Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 13 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 260

Thread: Tekken Tag Tournament 2

1. #81 SP
    Member carcru's Avatar
    Tekken Tag Tournament 2 - Tekkenpedia English

L-au băgat pe Jinpachi,ceea ce mi se pare absurd,pt ca Jinpachi e overpowered.

2. #82 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Se știa de el. Aia cu overpowered se poate regla - nu-i așa o problemă. Oricum versiunea pentru console va suferi unele modificări

3. #83 SP
    Junior Member bambu81's Avatar
    cand apare acest joc???? e super

4. #84 SP
    Quote Originally Posted by bambu81 View Post
    cand apare acest joc???? e super
    Vara asta pe ARCADE (�n japonia) iar peste maxim 2 ani pe console.

5. #85 SP
    Member Mikael's Avatar
    vorbind de personaje overpowered si true ogre din cate am inteles tot pacolo e, in orice caz sunt ditamai animalele si merg huge combos pe ei, pe langa asta exista posibilitatea sa fie banned la competitii

am vazut ca mai inainte se discuta de Jun si Asuka, in primu rand stilul lor se bazeaza in mare pe Aikido, Jun a fost prima, Asuka fii nepoata era de asteptat sai preia stilu, probabil ca o sa lucreze la amandoua astfel incat sa le varieze miscarile, pe langa faptul ca toate personajele mai mult ca sigur vor primi miscari noi, sau unele miscari vor fi inlocuite de altele

iar Ronan despre aparitia jocului, chiar nu cred ca va dura 2 ani pana sa apara, daca tin minte in cazul la Tekken 6 na fost atat de mare asteptarea, pe langa asta, in cazul la Tekken 6 arcade - Tekken 6 BR (console version) sa asteptat mai mult din cauza la story

6. #86 SP
    Member carcru's Avatar
    Cineva ştie cine e Asuka , finally. Oricum,true ogre nu a fost overpowered nici �n Tekken 3 , aşa că nici �n Tekken Tag Tournament 2 nu va fi overpowered,cel puţin aşa g�ndesc eu.

7. #87 SP
    Member Mikael's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    Cineva ştie cine e Asuka , finally. Oricum,true ogre nu a fost overpowered nici �n Tekken 3 , aşa că nici �n Tekken Tag Tournament 2 nu va fi overpowered,cel puţin aşa g�ndesc eu.
    cel mai bine e sa lase personajele astea gen ogre, jinpachi afara

cat despre Asuka nu e asa de greu de facut legatura intre personaje, doar sa te uiti la povestile de la jocuri, eu am reusit sa gasesc un playlist cu filmele din toate Tekken-urile si am mai reusit sa fac legatura intre personaje si am aflat marea majoritate a storyului, si daca tot miai adus aminte, va trebui sa ma uit odata si o data la storyul de la Tekken 6 ca nam apucat, deoarece la terminat altcineva pe consola mea.

8. #88 SP
    Member carcru's Avatar
    Şi dacă nu poţi face legătura doar din story-uri, vezi că am postat pe pag. 4 link-ul de la Tekkenpedia,unde arată toate relaţiile caracterelor. Oricum,eu abia aştept TTT2,nişte combo-uri noi pt. asuka,bryan şi paul şi rup tot.

9. #89 SP
    Member lowlifekane's Avatar
    Oricum,true ogre nu a fost overpowered nici �n Tekken 3 , aşa că nici �n Tekken Tag Tournament 2 nu va fi overpowered,cel puţin aşa g�ndesc eu.
    Daca o luam asa, nici Jinpachi nu era "OP" in T5 si TDR; da, era cheap pana la dumnezeu, dar daca stiai ce sa-i faci il bateai fara probleme. Personal il rupeam cu Paul de nu stia de el. AI-ul in Tekken nu a fost niciodata laudabil, era mereu praf pe orice dificultate si mereu gaseai chesti pe care le puteai exploata pentru a-l bate fara probleme... un exemplu off the top of my head, ar fi in TDR, daca dadeai cu Heihachi numai d1,2 compul niciodata nu tinea garda la a doua lovitura, sau chiar daca by chance mai tinea uneori, niciodata nu punish-uia corect iar urmatoarele X si le lua in freza.

Eu am jucat destul de mult TTT1 la vremea lui si dupa si stiu cat de al dracului pot fi atat Ogre cat si True Ogre jucati calumea: stamina foarte mare, maini si picioare foarte lungi ce insemna un foarte bun keep-away game, damage foarte mare pe combos si grab-uri, unblockables foarte rapide si greu de evitat... simply put, ambii erau enervant de buni for no reason except ca erau bossi. Mai trist era ca, la campionatele tinute pe atunci de TTT1, nici unul din ei nu era banat si lumea abuza de ei intr-o veselie.

Jinpachi imi place oarecum ca il introduc in TTT2 in forma umana, insa nu imi place ca i-au pastrat blast-ul ca unblockable. T.Ogre can burn for all I care.

10. #90 SP
    True Ogre:

---------- Post added 29-04-2011 at 09:11 PM ----------

Și cel mai important lucru:

11. #91 SP
    Member lowlifekane's Avatar
    @Ogre video: I already hate his guts! Doamne, chiar trebuiau sa-i faca bratul acela SI MAI ENERVANT??!??
    Sunt curios cum ar decurge o lupta intre el si Azazel... pacat ca we'll never know.

12. #92 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    carcru tot pe goagle ai aflat ca am 12 ani?
    cu majoritatea de aici ma cunosc de pe la battlekon sau sunt prin lista psn
    poate vi si tu la urmatoru eveniment sa ne cunoastem si sa ne povestesti despre jun si asuka
    jun a fost foarte putin folosita prin tekken ,asuka este mult mai cunoscuta

13. #93 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Mie nu-mi plac personajele gen Ogre,azazel,jinpachi etc.
    In tekken 3 mergea,dar acum sunt prea multe monstruozitaţi.
    Parerea mea!Don't hate.

14. #94 SP
    Member carcru's Avatar
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    carcru tot pe goagle ai aflat ca am 12 ani?
    cu majoritatea de aici ma cunosc de pe la battlekon sau sunt prin lista psn
    poate vi si tu la urmatoru eveniment sa ne cunoastem si sa ne povestesti despre jun si asuka
    jun a fost foarte putin folosita prin tekken ,asuka este mult mai cunoscuta
    Din numele tău asta reiese. Şi dacă eşti fan Tekken mă mir cum de-ai zis că Asuka are stil Jun.Nici nu ştii că Asuka e nepoata lui Jun şi Jun a fost inclusă prima oară �n Tekken 2,Jun fiind mama lui Jin şi aşa zisa "iubită" a lui Kazuya. Nu caut motiv de ceartă,dar tu te-ai ambalat degeaba.

Ne găsim la aniversarea de 3 ani consolegames la un Tekken.

15. #95 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    Din numele tău asta reiese. Şi dacă eşti fan Tekken mă mir cum de-ai zis că Asuka are stil Jun.Nici nu ştii că Asuka e nepoata lui Jun şi Jun a fost inclusă prima oară �n Tekken 2,Jun fiind mama lui Jin şi aşa zisa "iubită" a lui Kazuya. Nu caut motiv de ceartă,dar tu te-ai ambalat degeaba.

Ne găsim la aniversarea de 3 ani consolegames la un Tekken.
    observ ca esti foarte priceput sa deduci asa ca nu bat capu cu tine

16. #96 SP

17. #97 SP
    C�teva poze noi - System 369 ガオー (Test Build)

No coins!

...with in-game commentary <3
    Attached Images Attached Images 290676425.jpg 290681134.jpg 290749951.jpg 290841944.jpg 292915289.jpg 292923809.jpg

18. #98 SP
    Mama mama,de abia astept lansarea pe console.
    Oare e usor de jucat din butoanele alea de pe arcade?Eu,unul,sunt obisnuit cu controlerul.

19. #99 SP
    Member Mikael's Avatar
    Quote Originally Posted by darkr3surrecter View Post
    Mama mama,de abia astept lansarea pe console.
    Oare e usor de jucat din butoanele alea de pe arcade?Eu,unul,sunt obisnuit cu controlerul.
    yep, multi asteptam jocul pt console, si de jucat din butoanele alea nui problema deloc ca e ca o tastatura, problema e joystickul, care trebe sati gasesti o metoda confortabila de al tine fara sa ai probleme, daca esti din bucuresti sa stii ca e arcade de tekken 6 in bucuresti si iti poti incerca norocul, la un mall sau ceva de genu, eu sunt din brasov si nu stiu mai multe detalii

20. #100 SP
    Nu sunt din Bucuresti.Oricum,multumesc de raspuns.
    Ai ps sau xbox?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 13 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast