caut figurine cu personajele din corpse bride (mireasa moarta) !!! Daca are cineva sa imi deie pm !!!
caut figurine cu personajele din corpse bride (mireasa moarta) !!! Daca are cineva sa imi deie pm !!!
extraordinar...chiar poti? si atunci de ce te mai chinui? e mai simplu sa dai comanda si sa-ti vina in cateva zile decat sa stai sa cauti pe aici.
Am eu un bust de la gentle giant "Corpse Bride" de 7",daca esti interesat fa-mi o oferta (eu am dat 40 de $)desi nu cred ca vrei sa cumperi,ai deschise n threaduri cu vand/schimb/cumpar aici cat si pe alt forum pe care le-ai facut doar pentru a aduna posturi,poze n-am cum sa fac dar gasesti la ei pe site.
Faceam azi curatenie si le-am gasit. Figurinele nu sunt chiar la nivelul pe care le aveti voi, dar merg.
1. Stone Armored Goliath din "Gargoyles"
2. Batman din "Batman & Robin"
3. Raphael din "TMNT II: The Secret of the Ooze"
4. Vinnie din "Biker Mice from Mars"
5. Super Shredder si Donatello in miniatura; broasca din spate se desface si se transforma intr-un mini Technodrome.
P.S. Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul.
Asta mica cred ca e cea mai pretioasa ... O am din 2003. Este originala Nintendo.
Colectia de dragoni nu este gata pentru photoshooting![]()
Tocmai i-am cumparat pe urmatoriiCe vedeti sunt capetele pe care le voi atasa unor corpuri, ulterior imbracate. Deci, ii fac pe bucati ca ies mai ieftin \
/
Eu zic sa te mai documentezi despre resin-uri. Si ce ai tu acolo, daca-i dai vopseaua jos, tot un resin ramane. Nu exista "mai detaliat decat un resin" intrucat resin-ul este modelul pe care ti-l poti picta, vopsi, da cu spray singur...
[QUOTE=viezure;153641Ma rog, tu le consideri barbie, eu le consider ca cele de ceara de la madame tussauds.[/QUOTE]
N-am zis de ele ca mi se par Barbie, ci sistemul in sine. Sa pui capul de la unul, corpul de la altul, maini si tot asa... Dar, fiecare cu placerile lui. Macar in felul acesta poti pune capul unui Batman pe corpul lui tanti Wonderwoman![]()
Nu stiu unde am zis eu ca pun capu' de la unu' pe corpul de la altul, lui two face de ex. ii voi lua toate piesele lui originale de la hot toys.
Cat despre resin, nu sunt convins ca ai in totalitate dreptate, ambele au un feeling diferit, cele de 12" se simt nitel mai moi. Iar despre pictat/vopsit, ma indoiesc ca as face treaba macar 0,1% de bine ca HT.
Bookmarks