deocamdata singura cronica de lansare serioasa am gasit-o pe un blogul realizatorului Academiei de Gaming (emisiunea de la Lynx). Originalul e aici, ii dau copy-paste:
Ieri seara mi-am facut de treaba pe la Diverta Magheru, unde Ubisoft au pus in scena lansarea pentru public a lui Assassin�s Creed 2. Lume multa, aglomeratie, emotii. Fara tarabe de mici si bere. Chestie nasoala, ca asa au lipsit fripturistii si au venit numai dubiosi din astia care prefera chestii inteligente gen jocuri. Brrr!
Bun, sa revenim la chestii serioase. Impresii pe scurt:
- Cosmin (XtremPC) si Catalin (TheGameCast) au facut o prezentare misto.
- Jacint (PR Manager Ubisoft Romania) continua sa se b�ţ�ie in cadru. Stop it, e foarte enervant cand filmezi.
- Participantii sunt relativi sfiosi
- Tu esti marlan, dar te oftici cand toti cunoscutii te ignora. Inca te intrebi de ce te ignora? Hai, ca e la fel de simplu ca foaie verde, st�lp!
- Cataline, stai fix in cadru cand iei interviuri video. Esti jurnalist, nu dansatoare in Fetele de la Cap�lna. Si controleaza-ti tonul vocii, suna dubios si ma buseste rasul cand te aud. Vorbeste natural, e mai mult decat ok.
- Concurs cu un PlayStation 3 drept premiu. Intrebari grele. Vine intrebarea finala de la mine: Cine imi argumenteaza cel mai bine alegerea lui de-a deveni virgin fara speranta castiga premiul!
- Reactia unanima de Spun eu! Spun eu! e priceless
- Reactia de dupa - Jacint precizeaza ca e doar o intrebare de pregatire, sa mai alunge tensiunea (PR-istii astia sunt niste magari) - e si mai priceless: Dar eu chiar voiam sa spun (ton extrem de dezamagit)
- Pustiul care a castigat in final consola (13 ani) a fost simpatic foc: Da� eu sunt copil, am voie sa fiu virgin!
- Dau peste niste copii rataciti in cadru. Noi suntem de la site-ul X. Imi intinde gomos o carte de vizita. Sunt foarte impresionat. Bun, da ce face, ce drege site-ul asta, n-am auzit de el? Si mai gomos: Intri si o sa vezi. Sunt si mai impresionat.
- Discuta intre ei dupa ce-am plecat: Auzi, mai ai vreo carte de vizita? Raspuns extrem de trist: Nu� Sunt naspa, le-am luat singura carte de vizita.
- Stai putin: o singura carte de vizita? WTF?
- Un tip de 20 de ani arata de 17 si ii vorbeste doar cu pustiule unuia de 13. Daca ai peste 25 de ani, faza e funny
- Impresia finala: lansarea a iesit foarte misto. Congratz!
Bookmarks