium Body Armor
- gear item #1: Ammunition Pouch (primesti 50% mai multa munitie - combinat cu atasamentul Extended Mag ajungi sa ai un total de 180 de gloante, cu 30 posibile in incarcator)
- gear item #2: Field Bandages (te regenerezi mai repede)
- gear item #3: Autoinjector (primesti mai multa adrenalina pentru fiecare kill)
In celelalte loadout-uri am urmatoarele arme: MD-97L, FAL, RPD. Sunt arme bune, insa nu fac aceeasi performanta cu ele cum fac cu MINI-30. Le folosesc destul de rar, cand vreau sa mai diversific gameplay-ul.
Sa-mi dai add pe PSN daca vrei sa jucam impreuna online.![]()
Am urmat sfaturile lui Renegade si pot sa zic ca de la scoruri gen 10/9 am ajuns la un KD de 17/8, in medie pe meci. Mini 30 e intr-adevar o arma puternica si precisa, desi nu am un trigger finger foarte rapid. Eu o folosesc cu silencer si underslang si sunt multumit de rezultate.
Multam de invitatie, eu as juca cu tine, dar nu mai am microfon si, in plus, la ce ravagii faci, cred ca nu-mi mai ramane niciun adversar de omorat. Iar eu vreau sa mai si urc in rank.![]()
Pai este si in avantajul tau sa jucam impreuna. Daca intri in crew-ul ConsoleGames si jucam in aceeasi echipa primim amandoi XP bonus pentru diverse actiuni pe care le facem impreuna. Cat despre microfon, nu e problema, nu tin neaparat sa comunicam. Stai linistit ca raman destui inamici de omorat.
In fine, cum vrei tu. Ma bucur totusi ca te-au ajutat sfaturile mele.![]()
Pff, am murit in New York Minute Hardcore la capitolul 10 dintr-o prostie. Nu am mai fost atent la viata si nu am bagat painkiller, m-a pus un inamic in last man standing si nu l-am putut omori ca era dupa un perete.
Eh, doar nu era sa-l fac din prima incercare. Dar nu ma las pana nu iau platina la jocul asta.![]()
Hell yeah, I f*cking did it! Am terminat modul New York Minute Hardcore!![]()
![]()
Cu siguranta cel mai greu trofeu pe care l-am luat pana acum. Inca imi mai tremura mainile emotii. Pentru cine sta bine cu nervii si vrea senzatii tari va recomand sa jucati neaparat acest mod. Este o experienta unica.
P.S.: Pentru cei care nu stiu ce presupune modul New York Minute Hardcore: am terminat jocul cap coada intr-o singura sesiune cu o singura viata, fara checkpoint si contratimp (a se lua in considerare de asemenea si ca viata nu se regenereaza si exista multiple situatii de instant-death).
Esti tare omule. Eu desi am jocul de cand a aparut, inca nu am reusit (din lipsa de timp) sa termin nici macar odata povestea![]()
@Teo: Am reusit sa-l fac din a 3-a incercare. Prima data am murit la capitolul 10, cum am scris si mai sus, iar a doua oara la capitolul 8.
Iar pentru a doua intrebare, da, este cel mai greu trofeu pe care l-am luat eu pana acum de cand am inceput sa le colectionez. Este foarte dificil pentru ca nu ai nevoie doar de skill (avand in vedere ca pentru acest mod dificultatea este echivalenta cu cea Medium, ti se poate parea la inceput ca este usor de realizat), ci si de stapanire de sine. Pentru ca te afecteaza destul de serios din punct de vedere psihologic chiar si gandul ca cea mai mica greseala te poate face sa o iei de la 0 si sa pierzi 1-2-3 ore de gameplay pe care trebuie sa le rejoci. Foarte probabil daca nu reuseam nici de aceasta data as mai fi incercat de 2-3 ori si apoi as fi cedat; nu definitiv, dar faceam o pauza lunga pana sa incerc din nou. Ma bucur ca am reusit sa-l fac din doar 3 incercari.
De asemenea, mai exista si situatiile in care poti pierde tot progresul facut din cauza unor probleme tehnice (freeze la consola, cadere de curent, glitchuri care nu iti permit sa avansezi), iar astea te frustreaza si mai mult decat o greseala personala. Din fericire pentru mine nu am intampinat asemenea probleme, insa am citit pe forumuri cazuri de genul asta.
Si ca sa-ti faci o idee cat de multi au reusit sa termine acest mod, conform statisticii de aici, doar 0.75% au luat trofeul (158 din 21.035). Este adevarat ca jocul s-a lansat recent si sunt putini cei care au incercat modul, insa chiar si asa nu cred ca va creste prea mult acel procent in viitor.
A mai patit cineva sa ramana blocat aiurea fara sa te poti misca, fara sa poti muri, avand ammo infinit? Am patit-o deja de 4 ori in mai putin de o ora.
By razvanrazy in forum Apple
By OEE in forum Videos
Bookmarks