Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 76 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 ... LastLast
Results 181 to 200 of 1512

Thread: Action Figures

1. #181 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    si materialul este de o calitate superba..
    sunt mai misto in realitate decat in orice poza
    Intr-adevar, sunt realizati superb, si nu sunt plastic... sunt chiar statuete, dintr-un fel de ceramica.
    Btw, nu ai o mana de schimb ? La mine a reusit un individ sa ma rezolve si sa-i sparga o mana... iti recomand sa le lipesti mana care se schimba cu super glue, altfel o sa ai surprize ca mine
    Attached Images Attached Images img_0971.jpg img_0973.jpg img_0974.jpg

2. #182 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    si prietena mea cum i-a vazut a luat gemenul al doilea care in momentul ala avea mana cu cutitul si a cazut si i s-au rupt degetele..
    asa ca si mie imi trebuie o mana la skimb...si culmea era "mana" preferata....
    dar lasa ca o rezolva ea

3. #183 SP
    Junior Member kordel's Avatar
    Mai aduce cineva predator si\sau alien din seria NECA sau Mcfarlane?? scuze de dublu post numai ca nu stiu exact daca sa vazut.

Apropo Nice ColeCtion MonkY

4. #184 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by kordel View Post
    Mai aduce cineva predator si\sau alien din seria NECA sau Mcfarlane?? scuze de dublu post numai ca nu stiu exact daca sa vazut.

Apropo Nice ColeCtion MonkY

cauta pe ebay si da-mi link pe mess si vb

5. #185 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    3 AF-uri noi! (10x 2 DeathWings & MonkY)
    Attached Images Attached Images dsc_0027.jpg dsc_0029.jpg dsc_0033.jpg dsc_0028.jpg dsc_0047.jpg dsc_0040.jpg dsc_0054.jpg dsc_0055.jpg dsc_0056.jpg

6. #186 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Nice!

7. #187 SP

Lightbulb

si asta este cam tot ce am

plus un AF secolul raposat
    Attached Images Attached Images dscf1641.jpg dscf1686.jpg dscf1687.jpg dscf1758.jpg dscf1699.jpg dscf1701.jpg dscf1689.jpg dscf1690.jpg dscf1691.jpg dscf1692.jpg dscf1693.jpg dscf1694.jpg

8. #188 SP
    Admin MonkY's Avatar
    DonAdryan: vad ca Ada si-a gasit prieteni suparati, nu gluma

sekhemet: ce tari sunt iepuroii intre Twins

9. #189 SP
    Member mariuck's Avatar
    e ora 5 dimineata si iau o pauza de la desenat sa mai vad ce e pe forum..
    Super tare LEGO x bucuria copilariei mele a fost LEGO

10. #190 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Si a copilariei mele am avut o tona de lego

11. #191 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    oa... vreau si eu un iepure care sterge praful... si ce chestie... unul cu pompa am si eu, dar este diferit de al tau

cati crezi ca stiu al cui este bustul ala?

12. #192 SP
    eh..eu nu am putut sa am lego in copilarie,si am reusit sa imi iau acum ..si iepurii sunt the new twins din matrix
    eu ii am pe astia doi de pe vremea cand lucram la ubisoft..sunt un set mai mare dar am amestecat eu accesoriile pe care le tineau in mana fiecare..

13. #193 SP
    GoW Collection
    Attached Images Attached Images gow.jpg

14. #194 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nici eu n-am avut lego original, insa am avut alternativa "romaneasca". Si am avut noroc de trenulet. Zilnic faceam calcule cu ce fel de sina o sa-mi mai cumpar, daca merita sa cumpar un macaz, etc... Iar cowboys si indieni cred ca am avut toti, nu ?

Dj Mo: sunt doar 8 in colectie, atat ? Parca erau anuntati mai multi... sau gresesc eu ?

15. #195 SP
    sunt mai multe, dar inca nu au aparut... personaje diferite de acestea nu au mai fost anuntate... cu toate ca in a doua poza este un contur ciudat... parca e o bruta din Halo , dar nu este decat o noua versiune de Theron
    Attached Images Attached Images nec11001.jpg nec11024.jpg nec11025.jpg

16. #196 SP
    foarte misto
    as vrea si eu
    ...

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nici eu n-am avut lego original, insa am avut alternativa "romaneasca". Si am avut noroc de trenulet. Zilnic faceam calcule cu ce fel de sina o sa-mi mai cumpar, daca merita sa cumpar un macaz, etc... Iar cowboys si indieni cred ca am avut toti, nu ?
    si eu am avut un trenulet cu o sina care ajungea de la mine din camera pana in bucatarie..

" Iar cowboys si indieni cred ca am avut toti, nu ?" - da

imi amintesc ca atunci cand am avut ocazia sa am lego,tatal meu (odihneasca-se in pace) ma pus sa aleg intre sega mega drive si un set lego cu 2000 de piese..din cauza ca lego si consolele originale erau scumpe pe vremea aceea,evident am ales sega ..
    si aprox timp de 2 - 3 ani cumparam joace pt sega din unirii,cate 2 pe luna...si am dat in mintea copiilor acum de am ajuns sa fac colectie de lego.... dar poate ma apuc si strang si eu AF de la GOW...sunt superbe..plus cele nelansate de care zice MO..demential sangele.

17. #197 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Dj Mo vezi ca pe Amazon.com sunt AF-uri cu acel Locust (asa parca ii zice) fara cap si cu acel lant....pacat ca nu trimite nimeni in Romania.

18. #198 SP
    multam pastilutza... este si pe un site de unde iau eu, dar nu se merita luata singura (la transport ma refer)

de asta ce spuneti?... aparitie: jumatatea lui 2009, marime: 14", pret: 150 usd
    Attached Images Attached Images medium_3055795170_106427d259_o.jpg medium_3055795250_e656855a2a_o.jpg medium_3055795320_55ee9027f7_o.jpg

19. #199 SP
    Q2 2009 - 11" - 130 usd
    Attached Images Attached Images medium_3063915051_fa539c5d7d_o.jpg medium_3064756456_39cbc069e6_o.jpg medium_3064756658_14c99825ca_o.jpg

20. #200 SP
    Junior Member Bigi's Avatar
    fratilor de unde faceti rost de asha minunatii?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 76 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks