Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 76 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 ... LastLast
Results 321 to 340 of 1512

Thread: Action Figures

1. #321 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Poate vă interesează: dacă faceți pre-order la jocul Bionic Commando (de pe shopto - p�nă �n data de 20.05) primiți Free o figurină cu nimeni altul dec�t Nathan Spencer

- ShopTo.Net - Bionic Commando + Free Nathan Spencer Figurine - Microsoft Xbox 360

- ShopTo.Net - Bionic Commando + Free Nathan Spencer Figurine - Sony Playstation 3 (PS3)
    Attached Images Attached Images .jpg

2. #322 SP
    Member klausn's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Awoleuu ... CHUCKY ! ... Nu cred ca as putea dormi cu el in camera.
    Adevarat,si pe mine m-ar inspaimanta

3. #323 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu putea sa lipseasca
    Attached Images Attached Images benji.jpg

4. #324 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Par cam... urate culorile de pe masca si de pe Sniper, dar cum mam inselat si cu Marcus nu m-ar mira sa fie doar o iluzie .

5. #325 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Par cam... urate culorile de pe masca si de pe Sniper, dar cum mam inselat si cu Marcus nu m-ar mira sa fie doar o iluzie .
    Nu sunt urate. Arma si armura sunt tocite, murdare. Toate figurinele din serie sunt facute asa.

6. #326 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar

au venit si ultimele achizitii pt mica mea familie

Lou Saphire..langa el Isabel..Nosferatu...Jack the ripper langa el Victim of Nosferatu...LuLu rollerita

am ramas cu un Lou Saphire sigilat care era cadou de ziua unei persoane care sa dovedit ca nu merita...

si acum astept inca un Lou Saphire resurected si o LUlu resurected(google it) plus LiLith si ce o sa mai fie
    Attached Images Attached Images yocyoyuoyo.jpg ykrtikxdti.jpg ikdtikdtydti.jpg gytyidtidti.jpg tjxtxtikik.jpg yjitidti.jpg tjdtyik.jpg yjsrtsti.jpg

7. #327 SP
    Junior Member azraelle's Avatar

Wink

Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    si acum astept inca un Lou Saphire resurected si o LUlu resurected(google it) plus LiLith si ce o sa mai fie
    Credeam ca astepti/asteptam mai multe .
    Dap, noii nostri copii sunt criminali! [ si la propriu si la figurat ]

8. #328 SP
    Credeam ca astepti/asteptam mai multe .

corect

am uitat de captain Spaulding care este facut dupa "House of 1000 corpses"
    am atasat poze si cu ceilalti trei - lou saphire si LuLU resurected si Lilith
    Attached Images Attached Images captainspauldinglivingdeaddoll1.jpg captainspauldinglivingdeaddoll2.jpg lddres2louboxed.jpg lddres2luluboxed.jpg img_0792.preview.jpg

9. #329 SP
    Junior Member Impaler's Avatar
    Magazinul a fost deschis Joi, 21 mai. Vizitatine in Centrul Huedin, etajul 1 sa vedeti ce inseamna Action Figure si cam ce vrem noi sa facem in Romania. Produsele listate deja pe site se vor gasi si in magazin. Fiecare dintre voi va gasi ceva interesant in oferta noastra. Stocul va fi largit in viitorul apropiat si vom incerca pe cat posibil sa satisfacem dorintele voastre. De asemenea nu uitati ca vom lansa in curand figurine unice in Romania la doar cateva zile dupa ce vor fi lansate in alte tari.

Si da, aceea e o masa care asteapta niste confruntari de Warhammer.

Iar catelul este real si nu e de vanzare.

Ca intotdeauna, vom astepta feedback-ul vostru. Pentru toti cei care nu puteti ajunge la Bucuresti inca va oferim un mini-tur virtual. Sper ca v-am atras interesul si va asteptam cu prima ocazie pe la noi.
    Attached Images Attached Images actionfigstore-n4.jpg actionfigstore-j7.jpg actionfigstore-h.jpg actionfigstore-j10.jpg actionfigstore-j2.jpg actionfigstore-j5.jpg actionfigstore-n1.jpg actionfigstore-k.jpg

10. #330 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...vai cum sunt astea!

Triggerheart eXelica (トリガーハート エグゼリカ) - TH60 EXELICA
    Attached Images Attached Images 1.jpg 1-2-.jpg 1-3-.jpg 1-4-.jpg

11. #331 SP
    Member viezure's Avatar
    Legat de magazinul de mai sus, super tare ca s-a deschis asa ceva si la noi, super nasol ca preturile sunt maaari.

Iata si cele mai recente achizitii, urmand ca in curand sa pun si-o poza generala cu ce am, ca s-au strans destule

Cele doua de mai jos sunt princess fiona :3 bust de la master replicas si shaun 12" de la neca
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 1s.jpg 2s.jpg 3s.jpg 4s.jpg

12. #332 SP
    foarte tare shaun ..pacat ca nu ai versiunea cu cap de zombie

13. #333 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    acu serios...chestiile astea reprezinta cred ca peste jumate din ceea ce imi doresc eu mi-as vinde consola si calculatorul sa am atatea figurine..si chestia e ca nu prea mi-am dat seama de unde sa le iau fara sa-mi iau teapa...VA ROG MUUUUULT DE TOT spuneti-mi si mie de unde le-ati luat ..MO si cine mai are ..cele din wow si gears of war pentru inceput..si cam la ce pret ...imi vine sa plang cand ma gandesc ca pot sa fac rost de eele

14. #334 SP
    Admin MonkY's Avatar
    nightprowler: pentru inceput, citeste aici http://www.consolegames.ro/forum/f60...tionfigure-ro/

15. #335 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    Poate intereseaza pe cineva sa cumpere figurine ANIME, uitati aici:
    Akiba-Station, Magazin online de figurine anime

16. #336 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by raf View Post
    Poate intereseaza pe cineva sa cumpere figurine ANIME, uitati aici:
    Akiba-Station, Magazin online de figurine anime
    Valeu... dar ce preturi au. 300-400 RON ?!? Or sa astepte mult si bine acolo...

17. #337 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Valeu... dar ce preturi au. 300-400 RON ?!? Or sa astepte mult si bine acolo...
    MDEA... din pacaate fte scump, m-as fi riscat la Mai Shiranui dar dupa ce ca e 300Lei nici nu au versiunea originala cu costumul rosu alb.. singurul lucru e ca sunt originale si mergi la sigur, am gasit pe e-bay aceeasi figurina la unsfert de pret dar nu am garantia ca este originala ca sa umplut e-bayu de chinezarii, si nu stiu daca ati vazut copii la asa ceva, eu am vazut si sunt hidoase

18. #338 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    oricat de fan as fi dar atat nu as da pe un AF...sincer.

raf: sunt same. am adus si eu din HK ceva din DOA si din FMA. astea de unde crezi ca vin? tot HK

19. #339 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    oricat de fan as fi dar atat nu as da pe un AF...sincer.

raf: sunt same. am adus si eu din HK ceva din DOA si din FMA. astea de unde crezi ca vin? tot HK
    stiu ca sunt tot din china dar e risc mare credema, sunt multe copii facute tot de confratii lor, am patito cu e-bay dasta zic, grija mare, intrebati vanzatorul sa va explice ce si cum, mie imi ziceau domne e asa si pe dincolo dar arata bine(evita raspuns direct) altii nici nu mai raspundeau deci... nu mai am incredere decat daca vad ce cumpar in ralitate, ce-i in mana nu-i minciuna

20. #340 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    eu ce luasem aveau poza reala nu ceva default. nu gasesc poza lui mentorica ca lui i-am luat gagica aia din DOA parca era. (sau chiar tipa asta ...)

era genuine si nu la pret de 300 roni. parca 180 a fost nu mai stiu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 76 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks