foarte tare lansarea
jocul arata impecabil
dar sonya fara bicycle kick e ca sub zero fara gheata
nu se poate asa ceva ,nu pot sa cred![]()
Pai, vii si spui ca n-au avut acces la joc. Sa fim seriosi, pana si presa are acces... Asta reprezinta un avantaj clar. Nu de asta au fost interzise caracterele din demo? N-am inteles de ce era nevoie de argumente.In fine, hai s-o lasam balta. Pe de alta parte ma bucur ca-ti place Reptile, desi mi se pare un pic cam slow fata de Smoke(OP?) sau Sektor. Asadar, Ermac ftw!
Cheers
Sonya, in schimb a primit acea saritura (sper sa nu ma insel).
Cu tine am jucat Ermac mirror? O_O
Ce tine de accesul la joc mai devreme, da a fost cam pe fata la turneu(+40% combos day one) dar nu sunt "salty".
Personal nu prea imi place jocul asa ca nu venisem cu pretentii acolo.
Doar regula de excludere a personajelor din demo a fost putin "exagerata" dar acum nu mai conteaza.
Hey comunitatea de fighting se "misca", pentru mine asta conteaza cel mai mult.
Destul Ermac pt toata lumea >
Si putina lege "brutala"
@raskolnikov @ma plictisesti io nu vorbeam de x ray si nici de schema nouathx but no thx
ca sa astept sa se umple x ray bar si sa folosesc schema aia o singura data pe runda e absurd
---------- Post added 22-04-2011 at 12:55 PM ----------
c sa mai zic de kiss of death care in prima faza e inofensiv si are range foarte mic
una peste alta bine macar ca au inceput sa miste si la noi evenimentele de genul acesta, sper sa o tinem in continuare la fel . ce nu-mi place, este ca regulile sunt facute de orice gog si schimbate la apelul bocancilor dupa bunul sau plac.
in rest...cele bune
Pare fun Quan Chi...cred ca ma bag pe elpacat ca nu are stomp ul din mk 4...doar in ex move te calca de 3 ori pe cap
A ajuns jocul de la shopto si in alte parti ale tarii in afara de Bucuresti? Ca eu de Vinerea trecuta am primit mail de confirmare cu "your order has been dispached" si nici acum nu a ajuns.
Nici la mine nu a ajuns si sunt din Bucuresti. Prima comanda de la ei, dupa toate laudele pe care le-am auzit. Si culmea, jocul trebuia sa fie primit de ieri conform celor scrise la ei pe site, daca dai preorder il primesti pana in ziua lansarii sau iti ramburseaza ei 3 lire. Astept sa o vad si pe asta si sa primesc jocul dupa Paste...
Bookmarks