ultimul.l am gasit pe leonardo,acuma sunt in roma
---------- Post added 26-11-2009 at 01:15 PM ----------
LE: L am terminat acuma![]()
...am fost azi la un prieten și-am văzut puțin gameplay (fără să vreau) din Assassin's Creed 2. Eu nu i-am zis nimic (să-l supăr sau ceva...el fiind un super fan Assassin's Creed) dar...mi-a lăsat o impresie cam proastă.
Eu nu-s genul de gamer care trage la grafică...dar...arată parcă....neterminat(parcă-i lipsește ultimul strat)...ceva �i lipsește �n orice caz...
Păcat...
Eu oricum nu-l cumpăr (mă disperă - mi-a ajuns cu primul...) doar...mi-am spus părerea de outsider![]()
DevilBringer-Esti cumva avocat a celor de la Ubisoft?Poti lasa omul sa si de-a cu parerea despre joc?Este o lume libera,fiecare dupa cum ii place/displace jocul.Nu trebuie mereu sa dai tu reply dupa ce isi spune omul parerea!
grafica jocului este ok. cea a filmuletelor este jalnica in schimb... grotesc . neterminat e putin spus. puteau sa se straduiasca mai mult
Se vede ca este engine-ul intins ca o coarda de bungie jumping, dar trebuie sa recunoastem ca jocul are acel " Mary cea cu vino-ncoa' ".
fratilor, lasati grafica laoparte si savurati jocul. MERITA !!!
PS: yo cand vorbeam de grafica inainte sa apara, toata lumea mi-a sarit in cap![]()
jocul da e demential si intr-adevar are un iz de rpg
razvanrazy: nu e vb de grafica jocului (mai ales ca nu omor dupa grafica) ci strict de filemele de dialog (care sincer nu am ce savura cand apare o gagica de zici ca are fata de porc...)
Destructoid - Review: Assassin's Creed 2
4,5 Buna nota...
Bookmarks