Cum vi se pare pe PS3?
Am dubii daca sa-l iau pentru consola, sau sa astept pana cand imi voi lua un PC (cred ca va veni o data momentul ala, poate prin Decembrie).
Pana atunci ma joc BF3 deci pot astepta.
Cum vi se pare pe PS3?
Am dubii daca sa-l iau pentru consola, sau sa astept pana cand imi voi lua un PC (cred ca va veni o data momentul ala, poate prin Decembrie).
Pana atunci ma joc BF3 deci pot astepta.
chiar daca era promisiunea de mod-uri pe consola, cel mai bine mai astepti un pic si il alegi pe pc.
deja am reusit prin mod-uri sa-i schimb destul de mult aspectul grafic si optimizarea, ceea ce e mai mult decat imbucurator.
or sa apara si mai multe in viitorul apropiat.
SirAndrew, imi poti spune pe PM ce moduri ai folosit, te rog?
Ma enerveaza FPS dropul din orase, atunci cand fac overview asupra orasului indiferent de optiuni (low, medium, high, ultra)
Multumesc anticipat.
Am crezut foarte mult timp ca jocuri de tipul asta se pot juca bine doar pe PC, dar dupa ce am petrecut mult timp in Fallout New Vegas mi-am dat seama ca este foarte ok si pe consola, astfel ca Skyrim este pe PS3 de data asta. Nu pot sa neg ca daca ai un PC puternic si folosind modurile care ies mai usor pe PC, poate fi o experienta grafica extraordinara, dar din ce am vazut inventarul este gandit pentru PS3.
Imi lipsesc de pe controller cateva optiuni - quick save, hot keys pentru spell-uri (este doar un sistem de favorites din cate stiu eu). De asemenea, ca in orice FPS (caci este un FPS pana la urma) este mai dificil pe controller, mai ales daca joci in sistem de lupta corp la corp, AI-ul se misca mult si blocheaza multe lovituri, uneori iese din campul tau vizual.
In concluzie cred ca il voi termina pe PS3 si apoi voi alege o cu totul alta cale, cu alt personaj si cu modurile instalate in 2012 pe PC. Te-am lamurit complet, nu-i asa?![]()
Din pacate m-am cam lamurit de pe vremea lui Dragon Age, ca la jocurile astea PC si the way to go.
A fost misto si pe PS3, dar uitandu-ma la filmulete cu gameplay pe PC, aveai mult mai multe avantaje (camera, mods, optimizari grafice etc.).
De asemenea si la GTA4, exista un reality mod sau ceva in genul asta, arata demential. Schimba complet look-ul jocului.
Iar pe PC probabil ca il voi juca legat la televizor in 1080p, cu un controller in mana. Am inteles ca si pe PC se joaca foarte bine cu controllerul de x-box (poate chiar mai bine decat m+k). Sper sa mearga la fel de bine (poate cu un pic de tinkering din partea mea) si dualshock-ul.
Si pe langa mod-urile estetice, dupa ce termini jocul (asa cum a fost gandit de developeri) intra cele "functionale", care pot schimba complet jocul (arme si vraji noi, inamici noi, etc.)
Citeam chiar azi pe Kotaku ca cica e un mod care inlocuieste toti paienjenii din joc cu ursi. Pentru cei cu arahnofobie
Cel mai probabil e ca il voi lua pe PS3 in curand, si cand va fi sa-mi fac un PC pentru jucat, il voi astepta sa fie la sales pe Steam.
Si eu ma gandesc sa mai iau un controller de Xbox special pentru asta.
edit: Se gasesc doar adaptoare pentru controller de Xbox pentru PC? Am vazut pe eBay, dar numai din Asia...
O comparatie mai in detaliu intre diversele platforme pe care e disponibil jocul pt cei curiosi sau indecisi:
http://www.eurogamer.net/articles/di...ace-off-skyrim
PC>X360>PS3
De vreo 3 zile ma apuca 5 , 6 dimineata din cauza acestui joc. Un singur cuvant am de spus : SUPERB. Spor la joc, merita.
JESUS F*****G CHRIST!
PS3 arata de-a dreptul jalnic fata de x-box. Clar nu-l mai iau pentru PS3, sa le stea in gat cu bataia lor de joc.
Ori PC, ori nada.
din articol:
"Perhaps the most striking is the marked blurriness to the PS3's image quality in general, particularly on textures. This is not a streaming issue - although each console displays instances of those - but instead something that affects every texture in the game despite the artwork being of equivalent quality to the 360's."
Ma dureau ochii cand incercam sa ma uit in dreapta la PS3, e clar ca se vede mult mai in ceata. Si am vazut filmuletul inainte sa citesc asta in articol.
Eu zic sa nu te pripesti ca in toate clipurile pe care le-am vazut cel mai aproape de cum vad eu pe ps3+tv e cam cum vezi in clip ca e PC.
Trebuie sa vezi direct feed la tv cu ochii tai, nu te lua dupa clipurile pe net.
Sory guys,eu am pus linkul fiindca am crezut ca e facuta calumea comparatia,nu am jocul deci nu stiu exact cum arata pe PS3,dar din ce am vb cu Enthroll si din ce am mai citit pe forumuri se pare ca nu chiar adevarat videoul ala pe PS3,binenteles nu putem fi siguri pana nu vedem cu ochii nostrii cum arata,dar sincer si mie mi se pare mult prea spalacita imaginea de pe PS3 fata de cum arata deobicei jocurile pe ea,ceva e fishy in comparatia aia
Postez si un quote de pe un alt forum care imi confirma ce am vb si cu Enthroll:
*Witchalock incearca sa-l probezi daca poti la cineva pe un PS3 sa vezi cum arata,altceva nu stiu ce sa zic,e greu sa te mai increzi in ceva pe internet in ziua de aziI'm sorry but i'm going to call bull**** on this one. I played skyrim with my friends over the weekend skyrim was released one playing it on 360, two playing it on ps3 and (including me) 4 playing it on pc. In the video the ps3 version looks like as if i were playing the game on low(my pc sucks) on pc. One of my firends that were playing it on ps3 brought his hd tv from home and the game looked just amazing. I'm not going to say that any of the versions are superior but the ps3 ver looks alot better then on that video, there for as i said i'm calling bull**** on this one.
Dupa ce petreci destul timp pe internet ajungi sa fii sceptic.
Dar eurogamer auzisem ca sunt ok de regula, nu sunt biased. Daca voi ziceti ca nu e chiar asa, probabil ca o sa-l incerc si eu pana la urma pe PS3.
Poate chiar week-endul asta
PC tot zic de vre-un an ca imi iau, dar tot aman, asa ca nu e nimic batut in cuie momentan.
Insa repet, in filmuletul ala mi se pare ca arata jalnic varianta de PS3 comparat cu X-box.
Si nu am nici un motiv sa fiu subiectiv in favoarea x-boxului, posed doar PS3.
Mda... salvarile mele au fost corupte, satana stie cum asa ca... sunt back to lvl 23. FFFFFFFFFUUUUUUUU
---------- Post added 17-11-2011 at 07:58 PM ----------
Ziceam ca dragonii sunt prea usor de batut... tocmai am dat de un elder dragon. Daca nu aveam potiuni destule mi-o luam grav! Sper deosebire de ceilalti dragoni cu care m-am luptat asta e primul care scuipa foc si nu gheata. Si se misca mult mai mult prin aer, iar cand aterizeaza iti aterizeaza in cap asa ca miscati-va mult de colo-colo si ciuruiti-l cu sageti (sau spells daca sunteti pe partea de magie).
---------- Post added 18-11-2011 at 09:46 AM ----------
lol
Parents name child after
Skyrim Freezing on PS3 Due To Save Files | Gamer Euphoria
pt cei care au avut probleme cu jocul,deocamdata mie nu mi a blocat consola
WTF?
GameStats: Cheats, Movies, Screenshots, Previews and Reviews
Foarte multa lume ii''calare'' pe acest joc!
By OEE in forum Console Club
By White117 in forum Licitatii
By MonkY in forum Videos
By sam in forum English
By Chris in forum Console News
Bookmarks