Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 24 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 281 to 300 of 462

Thread: Assassin's Creed 2

1. #281 SP
    Junior Member Luna's Avatar
    deocamdata singura cronica de lansare serioasa am gasit-o pe un blogul realizatorului Academiei de Gaming (emisiunea de la Lynx). Originalul e aici, ii dau copy-paste:

Ieri seara mi-am facut de treaba pe la Diverta Magheru, unde Ubisoft au pus in scena lansarea pentru public a lui Assassin�s Creed 2. Lume multa, aglomeratie, emotii. Fara tarabe de mici si bere. Chestie nasoala, ca asa au lipsit fripturistii si au venit numai dubiosi din astia care prefera chestii inteligente gen jocuri. Brrr!
    Bun, sa revenim la chestii serioase. Impresii pe scurt:
    • Cosmin (XtremPC) si Catalin (TheGameCast) au facut o prezentare misto.
    • Jacint (PR Manager Ubisoft Romania) continua sa se b�ţ�ie in cadru. Stop it, e foarte enervant cand filmezi.
    • Participantii sunt relativi sfiosi
    • Tu esti marlan, dar te oftici cand toti cunoscutii te ignora. Inca te intrebi de ce te ignora? Hai, ca e la fel de simplu ca foaie verde, st�lp!
    • Cataline, stai fix in cadru cand iei interviuri video. Esti jurnalist, nu dansatoare in Fetele de la Cap�lna. Si controleaza-ti tonul vocii, suna dubios si ma buseste rasul cand te aud. Vorbeste natural, e mai mult decat ok.
    • Concurs cu un PlayStation 3 drept premiu. Intrebari grele. Vine intrebarea finala de la mine: Cine imi argumenteaza cel mai bine alegerea lui de-a deveni virgin fara speranta castiga premiul!
    • Reactia unanima de Spun eu! Spun eu! e priceless
    • Reactia de dupa - Jacint precizeaza ca e doar o intrebare de pregatire, sa mai alunge tensiunea (PR-istii astia sunt niste magari) - e si mai priceless: Dar eu chiar voiam sa spun (ton extrem de dezamagit)
    • Pustiul care a castigat in final consola (13 ani) a fost simpatic foc: Da� eu sunt copil, am voie sa fiu virgin!
    • Dau peste niste copii rataciti in cadru. Noi suntem de la site-ul X. Imi intinde gomos o carte de vizita. Sunt foarte impresionat. Bun, da ce face, ce drege site-ul asta, n-am auzit de el? Si mai gomos: Intri si o sa vezi. Sunt si mai impresionat.
    • Discuta intre ei dupa ce-am plecat: Auzi, mai ai vreo carte de vizita? Raspuns extrem de trist: Nu� Sunt naspa, le-am luat singura carte de vizita.
    • Stai putin: o singura carte de vizita? WTF?
    • Un tip de 20 de ani arata de 17 si ii vorbeste doar cu pustiule unuia de 13. Daca ai peste 25 de ani, faza e funny
    • Impresia finala: lansarea a iesit foarte misto. Congratz!

2. #282 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Am si eu o intrebare, poate mai mult sau mai putin pertinenta pentru Romania.

Ce cauta un copil de 13 ani la lansarea unui joc Rated M ?! ...Adica 18+ ?

3. #283 SP
    Member Devergo's Avatar
    Crezi ca au auzit romanii de ESRB?Puteau aia sa vanda acolo Verbatimuri cu AC 2 ca nu-i baga nimeni in seama.

4. #284 SP
    Junior Member Luna's Avatar
    eXist - am dubii ca legislatia americana se aplica in romania. in ro rating-ul e strict consultativ, date fiind si diferentele culturale dintre cele doua tari.

Devergo - esti foarte confuz in privinta termenilor. poate imi explici mai clar legatura dintre ESRB si piraterie. Sau cea dintre o lansare oficiala si piraterie

5. #285 SP
    Member Devergo's Avatar
    M-am referit la atitudinea autoritatilor romane fata de astfel de event-uri.Pirateria a fost doar un exemplu,este ignorata aproape in totalitate in tarisoara noastra mioritica.Cel putin s-au mai desteptat si ei in ceea ce priveste industria muzicala,mai fac 2-3 verificari pe an.Ma intreb daca stiu macar cate pierderi sufera o firma datorita celor cu papagalu' pe umar.
    si ca sa nu fiu complet off: Vreau sa stiu (de la cei care au jucat si primul) daca AC 2 chiar merita cumparat.Ca asa s-a zis si la primul: ca vai ce fun e,ca nu te plictisesti si spre sfarsit incercai sa nu adormi.Daca au scapat macar decat de aceasta problema imensa (repetabilitatea) atunci n-o sa mai astep sa ajunga la bargain-bin pentru a-l cumpara.Sunt interesat in mare parte de parerile celor care au terminat jocul,sau care sunt foarte aproape de final.

6. #286 SP
    Senior Member tray's Avatar
    cei de la ubisoft (cel putin romania)aflasera relativ curand ca jocul a fost rated 18+,si se declarau foarte nemultumiti(in fond ce,omori si tu cateva sute de oameni)

7. #287 SP
    Nici nu esti "Asasin", Vorba aia - Casta Asasinilor ! (Crezul Asasinilor), lol

Daca era un joc cu "iepuraşi", mai ziceam ca "aflasera relativ curand ca jocul a fost rated 18+" lol , dar nici atunci, avand in vedere ca jocul a fost testat in RO.

8. #288 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Devergo-Sa zicem cam 3 sferturi din joc nu sunt plictisitoare.Vai mama dar cand incepi sa aduni codexurile alea care se afla la mama dracu` ascunse in orase diferite si ai de mers de garai(sunt multe la numar),te ia o durere de cap..si nu prea vad multe schimbari fata de primul,decat cateva elemente aduse noi..in rest misiunile cam la fel de repetitive

9. #289 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    depinde de gusturi aici. mie personal, inca imi face placere sa mai joc doar ca sa adun comorile, penele si inscriptiile alea, dupa harta asta: Assassins Creed 2 Monteriggioni Villa Map

mi se pare foarte tare faptul ca ma pot plimba liber prin oras si pot, inca, face, misiuni secundare, gen Assassination, care vad ca nu se mai termina

10. #290 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Devergo, eu am terminat jocul, merita cumparat nu e plictisitor ca 1 si are o poveste buna, nu te lua dupa ce spune lumea pe aici.

---------- Post added 25-11-2009 at 07:54 PM ----------

eu am strans 30 de codexuri in 30 de minute ! doar te uiti pe harta, daca toate siturile de specialitte au spus ca e bun...

11. #291 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Notele acelea pot fi cumparate,dar nu cred ca e cazul la Ubisoft:-sau mai bine zis la Ac2-:.

12. #292 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Nu sunt cumparate, jocul e bun pur si simplu

13. #293 SP
    Member winkus's Avatar
    Si impresia mea e ca e foarte bun. Are lacune in ceea ce priveste story-ul si grafica in cut-scenes dar la gameplay (poate cu execeptia luptelor inca usor rigide), atentia pentru detaliu si efectiv multitudinea de lucruri pe care le poti face in joc se prezinta excelent. Si este o experienta diferita de orice alt joc inafara de primul din serie.

Iar legat de lansare, e foarte bine ca se fac lucruri de genul acesta. Sunt de acord ca presa de specialitate de la noi este departe de a fi profi dar pun suflet in ce fac si nu poti sa ai chiar aceleasi asteptari ca in strainatate. In ceea ce priveste concursul, ei bine nu a avut pretentia ca ar fi unul profesionist organizat, facea parte din evenimentul de lansare si poate ca ar fi bine ca in loc sa comentam sa sustinem initiative de genul prin prezenta noastra acolo. Eu am incercat sa ma duc la toate si nu am plecat cu mana goala de obicei

14. #294 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Primul review nefavorabil:

Destructoid - Review: Assassin's Creed 2

15. #295 SP
    Member Devergo's Avatar
    Merci pentru review,nici nu-mi mai bat capul.Oare Gamestop si IGN mai fac review-uri de calitate?sau sunt ocupati sa-si indese dolarei in buzunarele lor fara fund?

16. #296 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Stati voi si cititi review-uri, ca eu ma joc linistit. Cine stie, poate nici nu il mai cumparati. Imi place jocul, are un miros fin de RPG ceea ce este super.

17. #297 SP
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Primul review nefavorabil:

Destructoid - Review: Assassin's Creed 2

Hohohoooo!!!! .... GOOD ONE !

THE TRUTH HAS SET US FREE!

18. #298 SP
    Am adunat toate codex urile alea,acum m-a trimis la Leonardo..stiti voi pentru ce.Culmea culmilor,am uitat in ce oras era sediul lui Leonardo ~.Isi aduce aminte cineva?

19. #299 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    NU MAI STIU COMANDA CA SA DAI CLICK SA VEZI CE AM SCRIS. DECI ATENTIE SPOILER!!

20. #300 SP
    Mai am mult ? incepe sa mi scoata peri albi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 24 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast