last part.
din pacate unele nu se vad prea bine![]()
Si niste poze cu telefonu. Asteptam gratarul de la DJ Mo![]()
Nu cunosc prea multa lume, pe Bodo si Monky i-am recunoscut, dar Darky cine e? Cel cu Stewie pe tricou?
darkone , e baiatu' de langa fata cu ochi albastrii si tricou alb/roz/negru , de langa monky .
Nu ne dezmintim faima niciodata, cu nici-un prilej: am comandat atata mancare, de ziceai ca suntem nemancati, vai de noi ..... Nu acelasi lucru pot spune despre bautura, aia s-a consumat toata ! Mmm, bun tortu`, Monky sa ne mai faci si alta data ! Si nu va mai luati de Bobby, a venit omu` direct de la Amsterdam pentru evenimentul nostru ! Cred ca va trebui sa ne angajam un fotograf pentru data viitoare, nu de alta dar, ai nostri tot ingurgitand diverse licori mai gresesc expunerea, balansul, etc. hi, hi, hi ! Hai sa crestem mari !
eu sunt cel cu tricou cu stewie
eu nu o sa mai pun pozele mele ca vad ca deja sa pus cam tot ce am fotografiat si eu
oricum a fost de nota 10 cu oameni de nota 10![]()
Frumos , am cunoscut oameni noi , m-am conversat cu cei care-i stiam deja , pacat ca nu au fost mesele asezate altfel , poate cunosteam mai multa lume . Maybe next year .
PS : Da chiar , cum dracu facusi pozele alea Bodo , de zici ca-s drac ?
lol man au fost cu telul de la distanta si nu bate atat blitzul
on: a fost super. pe langa cei pe care ii cunosteam am cunoscut vreo 2-3
thanks Darkye for ride si next time sa stai langa mine sa nu mai beau atat...geez![]()
ti se cam impleticea limba- hihihi - da oricum daca nu eram cu masina beam si eu cot la cot
![]()
Imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu, dar vad ca v-ati distrat. Happy New Year CG!
made up my mind...
vin si eu cu pozele
am avut si puiul lui Mo de care nu sa vorbit pana acum
enjoy
(rog discretie minorilor de pe forum atunci cand vine vba de puiul lui Mo)
part 1
eeeeewwww....mo!! that's fu*ked up...cred ca puiul ala face parte din mancarea ramasa
By MonkY in forum Console Club
By MonkY in forum Console Club
By PET in forum Console Club
Bookmarks