Poate data viitoare luam si cu program artistic .. sa-l vedem pe Gury si Blue Walkers -
trickz - poate vrei sa te dezmostenesc (de premiu) ... pune pozele alea odata ca nu degeaba ti-am dat mita.
Poate data viitoare luam si cu program artistic .. sa-l vedem pe Gury si Blue Walkers -
trickz - poate vrei sa te dezmostenesc (de premiu) ... pune pozele alea odata ca nu degeaba ti-am dat mita.
Nici gand... mi-au aratat in spate cum asteptau plansele pt. insonorizare. In plus, nu s-a plans nimeni de fum (pt. ca e destul de inalta camera), dar in curand vor pune si sistemul de ventilatie in functiune. Speram sa puna si o plasma sau un proiector in curand... sa putem sa ne desfasuram la un karaoke ceva
"Ori totul ori nimic"
Mitoselule care esti![]()
Doamne deci cu un karaoke ... am rupe, sa-l vedem pe webpredator cum se unduie pe Glorya Gaynor - I will survive.
Care a fost cel mai tanar membru care a venit la intalnirile astea ( pe langa juniorul lui Bodo ) ?![]()
Vreau sa va multumesc tuturor pentru tot:"banu scos,distractia de aseara si pt premiu" ce sa zic nu am cuvinte ce oameni de viata sunteti si sa ne vedem cu bine al urmatoarea intrunire ca o sa fiu 1 care vine
si care bea o bere
)))))))
Apropo....dumy mai poti sa bei?))))
El cine e ? http://www.consolegames.ro/forum/att...-dsc_00303.jpg
Nu l-am mai vazut prin poze pe aici .
Fac 18 in Ianuarie pe 25 si trickz face pe 1.(defapt cu 3 saptamani). Asta daca nu se pun juniorii (baiatul lui Bodo si parca mai era un baiat de varsta lui pe acolo). Ma apuc de pe acuma de antrenament la baut bere. Pana nu ii intrec pe Valy si pe Dumy nu ma las.
![]()
Sunt curios cum am ramas din 2 pachete aproape pline cu tigari doar cu 6. (acuma ma uit in pachet)
Data viitoare orice ar fii stau pana se termina.
L.E-> Geniale pozele, ce rau imi pare ca nu mi-am adus si eu aparatul. Can't wait for the next meeting.![]()
Bookmarks