Mie mi s-a parut OK, chiar placut. Nu stiu insa cum este FNR4 pentru ca am jucat doar demo, asa cum va fi probabil si cazul Fight Night Champion. Este un joc bun, dar intre atatea lansari... nu cred ca merita, cel putin pentru mine.
Mie mi s-a parut OK, chiar placut. Nu stiu insa cum este FNR4 pentru ca am jucat doar demo, asa cum va fi probabil si cazul Fight Night Champion. Este un joc bun, dar intre atatea lansari... nu cred ca merita, cel putin pentru mine.
Foarte corect,nu o sa inteleg niciodata de ce niste oameni cand au un succes cu un joc...fac altul atat de mizerabil...cum e FN champion....
Grafica e mizerabila comparat cu FNR 4 si gameplay-ul un pic mai bun ca la MK 1 aparut in 1992. Fantastic cum au stricat o serie care era atat de frumoasa,cel putin FNR 4 e tatal lor in materie...grafica,efecte,gameplay...tot.
Daca nu scoteau demo-ul poate vindeau si ei jocul dar s-au ars rau ...
Cred ca voi nu urmariti meciuri de box de fel. Daca FN 4 simuleaza ceea ce insemna box, atunci intr-adevar FN Champion e o prostie.
In 4 aruncai pumni in prostie si fara orizont, macar aici ataci organizat si te aperi asemenea. Mi se pare un joc bun, mai ales ca vine si cu alte cateva idei noi, precum Legacy Mode.
Voua nu vi s-a parut controlul cam greoi? Si mai e o faza usor enervanta pt. mine: daca apasapoi
dar intre timp vreau sa pun garda , nu pot pana nu isi termina jucatorul seria de pumni , fiind neprotejat impotriva unui uppercut
![]()
Tocmai ce l'am jucat si pot sa spun ca imi place, nu il pot compara cu fnr 4 deoarece nu am jucat decat demo'ul. E placut si cred ca o sa il cumpar.
Developerii au vrut sa scoata ceva care sa prezinte mai realistic experienta in ring si, din punctul meu de vedere, FN Champion si-a atins scopul. E normal sa para ceva mai greoi decat seria UFC, unde puteai sa cari la pumni de n-aveai aer. FNR4 nu se indeparta nici el prea mult de reteta asta, dadeai acolo directe de ziceai ca joci cu un robotel.
Nu-mi dau seama de unde nemultumirile astea despre grafica. Daca nici grafica din FN Champion nu e buna... Adaugam la asta sunetul excelent (simti foarte clar cand ceva croseu a prins cum trebuie pe tampla adversarului) si faptul ca fiecare lovitura are inertie... nu stiu daca e first day buy, dar merita toti banii.
---------- Post added 02-03-2011 at 01:16 AM ----------
Poate unii se vor intrista, dar asta pare sa fie directia in care se indreapta EA cu francizele lor de sport. Sa incercati macar demoul NHL 10 comparativ cu NHL de la 2k Sports, sa vedeti acolo ce insemna mecanica solida vs. arcade.
este tare jocu, grafica,loviturile mai reale,se poate juca si din butoane s-au din analog depinde de preferinte,eu l-am jucat demo pe ps3
Mi se pare tare fain faptul ca daca nu-ti iei distanta corecta fata de oponent, lovesti degeabaJoc de picioare, domnilor!
![]()
Uh, intamplarea se face sa fiu intr-o "febra" fnr4 si sa-l joc de cateva zile si n-ai dreptate. Dai ca un robotel? Dupa primele 30 de secunde, deja incepi sa dai greoi, ca sa nu mai zic ca pe la rundele finale chiar ma enervez de cat de incet da, scade precizia, viteza, tot.
Da, nu e ca si cum fnr4 ar avea legacy mode.
Bookmarks