Pomanagiule
LE:voi va uitati la action f. in loc sa intoarceti capu..
well.. eu n-am apucat inca sa ma bucur de premiu pentru ca dupa 10 minute de joc, the one..... the only..... RROD![]()
Fac tot posibilul sa vin si eu la urmatoare intalnire,cu siguranta nu o ratam pe ultima dar am fost plecat in concediu.Foarte reusite pozele,cum spunea cineva cateva posturi mai sus,inspira o atmosfera foarte placuta
![]()
Bine ai venit- sper sa iti placa.
Nu uitati baieti - spiritul consolegames.ro poate fii activat in orice oras, chiar v-as ruga sa organizati intruniri loco - la voi in orasesi sa postati aici poze.
Da ..a fost super ,mai ales cu pitza lui nops..))...a tavalito pe jos ..
...si cum naiba mey Mika..de iai vazut bikini ..ca eu am fost acolo..si nu am vazut nimica..
Cu tine oricum vreau sa ne vedem, ca am eu o datorie mai veche la tine (aka Rayman de GBA)... Pai vin saptamana asta la Mures, poimaine cred, si ne vedem la un suc!![]()
Si mie imi pare rau de tot ca nu am putut ajunge. Din poze pare superSi din nota de plata
) Am promis ca ma revansez
![]()
A fost super ... sa vedem cum va fi la intalnirea de o luna (se face bilantul....)
O asteptam cu nerabdare... si cred ca va fi si mai multa distractie.
Finnally... avem 300 de useri. Asa ca merita sa mai punem de-o intalnire, sa sarbatorim si asta, nu ? So, de data asta sa ne luam precautii, si sa facem rezervare din timp. Ce spuneti de Sambata, ora 18:00 la Excalibur (ca tot vroia lumea sa vada cum e pe-acolo) ?
By MonkY in forum Console Club
By MonkY in forum Console Club
By PET in forum Console Club
Bookmarks