Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 18 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 358

Thread: Ce consola ti-ai dori ?

1. #1 SP
    Senior Member huber's Avatar

Ce consola ti-ai dori ?

Aici puteti scrie ce consola a-ti dori sa cumparati, sa cereti sugesti unde o puteti gasi la cel mai bun pret , daca isi merita pretul, care model este mai bun ,care sunt cele mai mari defecte la ea sau pur si simplu ca aceea o doriti.

Incep eu mi-as dori sa imi cumpar un WII dar nu stiu de unde am fost la altex si am vazut la 999 de ron este un pret bun ?

Offtopic : daca mai exista un thread asemanator rog un moderator sa il stearga pe acesta.

2. #2 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    de mult timp vreau sa imi cumpar un psp , dar nu reusesc .de fiecare data intervine alceva.

3. #3 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Nu vreau sa fac reclama dar uite aici un site de unde eu personal mi-am luat Nintendo Wii-ul la un pret foarte bun ITGalaxy - magazin online de componente IT -.... ca in Romanica cum se intampla de obicei pretul s-a marit in ajunul sarbatorilor eu am luat consola in vara la numai 900 ron sia cum 2 sapt era 920 ron ca si-a luat un prieten.

4. #4 SP
    ciypriyan: eu ti-as putea recomnada daca doresti sa iti cumperi un psp ,din magazin ( flaco altex media galaxy) de unde ai si garantie,daca doresti sa iti cumperi modelul psp 3004 incearcal in magazin deoarece s-ar putea sa aibe problema cu display-ul ,cei drept asa nu inseamna ca toate au dar mai sunt din 200 de bucati 5 care au, poti sa gasesti pachetul la altex cu fifa 09 sau nfs undercover la 750 de ron care dupa parerea mea este la un pret bun fata de slim & lite care este 669 fara joc si este un model mai vechi cum doresti acuma depinde cum stai si cu bugetul daca nu intervine altceva .

consol3: mersi frumos dar acuma vad ca este pretul 980 deci nu este prea mare diferent si nici nu stiu daca este transportul gratuit , mersi inca o data si bafta .

5. #5 SP
    Quote Originally Posted by huber_93 View Post
    ciypriyan: eu ti-as putea recomnada daca doresti sa iti cumperi un psp ,din magazin ( flaco altex media galaxy) de unde ai si garantie,daca doresti sa iti cumperi modelul psp 3004 incearcal in magazin deoarece s-ar putea sa aibe problema cu display-ul ,cei drept asa nu inseamna ca toate au dar mai sunt din 200 de bucati 5 care au, poti sa gasesti pachetul la altex cu fifa 09 sau nfs undercover la 750 de ron care dupa parerea mea este la un pret bun fata de slim & lite care este 669 fara joc si este un model mai vechi cum doresti acuma depinde cum stai si cu bugetul daca nu intervine altceva .

consol3: mersi frumos dar acuma vad ca este pretul 980 deci nu este prea mare diferent si nici nu stiu daca este transportul gratuit , mersi inca o data si bafta .
    oricum nou doresc sa cumpar , nu SH .

6. #6 SP
    ok deci sper sa iti fie de ajutor cele spuse de mine. si bafta la shopping.

7. #7 SP
    . thanx

8. #8 SP
    Junior Member Dunno's Avatar
    Eu imi doresc foarte mult un X-360 Pro, dar m-am ales cu un PS2.E bun si asta pana la vara cand imi iau si eu xbox,mai ales ca poate pretul va mai scadea putin.
    (ps2=450=modare xbox+x clamps)
    Foarte bun siteul indicat de consol3. preturi foarte bune!
    Voi cum ati cumparat xbox-ul? In rate sau cu banii jos?:-s
    Attached Images Attached Images untitled.png

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dunno: cum sa cumperi man un Xbox 360 Pro de pe site-ul acela cu 1402 RON cand aici este 899 RON ?

10. #10 SP
    Member vTGS's Avatar
    eu o sa imi cumpar de craciun un xbox 360 pro de la gameshop(the best)

11. #11 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Eu as vrea toate consolele din lume.

12. #12 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Dunno: cum sa cumperi man un Xbox 360 Pro de pe site-ul acela cu 1402 RON cand aici este 899 RON ?
    Am incercat sa fac o gluma dar se pare ca nu mi-a iesit.Evident ca nu sunt idiot sa dau 1200 pe un xbox vechi ,mai ales core.
    btw,merci mult pentru site.Credeam ca varianta pro are hdd de 20gb.

13. #13 SP
    Dunno: la gameshop sunt cele mai ieftine din ce am vazut eu prin alte magazine dar daca doresti varianta cu 20 de GB gasesti aici + doua jocuri .

Luigi: si eu sincer mi-as dori toate consolele din lume dar asta depinde si de buget si de timpul pe care .

14. #14 SP
    @huber_93,thx.Doar ca nu vad care sunt alea 2 jocuri cadou.Eu astept sa apara xbox cu jasper(am scris corect?) si garantie 3 ani..

15. #15 SP
    Man nici eu nu le vad poate este ceva la alegere nu stiu dar vezi si tu clar ca scrie + 2 jocuri deci probabil o sa iti dea ceva.

16. #16 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    eu as vrea un PSP

17. #17 SP
    Junior Member ady27tdi's Avatar
    OFF : Eu as vrea sa-mi dati aici un sfat http://www.consolegames.ro/forum/f29...op-de-urgenta/ ca vad ca nimeni nu intra prin sectiunea hardware ...

18. #18 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Consola Xbox360 de la Domo este Value Pack care vine cu jocurile Forza Motorsport 2 si Viva Pinata.Este xboxul fara HDMI

19. #19 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Un PS3 sau un NDS lite +(un Nikon d40)

20. #20 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Nu-mi doresc nimic. Le-am avut sau le am pe toate. Imi doresc sa imi mearga PS3-ul, sa nu mai am probleme si cu asta. Si atat!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 18 1 2 3 11 ... LastLast