Salutare "mortalisti"
De cateva saptamani ma confrunt cu urmatoare problema:
"The network connection to your system has been lost. Make sure your Ethernet cables and router are connected properly"
Se intampla asta cand vreau sa joc online, mai exact in momentul conectarii la server. Precizez ca nu am nici un fel de problema in conectarea propiuzisa la PSN, orice joc merge online, in afara de MK9! am resetat routerul, am schimbat clasa de IP, am pus PS3 pe DMZ in router, am facut si port forward, degeaba! S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? orice hint este bine venit, multumesc
k, mai incerc, este deja de cateva saptamani problema asta, am net de la RDS abonament-ul de 100Mb, pingurile sunt mai mult decat decente
---------- Post added 09-05-2012 at 08:15 AM ----------
Am rezolvat-o intr-un final, am dat un network test din PS3, si aveam probleme cu "IP Fragmentation". Am setat totul pe manual si acum merge brici![]()
Daca are cineva jocul pe steam si vrea sa faca niste meciuri cu un jucator mediu (sunt modest, deh) un add pe link-ul urmator:
Steam Community :: Xtzy^Ghosty
Ded, te astept la niste meciuri daca mai esti pe aici :d.
Sorry de offtopic.
Am intrat azi un pic sa joc online...dumnezeule e terifiant cum se misca aia, nu am reusit sa castig nici o runda.
Nu sunt chiar asa de grozavi.Toti sunt de invins-trebuie sa inveti combo-uri si sa joci un timp sa prinzi jmekeriille la fiecare personaj!
Bookmarks