Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 76 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1512

Thread: Action Figures

1. #641 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie mi se par ca arata destul de ok... dar nu pot fi sigur pentru ca acolo vad doar niste artworks, nu figurinele in sine... Si recunosc ca am luat multe tzepe crezand 'pozele'

2. #642 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Mi-a ajuns primul Gunpla! E mai degraba o macheta decat un AF dar cred ca se potriveste aici
    Am sa revin cu o poza cand il termin
    Attached Images Attached Images p1000506.jpg

3. #643 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    hehe ..am facut si eu un elicopter si un portavion cu metoda asemanatoare de asamblare s-au cam rupt
    maine ma duc la The Gathering in Bucuresti, la palatul copiilor. af-uri, comics si airsoft guns pentru cei interesati..si multe altele

4. #644 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Mi-a ajuns primul Gunpla! E mai degraba o macheta decat un AF dar cred ca se potriveste aici
    Am sa revin cu o poza cand il termin
    De unde l-ai luat? nu imi spune ca a costat 9.9 LEI, cat scrie pe cutie

5. #645 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Ba chiar atat a costat! e luat de pe amazon.co.uk

6. #646 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

7. #647 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Gata Zaku I Sniper Type!

Mi-a luat cateva ore dar am ramas impresionat de cum au reusit sa imbine toate bucatile intr-un intreg care sa fie atat de articulat si detaliat!

PS: nu am folosit nici un fel de lipici sau vopsele!
    Attached Images Attached Images p1000511a.jpg p1000509b.jpg p1000512c.jpg p1000515d.jpg p1000520e.jpg

8. #648 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    foarte frumos
    chiar este impresionant

9. #649 SP
    ok..asta e premiul meu + o mica diferenta de 30 ron de la Impaler
    am ridicat-o de la The Gathering.
    E foarte realist si bine facut. postura e interesanta, e mare...are 12 inch-30 cm
    o sa pun poze si cu celalalte figurine de care am uitat
    Attached Images Attached Images military.jpg

10. #650 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Finnally... si-a ridicat nightprowler premiul

11. #651 SP
    apropo ..daca tot am fost la the gathering sa spun si ce am vazut acolo...
    din pacate nu a fost o atmosfera din aceea "feerica" probabil pentru ca duminica atunci cand am ajuns eu in bucuresti, in sala aia mare nu eram decat eu, sellerii si maxim 5-6 persoane care chiombeau ochii sau jucau un board game.
    merita vizitat in caz ca aveai de gand sa vezi pe viu ce inseamna af-uri, board games, ceva xbox games, niste iteme super interesante de jonglerii si cel mai spectaculos (pentru mine cel putin, care eram destul de familiarizat cu celelalte lucruri) a fost "raionul" de airsoft..aveau si un mini-poligon unde am tras cateva incarcatoare cu un sig sauer cred pe baza de gaz. m-au corupt..in curand imi cumpar si eu niste jucarii d-astea .

12. #652 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

13. #653 SP
    Junior Member Gowron's Avatar

Figuri..ne

Buna ziua tuturor,
    Am descoperit forumul de foarte putin timp si vazand ce mai are lumea, am decis sa achizitionez pentru inceput : Chris Redfield 7"
    Illidan Stormrage 7".
    Nimic fancy, dar sunt deja in plan mai multe.
    Mai detin cateva zeci de figurine GI Joe, Starwars, etc, scara 1:20 (3.3/4"), poate voi avea timp de poze si pt ele.

chris-redfield-7in.jpg

illidan.jpg

14. #654 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    La cererea lui MonkY, postez mai multe poze cu Raiden:
    Attached Images Attached Images dscf7918.jpg dscf7920.jpg dscf7921.jpg dscf7924.jpg dscf7925.jpg dscf7928.jpg

15. #655 SP
    Junior Member BlingBling's Avatar
    monky nu ai mai pus nimic, ai dat banii pe friptura de Paste si oua colorate?

16. #656 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by BlingBling View Post
    monky nu ai mai pus nimic, ai dat banii pe friptura de Paste si oua colorate?
    Hehe... din pacate eu nu mai am loc sa mai pun nici macar o figurina. O sa incerc sa fac zilele astea niste poze mai actuale (desi cred ca am pus in mare parte mai tot). Mai rau, am cel putin inca 10-20 care stau sigilate in sertare... in speranta ca poate ma voi muta undeva unde sa ma pot desfasura.

Sau, poate asa, de diversitate, o sa scot cateva care nu sunt in colectii... sa le scot pe aria de Publicitate... mai schimb si eu cate ceva din ele

17. #657 SP
    urat ca nu ai loc asta e daca ai prea multe ,mai pune si tu niste corpuri de mobila suspendate daca ai loc

18. #658 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    va dati seama ce e in casa la MonkY, muzeu

19. #659 SP
    daca la vinde peste 30 de ani face milione de $

20. #660 SP
    Admin MonkY's Avatar
    urat ca nu ai loc asta e daca ai prea multe ,mai pune si tu niste corpuri de mobila suspendate daca ai loc
    Pai, exact asta am facut ultima oara... am facut ep aproape tot peretele. Sunt practic 150 de figurine (din care o mare parte sunt de 12", si ocupa ceva). Unde mai pun ca trebuie sa am si loc sa mai imi pun jocurile (si spatiul acela e pe terminate se pare )
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    va dati seama ce e in casa la MonkY, muzeu
    Pentru mine e un mic muzeu camera mea. Pentru altii probabil e o prostie, o "copilarie". Din fericire toti cei care au zis ca sunt "for kids", dupa ce le-am aratat cum sunt facute unele, cat de detaliate sunt altele, cat de greu de gasit, cat costa, etc... si-au cam schimbat parerea
    daca la vinde peste 30 de ani face milione de $
    Peste 30 de ani o sa fac schimb de figurine cu Michael Jackson probabil...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 76 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks