Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 24 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 462

Thread: Assassin's Creed 2

1. #241 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Asa scrie pe carcasa: 1080p. Daca cei ce isi dau seama de diferenta zic ca nu se vede de 1080p, inseamna ca e adevarat, nu va contrazic. Mie-mi place cum arata jocul dpdv grafic.

2. #242 SP
    Junior Member Usktu's Avatar
    Daca nu ma insel jocul pleaca default in 720p. Trebuie fortat sa treaca pe 1080p din setarile consolei, adica debifati 720p de la display settings. Si la Uncharted 2 am avut aceeasi problema, doar ca acolo cand treceam pe 1080p se vedea mult mai naspa.

3. #243 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu este 1080p rezolutie nativa. Jocul este in 720p si face upscaling la 1080. Atat invartiti roata in jurul rezolutiei.

4. #244 SP
    Senior Member Nash's Avatar

5. #245 SP
    Senior Member tray's Avatar
    mare porcarie lansarea,la fel de mare ca si jocul
    intro camera de 5X3 am stat 40 de oameni,unguru lauda jocul,dar in dreapta se jucau cativa si avea o grafica de toata jena,ne baga in cap cum ca gameshop face frauda(impreuna cu un site grec) si ca daca vor trimite white edition incalca legea.
    cumparai versiunea de ps3 ei iti dadeau niste DLC pt live
    iar la concursul cu intrebari,erau vreo 2 pt care imi era mie rusine ca existau

6. #246 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Aoleu... chiar asa naspa a fost?

7. #247 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    in dreapta se jucau cativa si avea o grafica de toata jena
    nu stiu ce ai vazut tu, dar cred ca era alt joc. jocu asta nu are grafica de toata jena. arata bine. chiar foarte bine, avand in vedere cat de mari sunt orasele, cata lume le populeaza si faptul ca poti merge oricand, oriunde.

in comparatie cu jocuri gen Uncharted 2, arata oribil, dar in comparatie cu orice alt joc, e super ok.

exact cum ai spune ca GTA4 are grafica oribila, daca tu, in subconstient, o compari cu...Gears of War 2 sau mai stiu yo ce joc.

8. #248 SP
    poate,ce pot sa zic,se jucau levelul cand erai desmond,am incercat sa ma uit la fete ,dar m-am speriat cand le-am vazut

9. #249 SP
    intr-adevar, fetele nu arata prea bine, dar nici chiar asa de rau. si cum poti sa zici ca are o grafica de toata jena, cand tu te-ai referit doar la fete ? ia-l, joaca-l si posteaza dupa aia parerea despre grafica te asigur ca se va schimba muuuult in bine.

citeste posturile mele dinainte sa apara jocul, sa vezi ca si eu il criticam, din vazute, dar dupa ce l-am jucat, am doar cuvinte de lauda la adresa graficii.

10. #250 SP
    dar sa sti ca l-am terminat.
    si daca iti spun ca l-am jucat si pe pc ?

11. #251 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    dar sa sti ca l-am terminat.
    si daca iti spun ca l-am jucat si pe pc ?
    Cum l-lai jucat pe PC? Avand in vedere ca apare la anul.

12. #252 SP
    beta( nu vreau sa detaliez)
    ca o mica observatie,se vede o mica diferenta de frame ps3,xbox,cu un usor avantaj pt 360

13. #253 SP
    daca l-ai jucat si terminat, cum poti sa spui ca are o grafica de toata jena, dar sa te referi doar la fete ? si cum poti sa spui ca doar ai vz la cineva cum se juca si de fapt l=ai si terminat ? te contrazici singur.

cat de jucat beta, e in teste la Ubi la noi

14. #254 SP
    chiar vrei sa ma apuc sa -ti povestesc jocul
    cand vorbeam de faptul ca ma uitam la cineva,ma refeream la lansare

15. #255 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Beta are final? Ai vazut si creditele?

16. #256 SP
    cu 3 variante posibile,nu eram sado-maso sa ma joc mai mult de o ora un joc beta ,testat de romani ,am jucat varianta pe ps3

17. #257 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    ca o mica observatie,se vede o mica diferenta de frame ps3,xbox,cu un usor avantaj pt 360
    cum de ti-ai dat seama de asta?

18. #258 SP
    Quote Originally Posted by alexxx_862006 View Post
    cum de ti-ai dat seama de asta?
    bumer
    Attached Images Attached Images assassins_creed_ps3_vs_xbox-360_framerate.png

19. #259 SP

20. #260 SP
    Junior Member Nico's Avatar
    Am facut niste poze la lansare. Nu sunt foarte reusite...dar merge.
    Locul mi s-a parut cam mic, pentru cate persoane au fost. Nu stiu daca asa e de obicei pentru ca am fost la prima lansare a unui joc. Eu am ramas placut impresionata de joc si abia astept sa pun mana pe el.
    Attached Images Attached Images p241109_19.32.jpg p241109_19.50-01-.jpg p241109_19.53.jpg p241109_19.57.jpg p241109_20.03.jpg p241109_20.03-01-.jpg p241109_20.03-02-.jpg p241109_20.15.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 24 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast