Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 210 of 502 FirstFirst ... 110 160 200 208 209 210 211 212 220 260 310 ... LastLast
Results 4,181 to 4,200 of 10032

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #4181 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    tks s0whaT am comandat Resistance 3 de la Flanco, sa vedem si daca se va onora
    Quote Originally Posted by hitmandmc View Post
    Am dat si eu comanda de R3. Sa vedem ce se intampla. 10x
    parca vad ca urmeaza runda a doua de plangeri, m-am inscris si eu la un resistance 3, desi primele doua m-au dezamagit, dar la 50 de lei, ieftin ca braga

2. #4182 SP
    Member cr0c0's Avatar
    si eu am dat comanda de R3 si Infamous 3, cu ridicare din magazin ... sa vedem ce iese

3. #4183 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by cr0c0 View Post
    si eu am dat comanda de R3 si Infamous 3, cu ridicare din magazin ... sa vedem ce iese
    Infamous 3 sigur nu il primesti

4. #4184 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by cr0c0 View Post
    Infamous 3
    Poate 2

5. #4185 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Buy Call of Duty: Black Ops II on PlayStation 3 | Free UK Delivery | GAME - �32.99

Buy Call of Duty: Black Ops II on Xbox 360 | Free UK Delivery | GAME - �32.99

Are si nuketown dlc din cate vadApelati cu incredere la RobertDinu sau BodoPsx

Offtopic: Spec Ops the line vad ca , nu mai scadeTot astept un price drop la 12 lire

6. #4186 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thread cleaned. Pentru corecturi si greseli gramaticale va recomand threadul http://www.consolegames.ro/forum/f69...gii-forumisti/. Pentru off-topic talk, recomand cu multa caldura aria de Offtopic.

7. #4187 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Jocuri cu preturi bune

Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Mai bine incheiati subiectul,nu are rost sa intrati in polemici .Cryyo are dreptate,mai bine ii trimiti mesaj pe privat sau si mai bine,nu il mai corectezi ,atata timp cat el nu este de acord.
    Stiam de la el ca e de acord sa fie corectat, el a spus asta cu ceva vreme in urmă, tocmai de aceea mi-am permis sa il corectez, nu ai observat ca pe alţii i-am lasat in pace? M-am lămurit cum sta treaba cu forumurile, in general ma cert cu radioul

8. #4188 SP
    Member felixanu's Avatar
    Am comandat si eu de la Flanco MotorStorm Apocalypse(40lei) si
    Resistance 3(50 lei). Preturile cred ca sunt foarte ok. Acum sa vedem daca va fi onorata comanda. Cu Altex m-am lamurit.

9. #4189 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Jocuri cu preturi bune

Quote Originally Posted by felixanu View Post
    Resistance 3(50 lei). Preturile cred ca sunt foarte ok. Acum sa vedem daca va fi onorata comanda. Cu Altex m-am lamurit.
    Eu am primit mail de confirmare pt R3, cica in 48h ar ajunge comanda

10. #4190 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Continuati discutia pe Ghidul cumparatorului consolist .
    Daca ati gasit oferte nu ezitati sa le postati

11. #4191 SP
    Member theste99's Avatar
    Quote Originally Posted by felixanu View Post
    Nu are de ce sa nu onoreze, jocurile astea se gasesc in magazinele flanco la pretul asta de mai bine de o luna jumate..

12. #4192 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Quote Originally Posted by theste99 View Post
    Nu are de ce sa nu onoreze, jocurile astea se gasesc in magazinele flanco la pretul asta de mai bine de o luna jumate..
    Ghici ce, mergi la casa si te se spune pret dublu fata de cel de pe eticheta... dafuq?! "n-au apucat colegii sa le schimbe". S-antamplat acum f'o saptamana.

Sper ca online sa fie mai bine sa va onoreze comenzile. End of offtopic. Sorry about that.

PS: De la Altex n-am mai primit nici acum un semn, comanda mea s-a pierdut, desi am "platit" produsele in avans... Ei au dat bonus, ei au luat. Meh...

13. #4193 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Metro 2033 gratuit (Steam Redeemable) : http://www.facebook.com/THQDemos?sk=...HN-4aL_d-dQT74

Se pune ca e pret bun si daca e gratis, nu?

14. #4194 SP
    era misto daca ofereau un cod si pe PS3 asa cu PC-urile mai greu, cel putin la mine

15. #4195 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Il aveam deja de la Humble Bundle - dar e binevenit!

Apropo, atacati Humble Bundle ca sunt stiva de jocuri bune cu doar 5.5-6$ - The Humble THQ Bundle (pay what you want and help charity)

Cheers,

L.

Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Metro 2033 gratuit (Steam Redeemable) : http://www.facebook.com/THQDemos?sk=...HN-4aL_d-dQT74

Se pune ca e pret bun si daca e gratis, nu?

16. #4196 SP
    Member paulone's Avatar
    Mi-am luat si eu astazi Resistance 3...e mai bun decat 1 sau 2 si se joaca si la 2 dar grafica aduce putin(foarte putin din fericire) cu tampenia de joc Bordeland(o tenta de cartoon) si mi-am comandat si SOCOM.....

17. #4197 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    dar grafica aduce putin(foarte putin din fericire) cu tampenia de joc Bordeland(o tenta de cartoon)
    ....
    Attached Images Attached Images tumblr_lthhihjulx1r4alnuo1_500.jpg

18. #4198 SP
    am vrut si eu sa comentez insa m-am abtinut dat fiind topicul! insa dupa mine Borderlands este un joc excelent atat ca grafica cat si gameplay! vezi Prince of Persia care a a adus acest tip de grafica Cartoons, mi se pare geniala!
    atat!

19. #4199 SP
    Junior Member Derekgl's Avatar

20. #4200 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    am vrut si eu sa comentez insa m-am abtinut dat fiind topicul! insa dupa mine Borderlands este un joc excelent atat ca grafica cat si gameplay! vezi Prince of Persia care a a adus acest tip de grafica Cartoons, mi se pare geniala!
    atat!
    De gustibus non est disputandum - Wikipedia, the free encyclopedia
    e doar parerea mea n-am vrut sa supar pe nimeni, am vrutt sa spun ca producatorii jocului gandidu-se probabil ca actiunea se petrece in anii 50 i-au dat o usoara tenta de sepia ce aduce cu acel "cartoon" care mie imi dsplace, nah daca mie nu imi place Borderland(grafica) nu tre sa dati cu pietre...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.