De deposedari am mai zis... au fost faze ca ii doboram jucatorul, iar fundasul meu se uita la minge.dupa un timp se ridica mortu ala si continua faza.
De deposedari am mai zis... au fost faze ca ii doboram jucatorul, iar fundasul meu se uita la minge.dupa un timp se ridica mortu ala si continua faza.
cred ca majoritatea problemelor , in afara de scriptare vin de la Impact Engine , cred ca s-au aruncat prea departe si au scapt de sub control chestia asta . E ceva dificil de facut si nu prea le-a iesit , sau le-a iesit cam 60% .
Cred ca nu ati jucat PES ca sa vedeti joc scriptat acolo. Fifa anul asta este un joc foarte bun
. (problemele pe care le sesizez eu, tin mai mult de partea tehnica -> vezi deconectarile din UT)
Si totusi cum am zis, nu ma plang. Am luat si goluri de tot rasul , am vazut faze de-a dreptu' hilare, am pierdut si meciuri unde am dominat, dar nu ma plang. Am observat ca daca is mai eficient la finalizare si mai atent la pase voi indrepta balantza spre mine.Ahh si chiar daca is fan Barcelona , nu folosesc echipa - prefer sa joc cu echipe de 3-4 stele. Sansele ca adversarul sa profite de sprintul lui Ronaldo,Drogba,Messi etc etc scad drastic.
Numai bine.
astazi s-a intamplat si culmea nesimtirii scriptarii acestui c**t de joc . In fata careului singur cu portarul mi s-a oprit jucatorul si nu mai raspundea la nici o comanda..
Stai sa vezi la mine, acum o saptamana am scapat in prelungiri singur cu portarul, eram cu Drogba, fug, fug, fug, si FIX cand sa suteze in minge (bara de sut se si incarcase) o degajeaza din greseala in balarii, suferind o accidentare (avea stamina-ul foarte scazut), era gol in proportie de 99%, dar fix atunci si-a gasit sa se accidenteze. Cu siguranta ca si in realitate jucatorul ar fi procedat la fel ...
Un lucru e sigur, va mai trece mult si bine pana la un FIFA fara nervi, la ce vanzari are o sa avem parte in continuare de bug-uri peste bug-uri, scriptare excesiva, servere de 20 de ban, marketing prostesc care ademeneste lumea s.a.m.d.
Glumesti ? Pentru mine Career Mode, ca tot Offline-ul de altfel, e un fail total, doar datorita faptului ca AI-ul este "din lumea a 3-a": colegi bananieri aterizati de pe Marte care nu se demarca decat daca joc pe Ultra attacking si tactici custom ofensive, jucatorii tai fug de minge mai ceva ca Usain Bolt, AI-ul advers joaca intr-un mod stupid si e greu sa-l contracarezi deoarece practic tu esti in situatie 1vs21 iar aproape la fiecare sut pe poarta inscriu, dupa ce, datorita scriptarii tu o dai in bara de 3 ori, arbitrul il avantajeaza la greu, in multe situatii mingea ricoseaza numai la el si mai pot continua.
sut in bara ...trece de linia portii ....scoate portarul ... sut din pozitie 75% din poarta goala ... scoate portaru)) julio cesar fmmmmm
Sal , scuze , nu mai am rabdare sa rasfoiesc pe aici , am si eu o intrebare .. mi am luat si eu fifa 2012 zona 2 , am vazut ca are cod ca sa pot sa ma joc online si surpriza , zice ca nu e valabil pentru tara mea , eu avand cont pe RO de psn .. e vreo alta modalitate sa imi activez onlineul pe contul de RO ? ms
Ia vezi, te ajuta asta...?
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post644154
citeste mai multe posturi incepand de la #2948
Am jucat azi un meci si am dat gol la prima faza , adversarul a iesit din meci dar surpriza nu mi-a pus cele 3 puncte. S-a mai intamplat cuiva?
@Oviduzz ... in primele 5 minute,daca se iese din joc,nu se contorizeaza nimic ...
avem un update pregatit pentru luna noiembrie,apare chiar azi ... un update destul de stufos,pare ...
EA Forums ...![]()
Prea mari sperante nu-mi fac in legatura cu update-ul. Poate mai repara ceva pe la Impact Engine ca m-am saturat sa-mi zboare jucatorul cu tot cu fulgi fara sa atinga mingea si sa nu se fluiere nimic, sau la un simplu contact sa dea fault. Despre scriptare nici nu-mi mai fac iluzii. Atata timp cat sunt atatia care sustin sus si tare ca jocul nu-i scriptat, plus alte jdemii de jucatori care fara scripturi si-ar lua scor la fiecare meci care n-ar mai cumpara jocul EA n-o sa scoata scripturile.
Cat prind pachetul Happy Hour la Ultimate Team ?
Stiu ca este in fiecare weekend sau vinerea , dar cand mai exact ?
Cum cer/fac schimbar la cariera pentru jucatorul meu ?
Exista vreo posibilitate sa il pun pe teren in alta pozitie ?
Bookmarks