Am vb in PMuri, man. S-a rezolvat. E prea scumpa cea de la Sideshow. A zis ca merge pe HW 1/18.
Am vb in PMuri, man. S-a rezolvat. E prea scumpa cea de la Sideshow. A zis ca merge pe HW 1/18.
Stiu ca pretul este exagerat dar nu a specificat ce producator sau la ce pret sa se invarta "jucaria"![]()
Da, man....stiu ca aia e cea din 89. Nu am avataru' ala de frumos ce e. HW au facut in scara 1/18 pe cea din 66 (George Barris), cea din 89 (normala si battle damaged) si Tumbler-ul din 2005/2008.
stie cineva pe unde as putea sa gasesc (si sa iau) AF-uri de la McFarlane? Ceea ce caut eu nu prea gasesc pe ebay.co.uk, iar multi de pe .com nu trimit in RO![]()
Salut. As vrea sa iau
MCFARLANE'S MONSTERS: FEMMES FATALES
LITTLE MISS MUFFET
CLIVE BARKER'S INFERNAL PARADE
in principal multe din seria Horror de la ei...
McFarlane Toys Monsters Femme Fatales 3 Figure Box Set | eBay
Will ship to Worldwide. Contact the seller for additional shipping costs and services.
INTERNATIONAL BUYERS. Shipping to international addresses cost more than shipping within the US. Please make sure to inquire about shipping costs before you make any purchase. We use insured priority airmail as our default shipping method. .PAYMENT OPTIONS & TERMS: We accept PAYPAL:
Sau le poti lua pe fiecare separat, deoarece Femme fatales sunt pur si simplu figurinele feminine din alte colectii: Dorothy - Twisted Land Of Oz, Elisabeth - 6 Faces Of Madness, etc
Mcfarlanes Twisted Fairytales:Little Miss Muffet | eBay
US $38.75 shpping to Romania
Romania
MCFARLANE COMPLETE SET TORTURED SOULS#3 INFERNAL PARADE | eBay
60.05 Shipping to Romania
damn you !
seria din femmes fatales intentionez sa le iau separat, sigur ies mai ieftin
pentru comenzi pot sa apelez la Bogdan? nu sunt sigur daca se ocupa si cu ebay.com, dar o sa il intreb.
Mai stii si pe altcineva care m'ar putea ajuta?
Daca prin Bogdan, te referi la BodoPSX, atunci da, se ocupa si cu US. O figurina McFarlane din Seria 6 faces Of Madness e 40-50 $. Daca nu ma insel, Erszebet e mai scumpa deoarece nu rpea se mai gaseste decat avrianta necenzurata, deci nus tiu cu cat ai iesi mai ieftin, mai ales daca punem in calcul ci chipping pentru fiecare.
dada, la BodoPSX ma refeream
trebuie sa fac niste calcule sa vad cum e mai avantajos
Multumesc de ajutor nonetheless
later edit:
dap, aveai dreptate. figurinele alea 3 luate separat ar insuma 160$ fara shipping. so yeah. daca e sa le iau, mai bine iau pachetul de 3.
O informatie va rog domnilor. Orice detaliu despre figurina respectiva. Multumesc anticipat.
threeA
au niste figurine extrem de interesante baietii.
Imi place in special figurina Blanc de Plume, din seria WWR
Hehe, nice find, și eu i-am descoperit azi și chiar vroiam să-i recomand aici, dar văd că mi-a luat-o cineva �nainte. �ntradevăr, majoritatea figurinelor sunt foarte interesante și originale.
Neapărat de urmărit și blogul.
Bookmarks