de unde dracu ati scos chestia asta ca pe xbox e un anotimp in joc si pe ps3 e altu? si-a batut unu joc de voi si ati luat-o de buna?![]()
de unde dracu ati scos chestia asta ca pe xbox e un anotimp in joc si pe ps3 e altu? si-a batut unu joc de voi si ati luat-o de buna?![]()
Daca l-ar optimiza bine nu ar trebui mare lucru. Sa fim seriosi, consolele sunt depasite, chiar daca apar jocuri care arata din ce in ce mai bine din punct de vedere artistic.
noroc ca au vanzari mari pe console si astfel se chinuie sa scoata jocuri optimizate pe console dupa care le porteaza pe pc.
daca ar face jocuri numai pentru puterea de calcul a pc-urilor ar arata cu muuult peste ce se scoate azi.
mda... din threadul "Mafia II" incet, incet se transforma in "PC vs PS3 vs Xbox360". nice.
Asta n-are nicio legatura cu ce a zis el referitor la asemanarile dintre GTA 3 si Mafia.
In rest, am jucat si eu ieri demo-ul pe PS3 si nu pot sa zic decat ca, desi dupa ce citisem/vazusem pe aici inainte eram foarte aproape sa fac precomanda, in mod clar jocul asta nu e first-day buy pentru mine. Cu toate ca nu mi s-a parut nimic exagerat de deranjant, nici nu m-a atras ceva in mod deosebit. Poate cei care l-au asteptat asa cum astept eu, de exemplu, Max Payne 3 o sa-l aprecieze mai mult. Sper sa nu va dezamageasca![]()
ma refeream la faptul ca el zicea ca nu R* a inventat genul, ci GTA 3 si Mafia au fost produse in acelasi timp. Sunt deacord cu asta, dar cu cativa ani inainte, GTA 1 inventase un gen nou...
sincer, la cate tampenii mai mari s-au spus aici , de ce sa nu fi crezut la momentul ala chestia asta , mai ales ca in Mafia 2 actiunea se petrece pe o perioada de vreo 20 ani in care ai anotimpuri , iarna , vara etc, zapada, caldura. Daca a fost o gluma o iau ca pe o gluma. si nu sunt asa cum ai vrea tu sa imi zici dar iti e frica sa nu iei ban. ...... te-ai gasit tu mai destept
macar m-ai lamurit pana la urma
hai sa va dau un raspuns de pe forumul oficial, al producatorilor , cu privire la scaderile de framerate, la lipsa ierbii sau la problemele de grafica:
2K Elizabeth
2K Games
Hi guys!
I've already brought this up with the team. Any news you'll hear as soon as I get it.
As a side note: Be respectful on this forum, and don't open new threads when there is already an existing topic.
Pozele sunt luate de pe 2K Forums. Se pare ca si varianta de PC are probleme.
Problema e ca si pe High settings arata tot asa.
Bookmarks