Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 48 of 48

Thread: Fight Night Champion

1. #41 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Am cumparat si eu jocul azi si se pare ca am o problema.
    Cum era normal EA are implementata idiotenia de online pass, jocul este zona 3 asa ca am activato pe store de Hong Kong, eu am contul principal de RO si se pare ca nu poate fi jucat online decat pe contul de Hong Kong.
    A mai cumparat vreo cineva jocul sa-mi spuna daca are aceasi problema?

---------- Post added 16-03-2011 at 11:51 PM ----------

Ok... dupa o discutie cu unul de la Support.EA.com am aflat ca ei sunt asa de tampiti incat mi-au spus ca acest serviciu nu este valabil pentru Romania, si acel online pass este region locked.

Deci aveti grija ce zona cumparati jocul sa corespunda cu contul vostru principal.

2. #42 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Am luat si eu jocul. Care se baga sa ne impartim niste pumni?

3. #43 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Am sa joc eu , dar probabil nu astazi, oricum da-mi add AlexHK91

4. #44 SP
    Member Dasani's Avatar
    Ce enervant este cand se baga arbitru in fata imaginii si nu mai vezi ce dai sau ce primesti;total aiurea.In rest jos palaria.

5. #45 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Am sa joc eu , dar probabil nu astazi, oricum da-mi add AlexHK91
    Te adaug astazi si ne vedem in ring

6. #46 SP
    Member pufy's Avatar
    Salutari,am o mica problema si anume : tot incerc sa imi activez online pass-ul cu codul pe care l-am primit cu jocul dar nu inteleg cum.
    Am incercat de pe site-ul oficial dar nu am gasit nimic legat ,iar cand dau redeem code in joc nu imi apare nimic pentru a putea introduce codul
    Momentan mi-am activat 7 day trial dar daca a-ti putea sa ma lamuriti si pe mine v-as ramane vesnic recunoscator

7. #47 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am luat si eu jocul si sunt total dezamagit. Mi-a luat ceva vreme sa invat toate miscarile in Fight Night Round 4 iar acum in Fight Night Champion, totul e schimbat. Nu mai e nici un pic de tactica in joc, doar button mashing. Sunt foarte multe setari pentru butoane dar nicio setare nu se aproprie de complexitatea celei din FN4. Jocul e slabut din punctul asta de vedere. E departe de FN4 si FN3.

A gasit cineva solutie la asta, sau sunt singurul care a observat ca jocul e doar button mashing in stil UFC?

8. #48 SP
    Member Lazarica's Avatar
    Corect,jocul o mizerie,e parerea mea,nu trebuie sa se supere nimeni. FNR 4 e tatic din punctul de vedere al controlului, chiar daca iti trebuie ceva timp sa il inveti,dar acum ma descurc bine de tot cu eschive si garda iar pe GOAT nu e chiar usor dar se invata.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3