Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 58 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 ... LastLast
Results 801 to 820 of 1159

Thread: Mafia II

1. #801 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Probabil chestia asta declanseaza fumul, care e mancator de placa video.

2. #802 SP
    Senior Member Nash's Avatar

3. #803 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    e simpla povestea. 2k isi dezvolta jocurile pe PC si XBOX iar pentru PS3 apeleaza la alte companii de soft pentru a le face portarea produsului de pe celalalte console. PS3-ul este foarte capabil, nu va mai tot certati, chiar daca are doar 256 MB RAM ii are XDR ce ruleaza la 3.2GHz. Ei au adus scuza ca pentru a putea sa faca jocul sa ruleze bine au trebuit sa reduca elementele grafice ce incarcau prea mult memoria cand problema defapt tinea de codare fiindca aici procesorul ar fi ajutat foarte mult dar stim cu totii ca CELL-ul e un cosmar pentru toti developerii. Asta e adevarul au facut pipi pe utilizatorii PS3 si au dat jocul la optimizare celor de la massive bear MASSIVE BEAR STUDIOS Asadar PS3-ul e bun, Xbox-ul e bun, PC-ul e bun, 2K is lenesi. The end. (Daca vreti o paralela vedeti BIOSHOCK dezvoltat pe xbox si refacut de la 0 si pentru PS3 dar lansat dupa un an)

LE: acum am vazut ca s-a scris de massive bear. Scuze de repetitie

4. #804 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    ultima data cand fac curatenie pe acest thread fara niciun cartonas.

FireW inceteaza cu flame-ul, iar restul care nu se pot abtine va invit sa folositi report

GAME ON

5. #805 SP
    Banned Giani's Avatar
    Nu inteleg ce joc ati jucat voi, nu are scaderi de framerate, nu are iarba taiata si grafica e ok.
    Am jucat si eu demo-ul pe Xbox si vin si eu cu niste pareri
    + gameplay de nota 10 imi place cum se misca jucatorul si cum se apleaca cand gloantele suiera pe la urechea lui
    + melodiile din joc
    + atmosfera
    + masinile iubesc modelele din anii '50

- grafica care e OK insa o comparatie cu GTA IV pot spune ca Mafia II e sub el, grafica la Mafia II e mai slaba insa la GTA IV e putin mai frumoasa si mai crispy, insa e doar un demo sa vedem ce va iesi in varianta finala

6. #806 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Spike?

7. #807 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Spike?
    noahhh... nu cred.

8. #808 SP
    Member horatiu25air's Avatar
    Am precomanda la Mafia 2 CE, dar nu cred sa anulez chiar daca iarba nu prea este.Probabil de asta ar fi bine sa am PS 3 si xbox 360.

9. #809 SP
    Senior Member Nash's Avatar

10. #810 SP
    Junior Member dUMYnator's Avatar
    Quote Originally Posted by horatiu25air View Post
    Am precomanda la Mafia 2 CE, dar nu cred sa anulez chiar daca iarba nu prea este.Probabil de asta ar fi bine sa am PS 3 si xbox 360.
    Aceeasi problema o am si eu. Sper ca Mafia II o sa fie pana la urma un produs bun si pe PS3.
    Am pus si un screenshot. Dupa mine arata bine. E peste GTA IV.
    Attached Images Attached Images mafia.jpg

11. #811 SP
    Banned Giani's Avatar
    peste GTA IV la ce? la storyline poate ca in rest GTA IV e cu mult peste Mafia 2

12. #812 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Din punct de vedere grafic si mie mi se pare peste GTA IV, masinile si interioarele arata ceva mai bine. Oricum comparatia intre un joc din 2008 si unul din 2010 nu are rost.

13. #813 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by dUMYnator View Post
    Aceeasi problema o am si eu. Sper ca Mafia II o sa fie pana la urma un produs bun si pe PS3.
    Am pus si un screenshot. Dupa mine arata bine. E peste GTA IV.
    Nu are iarba.

14. #814 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by Giani View Post
    peste GTA IV la ce? la storyline poate ca in rest GTA IV e cu mult peste Mafia 2
    Sa inteleg ca tu ai terminat deja Mafia 2 ?

15. #815 SP
    Banned Giani's Avatar
    inetelegi ce vrei daca atat te duce mintea lol

16. #816 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Nu inteleg ce joc ati jucat voi, nu are scaderi de framerate, nu are iarba taiata si grafica e ok.
    Am jucat si eu demo-ul pe Xbox si vin si eu cu niste pareri
    + gameplay de nota 10 imi place cum se misca jucatorul si cum se apleaca cand gloantele suiera pe la urechea lui
    + melodiile din joc
    + atmosfera
    + masinile iubesc modelele din anii '50

- grafica care e OK insa o comparatie cu GTA IV pot spune ca Mafia II e sub el, grafica la Mafia II e mai slaba insa la GTA IV e putin mai frumoasa si mai crispy, insa e doar un demo sa vedem ce va iesi in varianta finala
    Era vorba de PS3, nu Xbox 360.

17. #817 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    inetelegi ce vrei daca atat te duce mintea lol
    Postezi anarhic si fara nici o noima. Nu aduci nimic constructiv in topic si te crezi atotstiutor. Ce stim toti insa este ca esti doar foarte frustat si un fel de pacalici al forumului.

18. #818 SP
    Junior Member dUMYnator's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Din punct de vedere grafic si mie mi se pare peste GTA IV, masinile si interioarele arata ceva mai bine. Oricum comparatia intre un joc din 2008 si unul din 2010 nu are rost.
    Ai perfecta dreptate aici. GTA IV insa este luat drept exemplu, iar o comparatie cu el este inevitabila daca un joc ca Mafia II face parte din acelasi gen. GTA trata situatia ca o gluma. La Mafia anumite lucruri par totusi mai serioase.
    Sa vad produsul final, iar dup-aia o sa trag si niste concluzii concrete.

19. #819 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Era unu pe aici care si a anulat pre order la Mafia 2 pentru Kane and Lynch 2 hahaha , cum se zice , din lac in putz.Kane and Lynch 2 a reusit performanta sa ia nota 1/10 pe destructoid , maxim am vazut 6/10 pe alte siteuri.

20. #820 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Da, de parca conteaza notele care le vezi tu pe toate site-urile. Daca e sa fie asa, eu zic sa te apuci de maturat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 58 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 ... LastLast