Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 17 of 44 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 869

Thread: Dark Souls

1. #321 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    MCV1 n-am prea inteles exact exprimarea ta,dar la Taurus demon te poti urca pe scara aia din dreapta cum intri pe usa si sa te arunci in capul lui, apasand R1 in acelasi timp, cand e acolo jos,ai sa-i faci f mult damage,dupa care fugi de el,il atragi departe de scara si vi inapoi iar la scara,o ti tot asa pana il omori,nu e greu deloc bosul ala.Vezi numai sa nu stai prea mult pe acoperis acolo sus ca o sa urce la tine daca nu sari repede pe el.

2. #322 SP
    Junior Member MCV1's Avatar
    Mersi pt raspuns Kobayashy

---------- Post added 13-10-2011 at 12:01 AM ----------
    Dupa ce il bati pe taurus demon ar trebui sa iti da sufletul lui ca eu nu il primi ?

3. #323 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Am terminat si Anor Londo.

Smough and Ornestein, s**k on my pyromancy bit**es. Nu a fost deloc atat de greu pe cat ma asteptam (i-am dovedit din a 3-a incercare). De altfel mi se pare ca in Dark Souls, ca si in Demon's Souls, doar inceputul e greu. Dupa ce cresti nitel in nivel si pui mana pe niste arme si armuri bune, jocul devine "floare la ureche".
    Hidra si Sif au muscat si ei din tarana.

Am facut ieri si Lighting Iaito and it kicks huge ammounts of ass (dar inca regret toate punctele alea bagate in dexterity, o uchigatana ar fi fost la fel de buna) si Quelaag's Furysword care arata totally badass (si are requirements foarte mici. ceva gen 12 str si 10 dex. Daca ma chinuiam nitel fara Drake's Sword si nu bagam puncte pt Iaito, puteam economisi 20 de "puncte")

De altfel daca ar fi sa reincep, as baga doar 14 str 14 dex si as folosi un lighting uchigatana.
    Ma rog, nu are sens sa reincep decat daca vreu sa fac niste PVP, pentru ca in PVE nu am nici o treaba.

Inca ceva, super spell de pyromancy: rapport undead sau ceva de genul asta. Ii face pe inamici sa lupte de partea ta (nu stiu exact cat tine, ca de regula se duc repede sa se bata cu altii si mor repede). Dar ma intreb daca pot sa reusesc sa iau vreo 4-5 minions si sa-i las pe ei sa rupa tot din nivel

Ooooo... super idee. Sa stau in human form, cu vreo 3-4 mobs puternici si sa astept sa fiu invadat.

4. #324 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Here I am, am aprins o sageata de foc pentru voi

Am asa:
    Stone Helmet
    Gold Hemmed body, legs, hand.
    Astora Straight Sword +2 (am folosit-o inca de la inceputul jocului, aseara am pus Drake Sword +3)
    Dragon Crest Shield (il am de la inceputul jocului)
    Divine Long Bow +5 (asta din poza)
    Attached Images Attached Images enthroll_1.jpg enthroll_2.jpg enthroll_3.jpg

5. #325 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Nu stiu cate lume mai citeste alte forumuri (eu ma mai uit pe gamefaqs boards) dar va impartasesc un lucru care e aproape imposibil sa-ti dai seama singur.

Dupa ce omori unii bosi
    te duci la vendorul din depths si gasesti armura respectivului boss acolo. Faza insa e ca se muta de acolo si il gasesti

Acuma pe bune, daca nu citesti despre asta inainte cam care sunt sansele sa gasesti singur?

Alta chestie greu de dat seama. Daca esti interesant de pyromancy:

In alta ordine de idei stie cineva de ce

6. #326 SP
    Eu mai urmaresc infourile despre vanzatori si magigieni ca sa stiu pe unde ii gasesc ca sunt ascunsi ca naiba.Aseara de ex am terminat si eu Sen's Fortres si daca nu citeam de vanzatorul ala ascuns de sus unde tb sa sari de pe o platforma pe alta nici nu ma riscam sa sar acolo,mai ales ca am si murit la prima incercare.Si uite asa pierdeam o armura f buna "Catarina Armor'+cateva inele bune

7. #327 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Se poate juca co-op p�nă la urma? In caz ca exista doritori add psn id toghy23

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

8. #328 SP
    Bieti am facut o prostie ca am folosit firekepper souls ca sa cresc etus flaskuls?

9. #329 SP
    Depinde cum le-ai folosit. Eu am facut prostia sa le folosesc eu, in inventory. Trebuie sa te duci la firekeeper in Firelink Shrine (sub shrine pe scari, jos dupa gratii) si sa alegi optiunea Reinforce Estus Flask sau ceva similar.

Wikidot baby that's all you need:
    Estus Flask - Dark Souls Wikidot Wiki

10. #330 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Wikidot - un fel de BIBLIE. xD

Pfoai de mine, mi-as cumpara o consola numai pentru jocul asta (Mi-e indiferent 360 sau PS3) Numai cat imi aduc aminte la cate ore am pierdut in Demon's Souls... @_@

11. #331 SP
    Pai DO IT ! Jocul e IMENS, si o experienta unica in actuala generatie, posibil in intraga lume gaming.

IMPORTANT:

HOW TO EASILY CO-OP WITH FRIENDS

I'm not sure if many have figured this out yet, but I haven't really seen it posted here.
    I was watching a stream of some dude playing Dark Souls the other day and he was constantly summoning his friend into his boss fights/areas. I asked him how he did it and he happily told me. Apparently, whenever you drop your White Soapstone, it's placed on a random server. If you drop it again, it's placed on a server different than the one it was before. So a buddy of mine thought we'd try out this guy's method of summoning his friend. My friend would drop his soapstone, and wait about 20 second, and drop it again until I told him I seen it, which I did eventually, every time. Sometimes it took five minutes, one time it took around 11 minutes, but that's because the first two times I seen his stone, he dropped another one before I told him I seen it, so the summon would fail.

TL;DR: Drop Soapstone near buddy every 20-30 seconds. Buddy should see it eventually when it lands on his server. Summon him up!

12. #332 SP
    Member justamodel's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Depinde cum le-ai folosit. Eu am facut prostia sa le folosesc eu, in inventory. Trebuie sa te duci la firekeeper in Firelink Shrine (sub shrine pe scari, jos dupa gratii) si sa alegi optiunea Reinforce Estus Flask sau ceva similar.

Wikidot baby that's all you need:
    Estus Flask - Dark Souls Wikidot Wiki
    Pai zice ca iti boosteaza flaskul in descriptie. Am folosit si eu unul si dupa ma uitam ca bouuu de ce flaskul e la fel..

Eu atm. Anyone needs a tank?
    img_0726-1-.jpg

13. #333 SP
    A batut cineva hydra aia din basklot basin sau cum s-o numi la care ajungi dupa ce bati knightu de jos,ca eu am facut o prostie si m-am apropiat de ea ca dobitocu avand 9000 de sufletele si am cazut in jos si dupa aceea am murit si l-eam pierdut

14. #334 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Salutari, nu prea am inteles, merge coop-ul ? Si daca da, cum functioneaza, deoarece urmeaza sa il cumpar si nu ar strica un partener.

15. #335 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Pana acum doar odata am fost sumonat. Daca vrea cineva sa ma ajute sau sa-l ajut sunt level 28. Momentan incerc sa bat gargoyls.
    LE: @Printesa ... Ai un sapun alb cu care iti lasi urmele pe jos. Cei care sunt in forma umana iti pot vedea semnul si te pot chema in lumea lor. Mai sunt ceva pietre negre si albastre pt. invadat si inca ceva dar nu stiu momentan.

16. #336 SP
    Gargoyle aia de la primu awakening bell?

17. #337 SP
    Member iGot Game's Avatar
    Dupa un inceput mai greu , am reusit sa ma redresez.
    Jocul este mare , insa pare imens ,pentru ca esti fortat sa mergi pe jos/manual.
    Oricum boss-i din Dark Souls sunt MULT mai usori , fata de cei din Demon's Souls , indiferent de ce s-a spus inainte de lansarea jocului.

SI eu am facut prostia sa folosesc firekeeper souls direct din items.
    Recomand celor care incep acum jocul :
    http://darksoulswiki.wikispaces.com/ si youtube
    ++ " PREPARE TO DIE "

18. #338 SP
    Junior Member CeReaLK's Avatar
    Se poate pune lock-on cu Crossbow? ca nu reusesc nicicum. L3 nu face nimic iar de pe LB(L1), de pe care puneam tinta cu arcul, doar trage fara a pune tinta.

19. #339 SP
    Cateva armuri pe care poate le-ati ratat,care de care mai turbate...
    In seara asta am avut primul meu co-op,cu un strain care avea o armura bestiala,tb neaparat sa o gasesc,ceva auriu de cavaler asa da f misto,am jucat in lumea aia din tablou "world of Aramis" asa ceva se cheama.Binenteles am jucat prima data singur sa deschid toate scurtaturile pana la boss ca sa nu ma injure baietii ca-i car dupa mine peste tot si dupaia am sumonat pe unu,a fost misto am omorat o fatoma neagra-NPC si bossul final cu el,destul de usor in co-op
    Ce-mi place sa explorez fiecare coltisor din jocul asta,cred ca am deja 50 de ore jucate si mai am mult pana-l termin cred
    Attached Images Attached Images img_0051.jpg img_0052.jpg img_0053.jpg img_0054.jpg img_0055.jpg

20. #340 SP
    Am si eu doua intrebari.
    Sunt pyromancer de sl 21 sau 22 si acuma joc cu un gargoyle tail axe de +1 e vreo arma mai buna pt mine inafara de drake sword care ma enerveaza ca din 15 lovituri imi apare mesaju wepon at risk si tre sa o repar.
    Ma ajuta si pe mine cineva sa omor hydra nu bossu,ma refer la hydra aia din darkroot basin unde sunt tipi aia de cristal.Jocul e versiunea 1

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 44 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast