Ubisoft reveals ACII Complete Edition | MCV
Ubisoft will release a new retail version of Assassin�s Creed II in June.
Dubbed the Complete Edition, this SKU includes a full copy of the game and both DLC expansions: The Battle of Forli and Bonfire of the Vanites.
It also includes three Templar Secret locations that were previously only available in the special Assassin�s Creed II: Black Edition, according to Play.com.
The Complete Edition will only be available for Xbox 360 and PS3, and will be released in the UK on June 4th.
That VideoGame Blog Assassin’s Creed II sells 9 million
Assassin’s Creed II has sold almost 9 million copies worldwide since its launch late last year, Ubisoft reports today.
The number comes from the company’s fiscal 2009-2010 earnings report which states: “The ongoing exceptional performance delivered by Assassin’s Creed II which sold-in nearly 9 million units during the year.”
The title contributed to the slightly higher-than-expected sales of the fourth quarter.
am terminat assasin's creed 2 pe ps3,incepe in anul 1472 daca imi aduc bine aminte si se termin in 1499.Este facut aproape perfect dupa realitate ca si assasin's creed 1(asa a spus UbiSft intr-o conferinta de presa
Chiar e foarte bun jocul. Acum că l-am terminat, mi se pare mai bun dec�t Uncharted 2. Povestea şi senzaţia de a fi �n oraşele alea mai ales că unele le-am vzitat acum c�ţiva ani �n urmă) �s extraordinare. Mai rar �nt�lnesc aşa jocuri. Nota 10 Ubisoft.
Nu i se pare absolut nimanui ca in momentul in care dai Synchronize la un Viewpoint, melodia, sau ma rog fragmentul de melodie, este acela din meniul jocului Mafia?Fiecare viewpoint imi mai aduce aminte de o misiune din Mafia.
![]()
Dupa cum am facut si la Alan Wake, vreau sa-mi iau si DLC-urile de la AC2. Salvarea in care am terminat 2-u nu o mai am (consola noua dupa RROD, consola veche era banata si nu s-a salvat pe net profilu). Exista undeva in meniu, DLC ? pot sa joc cele 2 DLC-uri fara sa retermin jocul ?
De ieri am si eu AC2, platinum GOTY edition, cu DLC-urile si 3 locatii secrete, dar nu am vazut sa poti alege ce sa joci din meniu. Cred ca trebuie terminat jocul ca sa joci DLC-urile.
mi se pare un joc fantastic finisat. Nivelul graficii e la inaltime, iar ca mod de joc ai practic un GTA in Evul Mediu. Mi se pare ciudat ca un joc ca AC2 are 20 de pagini dedicate, pe cand alte jocuri se intrec care depaseste prima suta de pagini.
am terminat AC2 impreuna cu cele 2 dlc-uri - battle of Forli si Bonfire of Vanities si ma declar multumit pe deplin de joc. Nu am facut toate side quests, mai am vreo 30% din joc. Dar felul cum se misca personajul principal este foarte natural. Si imi place ca fiecare orasel e reprodus cu aproximatie dupa realitate. Venetia si Florenta sunt excelent redate. E un joc care m-a facut sa il joc fara sa ma plictisesc. Gradul de dificultate e usor cateodata, dar alteori e enervant de greu. In special DLC-ul cu Savonarola mi s-a parut cam greu la unele faze pentru ca trebuie sa stai tot timpul stealth. Zici ca jucam Commandos pt cine isi aduce aminte seria de pe PC.
Locatiile secrete sunt foarte frumos create, in special biserica San Marco din Venetia. Bug-uri eu nu am intalnit in joc si am jucat cu voice-ul pe italiana si cu subtitrari in engleza. Credeti-ma , are alt farmec.
Astept AC:Brotherhood cu nerabdare, din acest motiv am si tras tare sa il termin, cred ca am jucat vreo 20 ore(aproape) in total. Ca sa nu cumva sa nu pot savura Brotherhood ca nu am jucat AC2.
Pt cei care nu l-ati jucat inca, vi-l recomand pt ca e un joc f bine facut si se gaseste la preturi foarte mici pe piata.
imi trebuie internet si pe ps3 ca sa joc assassin creed II ? sau doar pe pc se aplica chestia asta ?
Stiu, sunt carcotas, dar nu vad nicio diferenta dpdv grafic. Nu era mai usor sa le dea drumu prin BC pe Xbox One ?
Nu ești deloc cârcotaș, eu așteptam o versiune Remastered cu Desmond Collection. Nu îmi place ce văd, deci nu cumpăr.
Bookmarks