Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 44 of 507 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 ... LastLast
Results 861 to 880 of 10122

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #861 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    vine la posta. acum depinde de oficiu si de factor. regimul este de scrisoare externa. il poate aduce postasul sau iti face aviz (nu pt coletarie)

nu ai tracking so nu il poti urmari.

2. #862 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Mie de la zavvi mi-a ajuns direct acasa pachetul. M-am si mirat, am asteptat 2 saptamani avizul ala nenorocit si cand colo mi-a gasit un vecin coletul care era depozitat intr-o scara vecina. Si mai era si deschis Dar astea sunt detalii tipic romanesti.

3. #863 SP
    repet in mod normal vine acasa ca scrisoare. dar depinde foarte mult de postas (fiecare oficiu isi face regulile lor)

4. #864 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Ca sa evitati toate discutiile ,stati de vorba cu postasul si rugati-l sa va puna aviz in cutia postala ca regula generala cand asteptati ceva mai mare ca un plic normal.Credeti-ma o sa fie si el multumit,ca nu mai trebuie sa care atatea in geanta.E mult mai sigur,la cata lume se plimba prin scara blocului.

5. #865 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    Un pret bun pentru o consola PS3 de 40GB ? [cel mai mic pret]

6. #866 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    pe bazar cauta
    aici in general se prezinta preturile/ofertele cele mai bune din magazine [online sau nu]..nu de la useri [limitate la disponibiltiate..cantitate..etc]
    ps: pooaul au ajuns castile?

7. #867 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Bundle Uncharted 1 + Uncharted 2 , la Media Galaxy , 290 de lei ... Asa scrie in catalog .

8. #868 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    de asemenea vad in oferta respectiva de la MG : 2 jocuri PS3 la 189lei ( in oferta apar doar titluri platinum, deci cred ca despre acestea este vorba)
    http://mediagalaxy.ro/media/content/...AXY-2-2010.pdf- ultima pagina

9. #869 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Ninja Gaiden II (X360) - 50Lei - Diverta (Librăria universității) - Cluj.

10. #870 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    la Diverta in Timisoara este set Rock Band (tobe,microfon,chitara) la 250 lei!Am vazut doar variantele pentru Wii si PS3 , daca era de xbox nici nu stateam pe ganduri.

11. #871 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

12. #872 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    pfiu si eu am uitat sa imi pun azi bani pe card parca simteam ca o sa vina o oferta buna , sper sa il mai apuc si eu maine. oricum super pret nici macar 100lei

13. #873 SP
    Hyp
    ShopTo.Net - Bioshock 2 with Little Sister 3 75 Figure - Microsoft Xbox 360
    bioshock2 xbox360 cu little sister figurine - 34,85 lire

ShopTo.Net - Bioshock 2 with Little Sister 3 75 Figure - Sony PlayStation 3 (PS3)
    bioshock2 ps3 cu little sister figurine - 34,85 lire

14. #874 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar

15. #875 SP

16. #876 SP
    Hyp
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    mi se par mai rentabile preturile de mai sus...de la shopto

17. #877 SP
    Nu prea cred:

Zavvi: Bioshock 2: Rapture Edition + Big Daddy 7" Action figure = �40.88

ShopTo: Bioshock 2 + Little Sister 3.75" Figure = �38.35

Pentru �2 in plus eu cred ca merita combinatia de pe Zavvi mai mult decat cea de pe ShopTo.

18. #878 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Nu prea cred:

Zavvi: Bioshock 2: Rapture Edition + Big Daddy 7" Action figure = �40.88

ShopTo: Bioshock 2 + Little Sister 3.75 Figure = �38.35

Pentru �2 in plus eu cred ca merita combinatia de pe Zavvi mai mult decat cea de pe ShopTo.

Lasa-l man pe Hyp sa ia editia cu breloc de chei,daca ii place mai mult..

19. #879 SP
    ca sa nu mai zic ca 29.95+0.99 e cel mai imba pret pot sta si fara AF

modificam preorderul

20. #880 SP
    Hyp
    sorry neatentia...crezusem ca e editia clasica...si de asta am zis ca e mai buna cealalta oferta
    intr'adevar e faina oferta
    @walkman...tu care ti-o cumperi, sau iti place doar sa privesti si sa comentezi la altii?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 507 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 ... LastLast