Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 74 of 74

Thread: Ce va place si nu va place la jocurile din ziua de azi

1. #61 SP
    Member andreips3's Avatar
    Este atat de greu de acceptat faptul ca mi se pare un joc genial?
    Khan, la faza cu gta4 m-ai prins, recunosc dar, cum am mai zis mai sus, nu l-am am comparat cu fallout 1 sau 2. Fallout 3 fost o gura de aer proaspat in avalansa de jocuri de duzina care se produc zilele astea. Ma rog, poate daca as fi jucat primele jocuri in profunzime as fi avut alta parere cum ati spus voi dar, comparativ cu altele recunosti si tu ca e reusit.
    Poate ca fallout 3 nu s-a ridicat la asteptarile tale, dar pe ale mele le-au depasit. Asta e parerea mea si nu inseamna ca am "low standards", sau ca nu pot aprecia un joc bun fara sa fi jucat primele doua titluri din serie.
    Anyway, astept si eu review.

2. #62 SP
    Junior Member GameTime's Avatar
    + Grafica
    - Storyline
    - Povestea prea scurta...

3. #63 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Majoritatea jocurilor din ziua de azi pur si simplu nu mai sunt la fel de fun si de inovatoare ca altadata, sincer. Daca te uiti mai atent, vezi ca aproape absolut orice joc a fost deja facut, in materie de story sau gameplay, sau chiar accesorii ( daca au facut aia atat de repede un light gun dupa ce au facut consola acum 20-30 de ani, noi, cu next-genul nostru, de ce nu avem deja niste ochelari 3D sau manusi ce ne permit sa ne tinem mainile ca si cum am tine niste pistoale si sa traga in joc numai prin incordarea degetelor ? ). De cand nu s-a mai creat o noua genre ? Sau daca se creeaza, este cel mult o SUB-genre ( exemplu: Mirror's Edge, o fi fost ceva nemaivazut, dar pana la urma este doar un alt FPS ). Asta e tot ce am de spus.

4. #64 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Mirror's Edge e intr'adevar ceva nemaivazut, dar chiar nu poti numi jocul un alt FPS. Sistemul de shooting e implementat cu picioarele, poate dura si 2-3 secunde sa pui tinta pe un adversar.

Si ca sa fiu ontopic, gaming'ul din ziua de azi nu se mai poate numi gaming...in primul rand se pune accentul pe grafica...daca jocul nu arata bine nu are sens sa'l iau.Toti se bat in rezolutii HD, in nspe mii de poligoane, mai adaugam o poveste de film de 2 lei si avem un joc bun...s'a uitat total ce inseamna un joc bun...un joc bun inseamna distractie, relaxare, destindere, poveste captivanta...nu nervi si frustrari din cauza lag'ului, sistemului de respawn sau bug'uri...

Si un exemplu, eu consider Kameo un joc bun....fun, story captivant(cu toate ca e childysh), relaxant,dar din pacate repetitiv.

5. #65 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Luigi nu cred ca ar trebui sa fim chiar atit de radicali. Sint jocuri care chiar au adus noutati, jocuri cum ar fi: deBlob, Little Big Planet, World of Goo, Okami, Banjo-Kazooie: Nuts and Bolts.

6. #66 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Majoritatea jocurilor din ziua de azi pur si simplu nu mai sunt la fel de fun si de inovatoare ca altadata, sincer. Daca te uiti mai atent, vezi ca aproape absolut orice joc a fost deja facut, in materie de story sau gameplay, sau chiar accesorii ( daca au facut aia atat de repede un light gun dupa ce au facut consola acum 20-30 de ani, noi, cu next-genul nostru, de ce nu avem deja niste ochelari 3D sau manusi ce ne permit sa ne tinem mainile ca si cum am tine niste pistoale si sa traga in joc numai prin incordarea degetelor ? ). De cand nu s-a mai creat o noua genre ? Sau daca se creeaza, este cel mult o SUB-genre ( exemplu: Mirror's Edge, o fi fost ceva nemaivazut, dar pana la urma este doar un alt FPS ). Asta e tot ce am de spus.
    OCZ Technology | Products | OCZ Peripherals | nia - Neural Impulse Actuator

Exista dar nu stii unde sa cauti. Uita-te la product details

7. #67 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    OCZ Technology | Products | OCZ Peripherals | nia - Neural Impulse Actuator

Exista dar nu stii unde sa cauti. Uita-te la product details
    Nu cred ca ala merge pe console, si in plus, eu vorbeam de ceva oficial .

8. #68 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    +Storyline e baza pt mine daca un joc nare un storyline calumea poate sa fie next gen graphics ,pentru mine sucks storyline e la baza oricarui joc cand ma joc degeaba tot impusc pac-pac intra-colo si pacol ,eu uneori cand trag mai si simt ca pfa uite ca imi moare camardu sa il ajut sau ca ce stiu io e aceea chestie care te atrage

9. #69 SP
    Si crezi ca e mare dificultate sa se "porteze" un astfel de accesoriu si pe consola? Pur si simplu ii adaugi profilul unui controller de 360 sau PS3 si gata.
    Problema cu accesoriile este ca acum 20-30 de ani au aparut toate porcariile (uita-te la AVGN cate prostii de accesorii pentru Nintendo a "testat") si lumea nu mai are incredere in astfel de trucuri ieftine.

Nu inteleg de ce vrei tu neaparat accesorii noi sau reinventate dupa cele vechi. Pentru ca vom avea parte de o explozie si mai mare de casual (vezi tona de jocuri de 2 lei de pe Wii) care pana la urma omoara industria in loc sa o reinventeze.

10. #70 SP
    Member Xristina's Avatar
    Depinde ce intelegi prin casual.

Oricum in proportie de 75% tot ce se va face de acum incolo va fi axat pe casual decat pe core sau hardcore.

11. #71 SP
    Casual gen Dodgeball sau Ninja Skills. Sau Skate-It care foloseste Wii Fit-ul.
    Skate pe PS3 sau Xbox 360 este un super joc comparativ cu tentativa aia penibila de a folosi un accesoriu. Si se joaca cu gamepad normal.

Intre un joc ce pleaca de la un concept casual si un joc de dificultate casual e o diferenta
    Iar acel 75% de care spui tu cred ca e legat de dificultate.

12. #72 SP
    Member Xristina's Avatar
    Da e legat de dificultate si de depth of story un pic.

Toate povestile pe care le-am vazut din 2007 �ncoace sunt destul de simplute.

13. #73 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Si crezi ca e mare dificultate sa se "porteze" un astfel de accesoriu si pe consola? Pur si simplu ii adaugi profilul unui controller de 360 sau PS3 si gata.
    Problema cu accesoriile este ca acum 20-30 de ani au aparut toate porcariile (uita-te la AVGN cate prostii de accesorii pentru Nintendo a "testat") si lumea nu mai are incredere in astfel de trucuri ieftine.

Nu inteleg de ce vrei tu neaparat accesorii noi sau reinventate dupa cele vechi. Pentru ca vom avea parte de o explozie si mai mare de casual (vezi tona de jocuri de 2 lei de pe Wii) care pana la urma omoara industria in loc sa o reinventeze.
    Ok, poate ca ai dreptate, dar nu am zis neaparat de accesorii. Accesoriile nu sunt chiar asa de importante. Insa restul ? Nu zic ca TOATE jocurile sunt proaste, doar ca nu mai sunt atat de multe precum erau altadata.

14. #74 SP
    Member zaice's Avatar
    Fiind un fan de beat um up,constat ca nu prea se mai fac jocuri de genul acesta pe console.Se fac jocuri action adventure,dar mie personal mi-ar placea sa se faca un third person, unde caracterul principal sa aiba pe langa gadgeturile din joc si diferie tehnici din martial arts.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4