Aplicatia Altex, ieri si azi: 15% extra la jocurile video Sony - Gaming, Jocuri - Altex.
Gasiti pe trendyol cateva reduceri bune la jocuri de ps5 (probabil si de xbox) folosind codul JUSTAPP30 (30% reducere in limita a 100 lei, valabil doar din app), este inclus si transportul gratuit din ce am vazut.
Majoritatea jocurilor din ce am vazut sunt vandute de JocuriNoi ca seller :
https://www.trendyol.com/ro/sr?wc=14...8503&sst=SCORE
Cateva exemple de preturi:
Split Fiction PS5 - 131 lei
Night Rein PS5 - 117 lei
EA FC 26 PS5 - 225 lei
Clair Obscur PS5 - 158 lei
https://altex.ro/promo/extra-week/ga...deo-selectate/
-20% extra in aplicatia Altex, azi si maine.
O noua "runda" de reduceri pe trendyol la jocuri de PS5 de la sellerul "jocurinoi"
https://www.trendyol.com/ro/sr?wc=14...8503&sst=SCORE
Conditii:
-cont nou cu codul "justapp30" ( VALABIL DOAR IN APP in limita a 100lei ) sau incercati TAPNOV200
-trebuie sa colectati 2 cupoane de 10, respectiv 20 lei de pe pagina jocurinoi
- folositi un cod de referal pentru inca 15% reducere: cont => sold coins => RO575248416 (sau folositi orice cod vreti, puteti chiar sa va faceti 2 conturi si sa folositi propriul vostru cod)
-mie imi mai apare in cont un cupon de 10% reducere, posibil sa nu il aveti toti asa ca preturile pot fi diferite
-la checkout incercati sa selectati cat mai multe cupoane (pentru ca pot fi folosite multiple la aceeasi comanda) pana ajungeti la cel mai convenabil pret.
PS:daca deja aveti cont si vreti sa va faceti un cont nou pentru reducere veti avea nevoie de alt nr. de telefon ca sa "pacaliti" aplicatia. (posibil sa fie nevoie si de alt device)
Cateva exemple de oferte care mi s-au parut interesante:
BF6 150 lei, Ghost of yotei 180 lei, Borderlands 4 150 lei, silent hill f 180 + multe altele. Intrati si scrollati in lista(doar pe app) unele nu au nici macar poza pusa dar sunt la pret bun( exemplu MGS SNAKE EATER)
Repet, preturile pot sa difere de la user la user, nu stiu nici eu exact cum poti primi anumite cupoane ( probabil e random ) deci de aici poate sa fie diferenta de pret.
Folositi de cod vreti, nu am postat ca sa imi fac eu oameni pe refferal( oricum nu imi ofera nimic relevant), dar ideea e sa primiti oferta de 15% reducere in plus la checkout.
Confirm faptul ca este necesar un alt device pentru a putea aplica codul justapp30, iar codul tapnov200 necesita comanda minima 700 lei, din cate am observat.
Pai si codurile alea le primesti random in app? Ca mie nu imi apar si daca le bag manual nu merg...
Codurile trebuie bagate manual, se activeaza doar la anumite ore si cand se atinge un anumit numar de useri le opresc.( la cele 3 coduri de mai sus nu are importanta daca e prima comanda sau nu, pot fi folosite de oricine)
Din ce am observat cam la 12:00 ziua le-au activat in ultimele zile.
Codul tapnov500 e valabil extrem de putin (maxim 5 minute) dar in schimb tapnov300 dureaza cam 1h si e destul de rentabil, poti ajunge sa iei 3 jocuri(recente) cu 120-130 lei per bucata.
Also, la ora 18:00 se desfasoara un minigame pe aplicatie "razuieste si castiga" unde puteti primi un voucher de 1000 lei valabil la un cos de cumparaturi de peste 2000 lei.
L.E.: Puteti incerca si codul BANK40( 40% reducere valabil la prima comanda dar functioneaza doar pentru "anumiti" useri), am vazut la cineva ca a reusit sa comande PS5 Pro la 2700 lei cu acest cod.
Trendyol platforma de e-commerce, functioneaza precum Emag marketplace. Diversi selleri isi vand produsele prin intermediul platformei, in cazul de fata este vorba despre "jocurinoi" dar gasesti oferte pentru o multime de categorii de produse. Am postat mai sus un ghid mai detaliat dar tine cont ca ofertele sunt valabile numai pe aplicatia mobila, nu pe web.
E vorba de aplicatia Trendyol, unde sunt preturi ff bune la jocuri. Eu nu inteleg nimic din aplicatia asta, am produsele la favorite cu un anumit pret, daca le adaug in cos pretul creste...
Da, preturile cu reduceri sunt bune.
Poti sa iei jocuri noi lansate la jumatate de pret.
Eu am comandat un joc de PS5 si ceva articole de igiena.
Sper sa si vina, pentru ca am citit pareri mixte, destul de multe negative, cum ca ori nu primeau produsul desi aparea livrat si trebuia ei sa demonstreze ca nu au primit, ori ca li s-a trimis altceva in loc de ce au comandat.
Ma rog, o sa vad.
Sunt la prima experienta cu ei, asa ca am comandat de o suma dupa care sa nu imi para rau in caz ca nu primesc ce am comandat.![]()
Prima experienta cu care ei? Trendyol e un fel de eMag/Temu/Aliexpress/Amazon, un marketplace. Sunt sute de vânzători/magazine pe platformă.
Jocurile probabil sunt vândute de jocurinoi.ro. Cel puțin ăsta era vânzătorul la toate la care m-am uitat. Sunt la preț foarte bun doar pt ca Trendyol are marketingul ăsta agresiv pt a atrage clienți noi pe platformă si probabil suportă ei diferența de preț. De aia oferă mega reduceri, in special pt prima comanda.
Prima experienta cu platforma Trendyol.
Stiu ca este un marketplace si ca sa fiu on the safe side, am citit inainte review-urile celor de la care am comandat, erau si nemultumiti, erau si multumiti, vom vedea.
Nu am comandat doar jocuri.
Cu seller-ul jocurinoi chiar a fost ok, deja comanda de la ei mi-a fost expediata ieri iar in trecut am mai comandat direct de pe site de la jocurinoi.ro si a fost ok, ma rog, mai putin faptul ca a venit jocul cu coperta in alta limba decat engleza, dar asta nu m-a deranjat prea tare.
Ideea e ca, fiind un marketplace ar trebui sa isi asume totusi niste responsabilitati vis-a-vis de cei care vand pe platforma lor.
Bine, nici cu eMAG nu imi este rusine in privinta asta.![]()
By Alexandru in forum Jocuri PC
By MonkY in forum Console Club
Bookmarks