din filmuletele de gameplay de pe net --- n-am vazut fete mai hidoase in viata mea - cel putin personajele feminine sunt mai potrivite pt l4d2iar sabia aia arata ca o scobitoare
![]()
din filmuletele de gameplay de pe net --- n-am vazut fete mai hidoase in viata mea - cel putin personajele feminine sunt mai potrivite pt l4d2iar sabia aia arata ca o scobitoare
![]()
Oricat de anti "studiat grafica" sunt, nu am putut sa nu observ ca fetele personajelor sunt destul de prost facute. But still, I don't care, abia astept sa pun mana pe el.
UPlay Video Game, Assassin's Creed 2 Walkthrough HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com@@AMEPARAM@@src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=59228"@@AMEPARAM@@59228
nu inteleg, daca punctele astea "U" sunt doar pt PS3, de ce apar si pe X360 cand "castigi" unu ?
punctele de Uplay sunt si pe ps3, si pe xbox 360. cam toate jocurile ubisoft ce vor iesi vor avea suport ptr Uplay.
Nu se zicea ceva de niste arme exclusive PS3? la conferinta de presa s-a zis ca daca temini AC Bloodlines pe PSP ai pe PS3 6 arme speciale.
4:30
Deci se mai prezinta cineva la lansarea jocului pe 24 la Diverta???Deci care sunt din bucuresti si se vor duce la Diverta sa imi dea un PM.
Da teo e adevarat.Am jucat Assassin's Creed pe psp si ai acolo o optiune connect to ps3 cand termini jocul pe psp deblochezii anumite arme pe care le poti folosii in AC 2
Dupa cum se observa, da... Sunt doua intalniri separate. La cea cu "presa" se discuta altceva/altfel. Iar cea cu publicul, unde se intampla altceva.
O_O ... mişto ! ... se scrie defapt "delizioso" Ciudat, ca in titlul linkului e corect.
frittatina = omletutză .... lol
Nu e nimic ciudat, ei au greşit spelling-ul la titlu, aşa că l-am corectat şi completat eu de la mine putere, meniul propus fiind o variaţiune (originală şi pe gustul meu) după tema PennyArcade.
Ricette estive: le Piadine con pancetta spinaci e frittatina
Jocul se misca muuuult mai bine decat Assassins Creed prima parte. Asteptam cu sufletul la gura sa vad daca asa va fi si asteptarea mi-a fost rasplatita aseara. Grafica este intr-adevar, dementiala! Este in 1080p pentru cei ce au full hd. Am jucat pana la o faza de trebuia sa duc o scrisoare. Am avansat destul de putin in joc. E mult mai bine facut decat primul. Aici ma refer la storyline. E mai captivant. Distractie placuta.
ca story si diversitate a tuturor misiunilor, este absolut demential, dar ca grafica, este destul de slab. cladirile se repeta in draci, texturile sunt intise si sterse, sunt pb cu umbrele, cu trecerea dintre animatii, la unele animatii. per total, este un joc de nota 9, dar parca tot Batman AA a fost mai bun.
eXist - am scris ca e 1080p pentru cei ce au full hd, in caz ca sunt interesati de acest aspect. Daca nu ti-ai dat seama, special pentru tine, am sa atasez si o poza. Daca doresti DOAR sa fii sarcastic, te rog sa te abtii de la comentarii imature. Nu este primul raspuns pe care il dai asa. Daca nu ai ceva constructiv de zis, nu mai zice. Ia acest raspuns ca un sfat. As dori sa cred ca esti indeajuns de matur incat sa nu continui cu raspunsuri total inutile. Multumesc pentru intelegere.
Nu ... Ideea era ca eu am 1080p, dar jocul nu se comporta, nu se vede precum un 1080p, sau cel putin nu am observat. Data viitoare o sa studiez mai atent acest aspect.
Sincer, fara vreo urma de ironie, nu se vede 1080p. Cred ca e un 720p cu 2x antialiasing. Asta nu inseamna ca nu e foarte buna grafica.
Bookmarks