Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 20 of 44 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 869

Thread: Dark Souls

1. #381 SP
    Member justamodel's Avatar
    Aia ii de la bosii din anor londo? E o am pe a grasului. Are tzatze

2. #382 SP
    img_0728-1-.jpg
    500 souls costa o sageata pt arcu asta..

3. #383 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Sunt lvl 21 si tocmai am tras primul clopot. Am murit de vreo 5 ori la gargoyles, dar pana la urma n-au fost asa greu de omorat Binisor pentru prima zi

4. #384 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Aia ii de la bosii din anor londo? E o am pe a grasului. Are tzatze
    ,da de la aia e.Numai ca tb sa-i omori in ordine inversa,primul ala mare si dupaia ala mic,care se face mare in runda 2

5. #385 SP
    Am incercat si invers sa vad daca droeaza ceva, doar cel slab dropa un inel daca il omorai primu, grasu nimic. Da nu stiam faza cu armura, ca altfel mai bine ma chinuiam inca 2 ore decat sa raman cu armura asta. Man boobs ftl

6. #386 SP
    Am luat-o pe aratura cred. Am omorat demonul ala ce pazeste intrarea in Darkroot Garden, cred, si am luat-o pe acolo, dar pare cam dificil. Ma duc inapoi sa vad pe unde trebuia s-o iau de fapt

7. #387 SP
    Junior Member CulBoji's Avatar
    Eu sunt deja la NG+ dar am nevoie de ajutor in Anor Londo la Executioner & Dragon Slayer ca sa iau si armura de Dragon Slayer, joaca cineva online pe Xbox? GT meu: CulBoji13

Daca are nevoie cineva de ajutor pe Xbox sa ma contacteze si rezolvam

8. #388 SP
    ds_area_map.png

9. #389 SP
    Member iGot Game's Avatar

10. #390 SP
    Capra demon ala e foarte greu de omorat... Cum intru prin ceata aia, ma pocneste in cap si nu apuc sa fac nimic. Daca supravietuiesc, sar cainii pe mine si mor imediat. Ceva sugestii?

11. #391 SP
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Capra demon ala e foarte greu de omorat... Cum intru prin ceata aia, ma pocneste in cap si nu apuc sa fac nimic. Daca supravietuiesc, sar cainii pe mine si mor imediat. Ceva sugestii?

12. #392 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    O eschiva ii buna . Cand intri alergi spre dreapta putin ca sa ai loc de caini si dupa aia fugi in stanga pe scari. Odata ce ai scapat de caini ii destul de simplu.
    LE: Si io am consumat din greseala twin humanity fix inainte de capra demon... dupa vreo 4 deaths am renuntat pt. mpment si m-am intors dupa ceva timp.

13. #393 SP
    Eu tot incercam sa fug pe scari, dar e o javra din aia acolo si ma incurca. O sa incerc sa fug in dreapta mai intai, si daca tot nu reusesc o sa ma uit si la video. Am pierdut o tona de suflete si umanitate acolo, ca ma tot omoara inainte sa dau recover

14. #394 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    If you have problems finishing it you're doing it wrong
    Watch Dark Souls beaten in less than an hour-and-a-half | VG247

15. #395 SP
    Member Venom911's Avatar
    Mai mult ii ia sa deschida usile.

16. #396 SP
    Gata, am reusit, dupa 30 de incercari

17. #397 SP
    Member Sosetila's Avatar
    My God, am vazut tot hype-ul care se facea pe jocul asta si acum sunt addicted de el.
    Problema?Nu am xbox/ps3, trebuie sa ma uit pe youtube sa vad ce se intampla

18. #398 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    3 arme speciale create cu sufletele demonilor...
    1-quelaag's fury sword-fire based damage(+10 curved-swords)
    2-hunting life sickle-bleeding special efect,damage cam micut(+10 wip sau halberd)
    3-moonlight butterfly angle-magic based atack(+10spear)
    M-au costat vre-o 100 mii de suflete toate upgradeurile,dar a meritat,dintre toate sabia lui quelaag imi place cel mai mult si pare afi si cea mai buna
    Am jucat si niste co-optimus cu Enthroll in seara asta si a fost f misto,2-3 bosi omorati,niste invadari enervante care nu ne dadeau pace,but all in all agreat expirience
    Attached Images Attached Images img_0057.jpg img_0058.jpg img_0059.jpg

19. #399 SP

Help !

Cine ma ajuta si pe mine ?
    Sunt blocat in partea a doua din Anor Londo (am trecut de arcasii aia ) sunt la alt doilea foc practic si am principala arma stricata.

level 50 si ceva.
    psn id : gogan89

20. #400 SP
    Member Mazzaxx's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    3 arme speciale create cu sufletele demonilor...
    1-quelaag's fury sword-fire based damage(+10 curved-swords)
    2-hunting life sickle-bleeding special efect,damage cam micut(+10 wip sau halberd)
    3-moonlight butterfly angle-magic based atack(+10spear)
    M-au costat vre-o 100 mii de suflete toate upgradeurile,dar a meritat,dintre toate sabia lui quelaag imi place cel mai mult si pare afi si cea mai buna
    Am jucat si niste co-optimus cu Enthroll in seara asta si a fost f misto,2-3 bosi omorati,niste invadari enervante care nu ne dadeau pace,but all in all agreat expirience
    Wow, ma poti lamuri si pe mine cum modific armele cu sufletele demonilor? Le am in inventar dar la blacksmith nu-mi da optiunea asta, doar upgrade si repair si bla bla bla. Mersi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 44 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast