Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 32 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 625

Thread: Mass Effect 3

1. #141 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Eu nu.

2. #142 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Csander View Post
    Apropo, era "promotia" aia ca daca jucai demo-ul KoA: R primeai o arma si o armura pentru ME3 si vice-versa. Am juca demo-ul KoA: R, am primit o serie de mesaje prin care mi-a indicat ca am focut rost de arma si armura pentru ME3, dar cand am jucat demo-ul ME3 nu am primit astfel de mesaje.
    Voi ati primit pumnalele si armura pentru KoA: R jucand demoul ME3?
    Armura am primit-o printr-un cod care se afla in carcasa discului, iar pumnalele le-am primit dupa ce am jucat demo ME3. Arata cool, dar damageul este foarte mic.

3. #143 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Get your pitch forks and torches ready...

Deja urăsc jocul ăsta, acţiunea e at�t de furibundă �nc�t nici nu ai timp să-ţi organizezi vreo tractică, doar cover+shooting. Replicile sunt scoase dintr-un blockbuster de la Wollywood "We fight or we die" @_@ Şi c� tot veni vorba de asta, cel mai enervant moment din demo a fost introducerea "efectului dramatic" prin acel copil, urăs c�nd un joc sau un film este mult prea melodramatic, scena de �nceput din Half-Life 2 este un exemplu de cum trebuie să realizezi o scenă care să �i inducă jucătorului o stare anume, totul este realizat �ntr-un mod subtil.

Gameplay-ul este o mizerie, Shepard probabil se antrează pentru Olimpiada de la Londra, la fiecare ieşire din cover el trebuie să facă 10 tumbe, asta poate şi pentru că tasta space face orice lucru �n joc. Animaţiile sunt absolut oribile, nu-mi vine să cred că au dat-o �n bară �n halul ăsta. Personajele arată lafel de prost, cele masculine parcă sunt scoase din Jersey Shore iar cele feminine parcă ar fi create de adolescenţi ce �şi petrec timpul pe /h/ şi /b/.

Nu tu inventar, nu tu statistici (Precum era �n ME1) pentru party, sistem de dialoguri retardat...nici nu ştiu dacă mai trebuie numir RPG. Oricum, crap-o-ware mereu au fost �n stare să facă personaje şi poveşti memorabile, deci sper ca măcar la capitolul ăsta ME3 să nu dezamăgească.

4. #144 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    RPG nu mai e demult...ME1 era 50-50...asta e 3rd person shooter cu elemente de RPG..dar nu e vina BioWare..e vina EA..ei dau banii...ei comanda..

5. #145 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Jocurile Bioware deja nu trebuie sa le mai joci pentru gameplay, tactica, etc. Eu le joc pur si simplu pentru poveste si personaje, lucruri pe care cei de la Bioware le fac cu maiestrie si reusesc sa ma scarpine pe barbie.

6. #146 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Demo-ul mi s-a parut cliseu dupa cliseu si ocazional multicliseu simultan (da, pare imposibil). Mi se face greata

7. #147 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Absolut superba muzica!!! Must buy,daca nu pentru campanie,atunci pentru multiplayer!

8. #148 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pur si simplu superb!

9. #149 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Coop ul e superb, campania cred ca i asemenea. Demo de la mass effect m a determinat sa iau si un xbox pt a incerca si universul gow.
    Abia astept sa apara.

10. #150 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    sincer din cele 3 parti ale Mass Effect au destul material cat sa iasa un film pe cinste. Dar fara sa se ocupe Uwe Boll De regizare

11. #151 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Am inceput astazi sa joc multiplayer demo(PS3) si am ajuns la lvl 5 unde singura problema este ca nu ma lasa sa folosesc elementele din ramura powers, caracterul creat este un Vanguard, iar pentru a folosi ,,Biotic Charge'' imi zice sa apas ''triunghi'' sau L2/R2, eu tot apas si nimic insa acolo jos la mijlocul barii de viata imi apare puterea cu un triunghi sub ea.Trebuie sa fiu level mai mare ca sa pot folosi?
    Mi-am facut upgrade si la ''Nova'' insa cand tin apasat R2 nu se intampla nimic asemenea cu L2 care daca il tin apasat trebuia sa mi se deschida ''lista'' cu arme.Ce as putea sa fac.
    Multumesc anticipat!

12. #152 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Ai cate un power pe fiecare din butoanele pe care le ai enumerat. Daca ai bagat exp points in ele tre sa mearga.

13. #153 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Attached Images Attached Images 431207_10150564908191344_13905281343_9038089_1631530075_n.jpg

14. #154 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

15. #155 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Si final:

16. #156 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Mass Effect 3 Vaults

De aici.
    Attached Images Attached Images me3-ps3-back.jpg me3-ps3-dlc-coa-ad.jpg me3-ps3.png me3-xbox-back.jpg me3-xbox.png

17. #157 SP
    Junior Member kynky's Avatar
    Pe PS3 pare cam incomod de jucat . e doar parerea mea?

18. #158 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Apare pe PSN pe 6(martie) ,daca dati preorder asta seara primiti un bonus(o arma),momentan nu am cum sa verific pretul pentru ca imi formatez hardul dar banuiesc ca o sa coste cam $50.

19. #159 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Multiplayerul Co-op m-a facut sa-i dau preorder, chiar daca partea de sp nu mi-a lasat o parere asa buna, si-au spalat pacatele cu mp,in care ma distrez de cateva seri la rand cu baietii
    Este cam "rough around the edges", si ar mai fi de lucrat la el putin,dar clasele sunt surpinzator de bine echilibrate si curios frame rate-ul este mai bun in co-op decat in sp,pe ps3 ma refer. Dar puterile si armele fac tot deliciul in joc,plus ca pe nivelele de dificultate mai mari tb un joc in echipa f bine pus la punct, nu poti sa te duci sa faci pe Rambo pe acolo ca imediat esti la pamant, si o combinatie de diferite clase ca sa poti face fata valurilor de inamici.

20. #160 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by GameInformer View Post
    PS3 fans who pre-order the game for day-one digital download can snag themselves the M55 Argus rifle as well as two exclusive PS3 themes (shown above and below). BioWare says the M55 Argus rifle is ideal in close-ranged combat due to its powerful bursts, and the PS3 themes are exclusive to this pre-order initiative, and won't be available after this offer.
    Meh, only PS3? :\

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 32 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast