Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 37 of 64 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast
Results 721 to 740 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #721 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    De deposedari am mai zis... au fost faze ca ii doboram jucatorul, iar fundasul meu se uita la minge. dupa un timp se ridica mortu ala si continua faza.

2. #722 SP
    Member adicodlea's Avatar
    cred ca majoritatea problemelor , in afara de scriptare vin de la Impact Engine , cred ca s-au aruncat prea departe si au scapt de sub control chestia asta . E ceva dificil de facut si nu prea le-a iesit , sau le-a iesit cam 60% .

3. #723 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Cred ca nu ati jucat PES ca sa vedeti joc scriptat acolo . Fifa anul asta este un joc foarte bun . (problemele pe care le sesizez eu, tin mai mult de partea tehnica -> vezi deconectarile din UT)

4. #724 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    Si totusi cum am zis, nu ma plang. Am luat si goluri de tot rasul , am vazut faze de-a dreptu' hilare, am pierdut si meciuri unde am dominat, dar nu ma plang. Am observat ca daca is mai eficient la finalizare si mai atent la pase voi indrepta balantza spre mine.Ahh si chiar daca is fan Barcelona , nu folosesc echipa - prefer sa joc cu echipe de 3-4 stele. Sansele ca adversarul sa profite de sprintul lui Ronaldo,Drogba,Messi etc etc scad drastic.

Numai bine.

5. #725 SP
    Member adicodlea's Avatar
    astazi s-a intamplat si culmea nesimtirii scriptarii acestui c**t de joc . In fata careului singur cu portarul mi s-a oprit jucatorul si nu mai raspundea la nici o comanda..

6. #726 SP
    Member jon209's Avatar
    Pana la urma e gata acel update?

7. #727 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by xslvry View Post
    astazi s-a intamplat si culmea nesimtirii scriptarii acestui c**t de joc . In fata careului singur cu portarul mi s-a oprit jucatorul si nu mai raspundea la nici o comanda..
    Stai sa vezi la mine, acum o saptamana am scapat in prelungiri singur cu portarul, eram cu Drogba, fug, fug, fug, si FIX cand sa suteze in minge (bara de sut se si incarcase) o degajeaza din greseala in balarii, suferind o accidentare (avea stamina-ul foarte scazut), era gol in proportie de 99%, dar fix atunci si-a gasit sa se accidenteze. Cu siguranta ca si in realitate jucatorul ar fi procedat la fel ...
    Un lucru e sigur, va mai trece mult si bine pana la un FIFA fara nervi, la ce vanzari are o sa avem parte in continuare de bug-uri peste bug-uri, scriptare excesiva, servere de 20 de ban, marketing prostesc care ademeneste lumea s.a.m.d.

Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    Raman deocamdata la career mode, in seasons nu mai intru degraba.
    Glumesti ? Pentru mine Career Mode, ca tot Offline-ul de altfel, e un fail total, doar datorita faptului ca AI-ul este "din lumea a 3-a": colegi bananieri aterizati de pe Marte care nu se demarca decat daca joc pe Ultra attacking si tactici custom ofensive, jucatorii tai fug de minge mai ceva ca Usain Bolt, AI-ul advers joaca intr-un mod stupid si e greu sa-l contracarezi deoarece practic tu esti in situatie 1vs21 iar aproape la fiecare sut pe poarta inscriu, dupa ce, datorita scriptarii tu o dai in bara de 3 ori, arbitrul il avantajeaza la greu, in multe situatii mingea ricoseaza numai la el si mai pot continua.

8. #728 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Ai dreptate, dar... nu ma enervez la fel ca in online.

9. #729 SP
    Member stefipsy's Avatar
    sut in bara ...trece de linia portii ....scoate portarul ... sut din pozitie 75% din poarta goala ... scoate portaru )) julio cesar fmmmmm

10. #730 SP
    Member showman's Avatar

11. #731 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Sal , scuze , nu mai am rabdare sa rasfoiesc pe aici , am si eu o intrebare .. mi am luat si eu fifa 2012 zona 2 , am vazut ca are cod ca sa pot sa ma joc online si surpriza , zice ca nu e valabil pentru tara mea , eu avand cont pe RO de psn .. e vreo alta modalitate sa imi activez onlineul pe contul de RO ? ms

12. #732 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Ia vezi, te ajuta asta...?
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post644154
    citeste mai multe posturi incepand de la #2948

13. #733 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    Am jucat azi un meci si am dat gol la prima faza , adversarul a iesit din meci dar surpriza nu mi-a pus cele 3 puncte. S-a mai intamplat cuiva?

14. #734 SP
    Member BatsBike's Avatar

Exclamation Update fifa 12 ...

@Oviduzz ... in primele 5 minute,daca se iese din joc,nu se contorizeaza nimic ...
    avem un update pregatit pentru luna noiembrie,apare chiar azi ... un update destul de stufos,pare ...
    EA Forums ...

15. #735 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Prea mari sperante nu-mi fac in legatura cu update-ul. Poate mai repara ceva pe la Impact Engine ca m-am saturat sa-mi zboare jucatorul cu tot cu fulgi fara sa atinga mingea si sa nu se fluiere nimic, sau la un simplu contact sa dea fault. Despre scriptare nici nu-mi mai fac iluzii. Atata timp cat sunt atatia care sustin sus si tare ca jocul nu-i scriptat, plus alte jdemii de jucatori care fara scripturi si-ar lua scor la fiecare meci care n-ar mai cumpara jocul EA n-o sa scoata scripturile.

16. #736 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Urasc sa joc impotriva Realului. Duca-se pe pustiu CR !

17. #737 SP
    Member iGot Game's Avatar
    Cat prind pachetul Happy Hour la Ultimate Team ?
    Stiu ca este in fiecare weekend sau vinerea , dar cand mai exact ?

18. #738 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Cum cer/fac schimbar la cariera pentru jucatorul meu ?

Exista vreo posibilitate sa il pun pe teren in alta pozitie ?

19. #739 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Ia vezi, te ajuta asta...?
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post644154
    citeste mai multe posturi incepand de la #2948
    Ms , dar nu prea ma ajuta , serialul meu e bun doar ca nu ma lasa sa il introduc , cand dau acolo sa il activez imi zice din start ca aceasta operatiune nu e valabila pt tara/regiunea mea ..

20. #740 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Geonebun View Post
    Ms , dar nu prea ma ajuta , serialul meu e bun doar ca nu ma lasa sa il introduc , cand dau acolo sa il activez imi zice din start ca aceasta operatiune nu e valabila pt tara/regiunea mea ..
    Fa ti cont pe uk si gata, ce e asa greu? 5 min dureaza bagi codul apoi si poti sa joci pe Ro cum fac eu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 64 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks