Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 24 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 462

Thread: Assassin's Creed 2

1. #221 SP
    Junior Member vlad2006's Avatar
    din filmuletele de gameplay de pe net --- n-am vazut fete mai hidoase in viata mea - cel putin personajele feminine sunt mai potrivite pt l4d2 iar sabia aia arata ca o scobitoare

2. #222 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Oricat de anti "studiat grafica" sunt, nu am putut sa nu observ ca fetele personajelor sunt destul de prost facute. But still, I don't care, abia astept sa pun mana pe el.

3. #223 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

4. #224 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    punctele de Uplay sunt si pe ps3, si pe xbox 360. cam toate jocurile ubisoft ce vor iesi vor avea suport ptr Uplay.

5. #225 SP
    Senior Member Nash's Avatar

6. #226 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Nu se zicea ceva de niste arme exclusive PS3? la conferinta de presa s-a zis ca daca temini AC Bloodlines pe PSP ai pe PS3 6 arme speciale.

4:30

7. #227 SP
    Member bartonn's Avatar
    Deci se mai prezinta cineva la lansarea jocului pe 24 la Diverta???Deci care sunt din bucuresti si se vor duce la Diverta sa imi dea un PM.

Da teo e adevarat.Am jucat Assassin's Creed pe psp si ai acolo o optiune connect to ps3 cand termini jocul pe psp deblochezii anumite arme pe care le poti folosii in AC 2

8. #228 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    Quote Originally Posted by bartonn View Post
    Deci se mai prezinta cineva la lansarea jocului pe 24 la Diverta???Deci care sunt din bucuresti si se vor duce la Diverta sa imi dea un PM.

Da teo e adevarat.Am jucat Assassin's Creed pe psp si ai acolo o obtiune connect to ps3 cand termini jocul pe psp deblochezii anumite arme pe care le poti folosii in AC 2
    sa fiu in locul tau eu m-as duce la ore de ortografie si as renunta sa merg la lansarea AC2

9. #229 SP
    Member winkus's Avatar
    Eu nu inteleg, sunt doua lansari ale jocului? Unu cu public larg si una cu presa?

10. #230 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Dupa cum se observa, da... Sunt doua intalniri separate. La cea cu "presa" se discuta altceva/altfel. Iar cea cu publicul, unde se intampla altceva.

11. #231 SP
    Senior Member Nash's Avatar

12. #232 SP
    Member L0G1X's Avatar

13. #233 SP
    O_O ... mişto ! ... se scrie defapt "delizioso" Ciudat, ca in titlul linkului e corect.

frittatina = omletutză .... lol

14. #234 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    O_O ... mişto ! ... se scrie defapt "delizioso" Ciudat, ca in titlul linkului e corect.
    Nu e nimic ciudat, ei au greşit spelling-ul la titlu, aşa că l-am corectat şi completat eu de la mine putere, meniul propus fiind o variaţiune (originală şi pe gustul meu) după tema PennyArcade.
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    frittatina = omletutză .... lol
    Ricette estive: le Piadine con pancetta spinaci e frittatina

15. #235 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Jocul se misca muuuult mai bine decat Assassins Creed prima parte. Asteptam cu sufletul la gura sa vad daca asa va fi si asteptarea mi-a fost rasplatita aseara. Grafica este intr-adevar, dementiala! Este in 1080p pentru cei ce au full hd. Am jucat pana la o faza de trebuia sa duc o scrisoare. Am avansat destul de putin in joc. E mult mai bine facut decat primul. Aici ma refer la storyline. E mai captivant. Distractie placuta.

16. #236 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    ca story si diversitate a tuturor misiunilor, este absolut demential, dar ca grafica, este destul de slab. cladirile se repeta in draci, texturile sunt intise si sterse, sunt pb cu umbrele, cu trecerea dintre animatii, la unele animatii. per total, este un joc de nota 9, dar parca tot Batman AA a fost mai bun.

17. #237 SP
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Nu e nimic ciudat, ei au greşit spelling-ul la titlu, aşa că l-am corectat şi completat eu de la mine putere, meniul propus fiind o variaţiune (originală şi pe gustul meu) după tema PennyArcade.

Ricette estive: le Piadine con pancetta spinaci e frittatina

Americani proşti ... lol.

Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Este in 1080p pentru cei ce au full hd.
    Pe cuvant de mi-am dat seama ! ...

18. #238 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    eXist - am scris ca e 1080p pentru cei ce au full hd, in caz ca sunt interesati de acest aspect. Daca nu ti-ai dat seama, special pentru tine, am sa atasez si o poza. Daca doresti DOAR sa fii sarcastic, te rog sa te abtii de la comentarii imature. Nu este primul raspuns pe care il dai asa. Daca nu ai ceva constructiv de zis, nu mai zice. Ia acest raspuns ca un sfat. As dori sa cred ca esti indeajuns de matur incat sa nu continui cu raspunsuri total inutile. Multumesc pentru intelegere.

19. #239 SP
    Nu ... Ideea era ca eu am 1080p, dar jocul nu se comporta, nu se vede precum un 1080p, sau cel putin nu am observat. Data viitoare o sa studiez mai atent acest aspect.

20. #240 SP
    Member winkus's Avatar
    Sincer, fara vreo urma de ironie, nu se vede 1080p. Cred ca e un 720p cu 2x antialiasing. Asta nu inseamna ca nu e foarte buna grafica.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 24 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast