Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 76 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 1512

Thread: Action Figures

1. #1321 SP
    X3M
    Member X3M's Avatar
    Am sapat putin prin topic si m-am distrat teribil.

Mai jos cateva quote-uri epice (multumesc in special monky, u made my day)
    Enjoy !

Quote Originally Posted by MonkY
    Sideshow si Hot Toys fac niste rahaturi de peste 200 USD pe care nu le-as lua nici daca mi le-ar da gratuit

1. McFarlane - high end / pret super ok - Nota 10 la constructie

6. Sideshow - medium / pret exagerat de mare - nota 6 la constructie, nota 5 la detalii si 8 la materialele

nota 20 in poze si render-uri... si care in real life erau niste amarate de papusi cu ceva mai multe detalii.

cele care au incheieturi mobile vizibile sunt chiar jenante. As fi preferat sa fie fixe decat sa se vada "puppeteer joints"

Nici sa nu ma provoci sa vorbim despre Star Wars props si alte nebunii in marime naturala... ca ajungem si la milioane de dolari

Eu vorbeam strict de calitate si de modul in care sunt realizate (plus imaginatia, la care McFarlane exceleaza)

decat sa ma plictisesc cu figurinele de la Sideshow (care pentru mine sunt niste papusi imbracate in material din real life)

fara suparare, dar raman la parerea mea, ca n-ai vazut suficiente AF-uri de la McFarlane

Acum mi-e clar. Voi cumparati si comparati figurinele in functie de pret

Si dupa ce donez tot promit ca ma apuc sa caut capete de figurine (cu "likeness licential" ofcourse) si o sa-mi cumpar papusi Barbie si Ken pe care sa pun capetele respective

Apropos, trebuie sa cumpar capete mai scumpe de 200 USD ca sa fie considerate high-end, sau... se considera 200 USD cu tot cu restul corpului ? Ca nu stiu, n-am cumparat niciodata membre si organe de figurine...

Ah, si sa-mi spuneti va rog, gasesc undeva un tester care sa-mi detecteze daca sunt din "cheap plastic" sau "high-end plastic" ?

ar pe Skywalker il pun sa se sinucida intr-un mod violent, cu o pancarta pe care sa scrie "I'm too cheap" si gata. Problem solved.

Stiu, ale mele sunt d-alea "low end"... but i don't care. It's my lion
    Quote Originally Posted by Legolas13
    Kotobukiya au inceput sa avanseze mult si sa-i prinda din urma pe Sideshow si hot Toys. Sincer, prima mea alegere ar fi Kotobukiya, pentru ca, desi interesante ideile, m-ar enerva sa tin langa statueta o mie si una de maini de rezerva, capete
    Quote Originally Posted by viezure
    Deja daca sunt mobile sunt AF, si la action figures n-ai cum sa faci incheieturile fixe, pt ca n-ar mai fi action. Daca sunt fixe, devin statuete
    ALELUIA !

2. #1322 SP
    Admin MonkY's Avatar
    X3M: ai tras mult prea multe din "context"... si se intelege in final ca am ceva cu Sideshow si Hot Toys. A nu se intelege gresit, au niste chestii de nota 10. Asa cum au si prostii de sute de dolari care nu se compara cu niste "plastice ieftine" de la McFarlane, Neca sau altii. Cel mai aiurea la ei mi se par AF-urile care au facut senzational feţele, dar restul corpului arata de parca au luat cele mai cheap chestii si le-au atasat.

3. #1323 SP
    X3M
    Member X3M's Avatar
    apropo de plastice ieftine, un knock off dupa originalul Hot Toys, daca intereseaza pe cineva :

1. Original : Wolverine X Men-The Last Stand HOT TOYS 1/6th Action Figure In Stock UK seller | eBay
    2. Knock Off : X-Men Hugh Jackman as Wolverine The Last Stand 12" Statue Figure by Crazy Toys | eBay
    Attached Images Attached Images 2.jpg 1.jpg

4. #1324 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Progress update 2
    Attached Images Attached Images 2013-08-08-23.01.33.jpg 2013-08-08-23.02.00.jpg 2013-08-08-23.02.42.jpg 2013-08-08-23.03.36.jpg

5. #1325 SP
    Member Harilip's Avatar
    Hey
    In ultima vreme am tot incercat sa caut, fara rezultate, figurine NECA din seria Bioshock la un pret cat mai bun. Am observat ca in special se cer sume foarte mari pe Big Daddies care presupun ca sunt destul de rari in momentul de fata. Gasesc figurine la preturi ok pe Ebay.com insa transportul si eventual taxa vamala ma fac sa ajung la un pret exagerat egal cu acela in cazul in care as comanda de pe Ebay uk sau amazon uk. Ma poate ajuta cineva cu niste linkuri, ceva care sa imi sustina cautarile? Nu reusesc sa gasesc nimic la un pret corect in europa si daca gasesc transportul catre noi nu este inclus. Daca se poate, sa nu ma sfatuiti sa negociez cu diferiti selleri de pe Ebay, amazon. Doresc sa existe posibilitatea sa pot sa comand prin ajutorul lui RobertDinu
    Este incredibil cum aceste pretul anumitor figurine din aceasta serie s-a dublat daca nu chiar triplat in ultimul an

P.S. Exista un forum romanesc specializat in materie de figurine de orice tip?

6. #1326 SP
    Member theusher's Avatar

7. #1327 SP
    Banned Agresiv's Avatar
    Salutare si bine v-am gasit.
    Sunt f nou in domeniul Action Figure, as dori sa achizitionez doua figurine si mai exact un Alien la scara mare adica min 1 metru si a doua piesa un Terminator T-800 Skull Head
    As vrea ceva in genu pozelor de mai jos. Va rog frumos sa ma ajutati sa achizitionez aceste figurine. Multumesc frumos
    Attached Images Attached Images 9398dsc02098.jpg kgrhqrhjcofhymmny8mbsd-i7e-kw-60_57.jpg

8. #1328 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salut Agresiv si bine ai venit. Terminator T-800 Skull Head il poti gasi pe eBay (preturi intre 150 si 500 USD). Uite-l New Mint la 175 USD + shipping: HCG Terminator 2 T2 T 800 Endoskull HCG Skull Head Bust New Mint | eBay

Cu primul e mai complicat... aceea nu este figurina, ci statueta in toata regula. Cum ti-am spus si pe PM, de asa ceva nu te atingi cu 1200 EUR, decat poate la o clona ieftina. Este 6400 USD pe ebay (cu 1400 USD shipping ): Movie Prop Lifesize Alien Giger Aliens FX Horror Halloween A V P Space Fullsize | eBay

---------- Post added 14-09-2013 at 06:19 ----------

Uite si mai "ieftin" la 4900 USD, dar daca-l ridici personal: Alien Life Size H R Giger Sci Fi Movie Prop Statue | eBay

9. #1329 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Wow ce nebunie a fost la evenimentul organizat de Hot Toys in Japan! Numai opere de arta acolo, ce sa mai...
    Attached Images Attached Images hot_toys_japan_2013_03.jpg hot_toys_japan_2013_02.jpg hot_toys_japan_2013_01.jpg hot_toys_japan_2013_04.jpg hot_toys_japan_2013_05.jpg hot_toys_japan_2013_06.jpg hot_toys_japan_2013_07.jpg hot_toys_japan_2013_08.jpg hot_toys_japan_2013_09.jpg hot_toys_japan_2013_10.jpg hot_toys_japan_2013_11.jpg hot_toys_japan_2013_12.jpg hot_toys_japan_2013_13.jpg hot_toys_japan_2013_14.jpg hot_toys_japan_2013_15.jpg hot_toys_japan_2013_16.jpg hot_toys_japan_2013_17.jpg hot_toys_japan_2013_18.jpg hot_toys_japan_2013_19.jpg

10. #1330 SP
    Banned Agresiv's Avatar
    Vand urmatoarele figurie la pretul de 50 de ron plus transport.
    Jack Sparow.
    Aanakin Skywalker -Star wars
    Saruman - Lord of the Rings
    Doctor Octopus -Spiderman
    Autobots -transformers
    Star Wars Clone originala multiple articulatii pretul pt aceasta figurina este de 100 de ron plus transport
    Davy Jones Piratii din caraibe
    Pt detalii sunati la nr 0768146819
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 5.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg figurina.jpg

11. #1331 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Agresiv: pentru vanzari, foloseste te rog aria de Bazar. Ai sectiune speciala pentru action figures: Figurine, Props & Cosplay.

12. #1332 SP
    Junior Member mcliver's Avatar
    Salutare tuturor. Cine ma poate ajuta si pe mine cu The Dark Knight Batmobile Elite ? multumesc

13. #1333 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mcliver View Post
    Salutare tuturor. Cine ma poate ajuta si pe mine cu The Dark Knight Batmobile Elite ? multumesc
    Salut si bine ai venit pe CG. Sa te ajute in ce sens? Sa te ajute sa-l cumperi, sa te ajute cu o recomandare, sa te ajute sa-l repari, sa te ajute cu detalii despre el?

14. #1334 SP
    Junior Member mcliver's Avatar
    Am scris cam in graba aseara si nu m-am exprimat clar. As dori sa achizitionez un asemenea model

15. #1335 SP
    Admin MonkY's Avatar
    mcliver: le poti lua de pe eBay. Depinde daca vrei Batmobile BatPod sau Batmobile.

Uite de exemplu varianta la scara 1:43 (Batmobile BatPod)
    HOTWHEELS - ELITE (MATTEL) 1/43 BATMOBILE BatPod -The Dark Knight Rises X5496 | eBay

Si uite varianta la scara 1:18 (Batmobile BatPod)
    HOTWHEELS - ELITE (MATTEL) 1/18 BATMOBILE BatPod -The Dark Knight Rises X5471 | eBay

Si varianta Batmobile 1:18
    The dark Knight Batmobile Elite 1-18 Scale New in Box edition | eBay

16. #1336 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca Revoltech Metal Gear Rising Revengence Raiden este una din cele mai bune action figures pe care le-am vazut pana acum. Si extrem de "customizabila": Official Images For Revoltech Metal Gear Rising Revengence Raiden - The Toyark - News.
    Attached Images Attached Images revoltech-metal-gear-solid-rising-revengence-raiden-009.jpg revoltech-metal-gear-solid-rising-revengence-raiden-008.jpg revoltech-metal-gear-solid-rising-revengence-raiden-007.jpg revoltech-metal-gear-solid-rising-revengence-raiden-006.jpg revoltech-metal-gear-solid-rising-revengence-raiden-005.jpg revoltech-metal-gear-solid-rising-revengence-raiden-004.jpg revoltech-metal-gear-solid-rising-revengence-raiden-003.jpg revoltech-metal-gear-solid-rising-revengence-raiden-002.jpg revoltech-metal-gear-solid-rising-revengence-raiden-001.jpg

17. #1337 SP
    Member shaqkers's Avatar
    http://www.zavvi.com/gift-games/watc.../10804420.html
    Merita achizitonata?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

18. #1338 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by shaqkers View Post
    http://www.zavvi.com/gift-games/watc.../10804420.html
    Merita achizitonata?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    Este cea din deadsec edition. Daca nu iti iei acel CE poti sa o comanzi, ubi scoate figurine bune.

19. #1339 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    stiti vr-un site, magazin, din oslo de figurine?

20. #1340 SP
    ocy
    Junior Member ocy's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    stiti vr-un site, magazin, din oslo de figurine?
    Stiu in Stavanger,insa pot intreba aici de Oslo daca mai esti saptamana viitoare,oricum nu-ti recomand sa cumperi ceva,din ce am vazut preturile sunt aproximativ duble fata de restul europei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 76 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks