Pomanagiule:))
LE:voi va uitati la action f. in loc sa intoarceti capu:D..
Pomanagiule:))
LE:voi va uitati la action f. in loc sa intoarceti capu:D..
Ce va sticleau ochii...
well.. eu n-am apucat inca sa ma bucur de premiu pentru ca dupa 10 minute de joc, the one..... the only..... RROD :-S
Parca ai reparat-o ultima data....bag-o la prosop:p
I'm in for Beowulf if you don't mind. :)
Fac tot posibilul sa vin si eu la urmatoare intalnire,cu siguranta nu o ratam pe ultima dar am fost plecat in concediu :) .Foarte reusite pozele,cum spunea cineva cateva posturi mai sus,inspira o atmosfera foarte placuta :D
:) salutari la toata lumea! pe cand organizam un week-end la munte, ceva? :D
Bine ai venit :) - sper sa iti placa.
Nu uitati baieti - spiritul consolegames.ro poate fii activat in orice oras, chiar v-as ruga sa organizati intruniri loco - la voi in orase :) si sa postati aici poze.
Da ..a fost super ,mai ales cu pitza lui nops..:))))...a tavalito pe jos ..:))...si cum naiba mey Mika..de iai vazut bikini ..ca eu am fost acolo..si nu am vazut nimica..
:) si eu merg in budapesta pentru o saptamana. plec duminica :D concediu
Cu tine oricum vreau sa ne vedem, ca am eu o datorie mai veche la tine (aka Rayman de GBA)... Pai vin saptamana asta la Mures, poimaine cred, si ne vedem la un suc! ;)
Wow :) Da scrie lumea aici ... Imi este greu sa tin pasul !
waw ce am ratat ... will be there next time :D
Si mie imi pare rau de tot ca nu am putut ajunge. Din poze pare super :) Si din nota de plata :))) Am promis ca ma revansez :)
A fost super ... sa vedem cum va fi la intalnirea de o luna (se face bilantul....)
O asteptam cu nerabdare... si cred ca va fi si mai multa distractie.
Finnally... avem 300 de useri. Asa ca merita sa mai punem de-o intalnire, sa sarbatorim si asta, nu ? So, de data asta sa ne luam precautii, si sa facem rezervare din timp. Ce spuneti de Sambata, ora 18:00 la Excalibur (ca tot vroia lumea sa vada cum e pe-acolo) ?
Sigur. Count me in.