Pai cam nimeni. Tocmai asta e si faza. Incearca sa scape de ultimele stocuri. E un titlu bun pentru colectionari.
Red Dead Redemption: Undead Nightmare PS3 | Zavvi.com
Asta e e jocul full+dlc-ul undead?sau decat dlc-ul Undead?
E asta de aici. Dlc-ul stand alone.
ShopTo.Net - Medal of Honor - Sony PlayStation 3 (PS3)
Medal Of Honor(PS3) - 28Lire
Just Cause 2 PS3 | Zavvi.com 10 lire
Final Fantasy XIII (Platinum) PS3 | Zavvi.com 10 lire
Nu m-ar mira ca just cause 2 sa fie si el platinum desi pe site nu apare, am vazut ca play.com deja comercializeaza varianta platinum.
Bioshock 2 Xbox 360 | Zavvi.com - 8,95 Lire
Call of Duty Modern Warfare 2 PC -50 RON(digital download)
Cupon pentru joc CALL OF DUTY 6 MODERN WARFARE 2 Cupon-CALL-OF-DUTY-6-MODERN-WARFARE-2
Tom Clancy's H.A.W.X. 2 PS3 | Zavvi.com 15 lire.
Si niste preturi m ok din Ro: Gow3 in Media Galaxy 150 de lei,
In Carrefour Orhideea: Just Cause 2, Bioshock 2 si Unreal Tournament 3, toate de PS3 119 lei.
Eu vad ca scrie "Doar la pachet promo". Cum il cumperi?
edit: E cum era si cu Just Cause 2. Pun ei o valoare ca sa iti arate ce bonus mare iti dau, dar nu poti sa-l cumperi separat. Deci nu se poate cumpara, doar il primesti cu anumite placi video Ati, din cate vad pe el.
ShopTo.Net - BioShock 2 - Sony PlayStation 3 (PS3) - 8.85 lire
Oferta e asemanatoare cu cea de pe zavvi /unde varianta de PS3 oricum nu mai e in stoc/.. numai ca aici aveti garantia unei speedy delivery![]()
salut, sint nou si nu stiu cum e cu codul de reducere , unde il gasesc ? ma ajutati si pe mine ?
(GeOKeR "acelasi pret il are si la gameshop arcania collectors(transport inclus)
ba chiar 170 lei, daca bagi codul de la noi de pe site" " Pe GameShop.ro il gasesti la 119 ron daca folosesti codul de reducere de pe pagina principala. psypc2")
multumesc
codul pt gameshop il gasesti pe home: Console Games | Totul despre jocuri PS2, PS3, PSP, XBOX, XBOX 360, Wii, DS & Retro, sub forma unui banner
"cod discount: xxxxxxxxxx "
cheers
Bookmarks