Nu cred ca merge cu share la salvare. Dar nu cred ca asta e solutia.
Incearca un load inainte de misiunea aia si activeaza iar emisia, apoi opreste-o. Vezi daca se reseteaza si poate merge![]()
Nu cred ca merge cu share la salvare. Dar nu cred ca asta e solutia.
Incearca un load inainte de misiunea aia si activeaza iar emisia, apoi opreste-o. Vezi daca se reseteaza si poate merge![]()
Pentru cine vrea sa intre si mai bine in atmosfera jocului si a zonei, recomand acest video:
Tipu se duce ilegal, cu 2 prieteni - efectiv ca un Stalker - in Pripyat si face un vlog foarte interesant si riscant din zona.
Stiu ca e lung - eu l-am vazut in multe reprize, dar mi se pare senzational, mai ales ca fix acum sunt in Pripyat in joc si vad locuri pe care le arata el acolo![]()
L-am terminat. Dupa 60ore. Greut dar…frumos?!?Oricum nu l-am putut lasa. Spre final ajungi sa vinzi din stash ca sa te repari. Inca are bug-uri. Nu stiu daca l-as recomanda. Spre final tot loot-ul ala bun (unic) care-l primesti si pe care-l pastrezi intact cu gandul sa-l aduci la stash este pierdut. Si nici macar nu m-am bucurat de el. Este pierdut pt. ca dupa credits te da direct in Main Menu, fara posibilitatea de a continua. Poate vor face ceva in DLC? NG+ ? **** ! No sandbox!
Da, am citit si eu pe net, ca daca ai ceva de terminat sau vrei sa mai explorezi ceva, fa-o inainte de misiunea 32 - cea cu The point of no return.
Jocul nu te da inapoi pe harta dupa terminarea povestii.
Eu aici am ramas momentan si vreau sa mai inchid niste side quests si sa mai vizitez niste lucruri. Cred ca am undeva la 100h.
Problema cu ce arme si armuri am, e ca sunt si fff costisitoare, nu doar la upgrades, dar mai ales la reparatii.
Am ajuns sa dau pe reparatia armurii ceva gen 60k credits, dupa 2-3 drumuri destul de scurte si intors cu ea portocalie, nu rosie.
Pe de alta parte, caut multe artefacte pe care le vand cu usurinta + ca la misiunile din zonele astea, se plateste mult mai bine.
Acum ca am vazut si video de mai sus, parca cu mai mare drag ma intorc in zona
Overall, cu bune si rele, dar mai ales fara modalitatea de a modifica jocul, tot il consider un joc excelent, chiar daca pe alocuri incredibil de frustrant.
Se puteau face multe QOL updates, se puteau introduce foarte multe lucruri banale (gen un ceas mereu pe ecran sau pe mana lui, sau un mini-map, ca sa nu mai pierd cate 3s deschis si 3s inchis de fiecare data cand vreau sa vad ceasul), dar a iesit ce au vrut ei si cu siguranta este o experienta aparte.
Apare 100% DLC cu centrala nucleara (CNPP zone, sus langa Pripyat), dar nu au anuntat inca o data exacta!
Shiey este eroul meu si un veteran al zonei!![]()
Are niste chestii ce trebuiesc reparate: Inamici care-si dau respawn la infinit. Cateodata primesti insta kill, ori aliatii tai incep sa traga in tine desi nu ai facut nimic. Inamicii au aimbot! D-astea!
Ati luat surubul din tornada? Sau armura aia Diamond? S-a vrut un fel de HL?![]()
M-am uitat putin peste mods si peste fisierele jocului si are niste chestii foarte ciudata, pe care le poti modifica prin mods.
Chestii de genul - indiferent de distanta de la care te vad inamicii, 12/12 gloante te lovesc, iar 7/12 sunt headshots. Si fff multe chestii de genu, parca puse cu ura acolo.
Sunt mods care fac gloantele inamicilor sa fie la fel ca ale tale (adica sa cada pe distante mai mari), armele lor sa se strice cum fac ale tale si chestii de genu.
Astea sunt lucruri care nu mi se par corecte si pe care mi-as fi dorit sa le modific si eu inainte sa ma joc. Sau macar ca modul Easy din joc, sa elimine astfel de tactici marsave. La fel, pe easy puteau pune inventory sa fie infinit, sau macar sa fie verde cu totul, oricat de limitat ar fi el.
Si multe multe altele.
Armura o am, dar nu stiam de surubul din tornada. Stiu ce fac diseara![]()
Cam ăsta este modul perfect de a explora Cernobîl-ul și în stilul asta l-am experimentat și eu prima oară prin 2015 - 2016, vederea de pe acoperișurile blocurilor este incredibilă. Nu are legătură cu acele tururi clasice pe care le poți avea de la agențiile din Kiev. În orice caz, clipul lui este din martie 2020, acum nu prea mai este posibil așa ceva.
Am fost de mai multe ori în Cernobîl / Pripyat , prima dată pe cont propriu cu câteva persoane din Kiev, iar în restul dăților prin agenții, ultima dată fiind pe la începutul lui 2021 și experiență a fost ''vanilla''. Oficial nici nu este voie să mai intri în clădiri din cauza riscului de a se prăbuși. Măsurile de securitate au crescut treptat, îmi amintesc că în a două vizită, am fost cu o agenție care ne lasă să intrăm în clădiri, însă doar la partere sau primele etaje. Stătea cineva afară și ne anunță prin stație dacă vine vreo patrula pentru a avea timp să ieșim. A fost foarte interesantă și interactivă experiență, însă diferită de cea în care am fost pe cont propriu și nu aveam nicio restricție.
Poză de mai jos este făcută exact de ziua mea, pe 31decembrie când era pustie zona, nu ne-am întâlnit cu nimeni din alte grupuri sau orice alt fel de persoane din exterior. Este foarte important acest aspect pentru imersiune, de aceea aș recomandă să se viziteze în astfel de perioade fiindcă de revelion oamenii fac alte activități.
Mda, am aflat si eu ca au distrus rusii/aruncat in aer, red forest, printre multe altele.
Agree, sunt mai importante vietile omenesti si cartierele/orasele distruse, dar si zona asta era atat de interesant de explorat, chiar si doar prin ochii altcuiva, iar acum nu prea mai este...![]()
Bookmarks