Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 64 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast
Results 761 to 780 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #761 SP
    Member miami's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Ma refer la modul Career, cand joci cu jucatorul creat de tine. Parca Be a Pro se numeste sau ceva de genu, sper sa nu incurc. (eu controlez doar jucatorul pe care l-am creat eu, nu toata echipa si as vrea sa imi schimb pozitia in teren/sa ma pot schimba daca sunt accidentat)
    Pozitia in teren a jucatorului o schimbi din meniul pro'ului .

2. #762 SP
    Member jon209's Avatar
    Nu e se rezola frate e o bataie de joc e forumul plin de plangeri

3. #763 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Deja mi-e atat de greata de jocul asta. L-au lansat cu turle, cu trambite, si-au laudat AI-ul super-inteligent, si-au laudat Impact-Engine-ul de ziceai ca abia o sa-ti dai seama ca-i joc pe consola si nu-i vreo transmisiune live. Dezamagire totala. In meciurile reale nu vezi fundas care respinge si dupa aia sta si se uita la minge, nu vezi jucator stand si asteptand pasa fara sa se poata misca, nu vezi fundasi super-eroi care-si arunca picioarele in spate din alergare pentru a respinge mingea, nu vezi atatea ratari imbecile (poate prin Liga1 mai vezi) plus sute de alte chestii SF. Daca mai adaugam deconectarile de pe Live, freez-urile, AI-ul uneori prea imbecil si faptul ca e super-scriptat...daca ar avea sediul pe aici prin tara as lega dvd-ul de-o caramida si le-as returna jocul printr-un geam.

4. #764 SP
    Member BatsBike's Avatar
    @x2z ... daca joci Career Mode ca player(nu player-manager sau manager),au zis ca dupa acest ultim update,daca jucatorul controlat de tine devine foarte obosit(nu doar obosit,ci foarte!),atunci managerul il va schimba ... daca joci cu Virtual Pro,rolul din teren se poate schimba din Edit VP(meniu),oricand inaintea unui meci(plus accesoriile) ...

5. #765 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Merci pentru info. E drept ca s-a accidenta, foarte obosit fiind, inainte de update . Sper sa functioneze treaba asta.

6. #766 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    NU ai cum sa joci jocul asta online!!! este incredibil de mare LAG!!! ultima faza din joc, dau sut, bara, mingea ajunge la un jucator de-al meu si se uita la poarta goala cu mingea la picior si dupa cade. asa ceva este incredibil. nu cred ca o sa-l mai joc vreodata online, nu de alta dar imi cresc sansele de infarct cu atatea catecolamine in sange...

7. #767 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Asa cum ai zis si tu, dupa o scurta perioada de timp o sa revii la meciurile online

8. #768 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    @AndRewqp
    Cum poti sa spui asa ceva despre online? E cel mai relaxant mod de joc, fara buguri si lag.. nu va inteleg. Daca sunteti buni, castigati.
    Attached Images Attached Images trollface.jpg

9. #769 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Ba ma lasi? Eu cred ca astia de la EA baga mesaje subliminale prin comentarii ca parca-i spala pe creier pe unii. Ma uit la unii pe forumuri care chiar lauda jocul.

10. #770 SP
    Member jon209's Avatar
    Jocul are si parti bune fata de 11 dar probleme sunt si mai multe fata de versiunile precedente sa speram ca EA le v-a rezolva pana la urma

11. #771 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    De ce le-ar rezolva? N-are niciun interes. Nici daca era facut la turci sau la chinezi jocul asta nu putea fi tiganie mai mare decat e acum. Complet neseriosi. Niste bisnitari care vand aceeasi ciorba reincalzita an de an.

12. #772 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @RaduHawk hai sa fim si corecti. jocul este peste ce ne-au oferit cei de la EA in ultimii ani, este foarte bun imo. problema e urmatoarea, sunt cateva detalii cum ar fi impact engine-ul, lagul si alte cateva detalii minore care nu-mi trec momentan prin cap, care strica jocul online si astfel devine foarte frustrant (vezi declaratia mea de mai sus). oricum weekend-ul asta am jucta mult offline cu un prieten si este bestial cand dispare lagul si alte probleme pe care le vezi doar online. daca cei de la EA ar avea niste servere cat de cat ok... ei chiar nu se asteapta ca lumea sa le cumpere jocul, chiar nu-i inteleg

13. #773 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    AndRewqp sa inteleg ca esti printre cei care considera ca nu-i scriptat jocul? N-ai avut serii intregi de meciuri in care orice ai fi jucat nu iesea nimic? Pasele se duceau ori putin prea in fata, ori putin prea in spate, adversarul inscria dupa ce 2 jucatori de-ai tai se dadeau cap in cap, fundasii lui respingeau cu calcaiul, fundul, varful urechii, etc, faci 4 tacklink-uri, atingi mingea, jucatorului tau ori ii ia 3 secunde sa se ridice de jos, ori mingea se duce la un adversar direct, suturile respinse de portar sau din bara care se duc la adversar indiferent de pozitia lui din careu. Cateodata e amuzant, se duce mingea la adversar care-i incercuit de 4 jucatori de-ai mei. Mie astea mi se par problemele grave, ca EA influenteaza rezultatul meciurilor intr-un mod atat de evident. Nu spun ca doar impotriva mea se intampla astea, se intampla si sa beneficiez de asta. Sunt meciuri in care si daca joc la intamplare castig. Ajunge mingea numai pe la ai mei, intercepteaza fundasii fara sa le fac nimic, portarul meu zici ca-i spiderman incrucisat cu superman. Mie mi se pare mizerabil din partea lor faptul ca incearca sa dea ocazia jucatorilor slabi sa castige, pentru a le mentine treaz interesul. Sa le cumpere jocul si anul viitor.

---------- Post added 14-11-2011 at 11:58 AM ----------

Spre exemplu ieri, in minutul 60 eram condus cu 2-0. NIMIC nu-mi iesea, ai mei greseau pase banale, am avut vreo 3 bare, nici nu stiam cum sa mai sutez si ce sa mai fac. Deodata totul s-a schimbat, am castigat cu 4-2. In ultimele 30 minute mi-a iesit totul, dar absolut totul. Deodata fundasii adversi nu mai erau cyborgi, portarul nu mai avea globul fermecat sa stie dinainte unde-i vine mingea, iar jucatorii mei parca bausera bautura binecunoscuta care-ti da aripi. Nu zic, mi-a placut ideea sa intorc rezultatul. Dar as fi preferat sa fac asta fara ajutorul unui AI idiot.

14. #774 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    @RaduHawk
    Mai sus eram doar sarcastic... stii prea bine ca impartim aceeasi parere despre joc.

15. #775 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Da, ma bucur ca mai sunt si care deschid ochii Deci nici arbitrii lui nea Mitica de la Liga nu pot influenta in asa hal un meci.

16. #776 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    What the hell ? Acum inteleg de ce fug jucatorii adversarului mai bine
    Attached Images Attached Images snc00311.jpg

17. #777 SP
    Member BatsBike's Avatar
    pentru ca,probabil,avea one guests dac'ai observat& ... se adauga skillul aluia ...

18. #778 SP
    Junior Member TeddyBear's Avatar
    Ce ma bucur ca au scos astia posibilitatea de a juca cu guest pe H2H seasons.

19. #779 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Ce ma bucur ca exista tigarile, altfel ma duceam pana in Canada si faceam kill frenzy !!! Nu-i posibil ........ !@#$%&*()(*&^%$#@#$%*(*&^%$#$%

20. #780 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Haha Ovidiu, eu le-as toca degetele tuturor de la EA Sports sa nu mai programeze niciodata. Sau mai bine sa dea dreq faliment, sa poata si altii sa cumpere licenta FIFA, NHL, NFL. Pe NHL stiam ca aveau exclusivitate si erau in proces din cauza practicilor de monopol. La FIFA nu stiu, ori au exclusivitate cu EA, ori au preturi prohibitive. Probabil cei de la EA au dat prea multi bani pe licente incat sa-si permita niste programatori cel putin decenti.
    P.S. Ultima faza care era sa-i fie fatala controllerului meu, conduc cu 2-0 in min 15, adversarul avea un om eliminat. In minutul 70 avea deja 4-2 si nu trebuie sa va mai povestesc modurile in care am luat golurile, si nici cam cum au ratat ai mei. Eu deja-mi pun niste semne de intrebare in ceea ce priveste nivelul de inteligenta a celor care mai au dubii in legatura cu scriptarea mizeriei asteia. Cineva mai sus amintea partile bune. Da, sunt..nu le contest, de aia inca mai joc jocul, dar prefer o grafica mai slaba, comentatori ca la Antena1 (aia parca-s comentatori de bridge) dar sa nu-si bage ei nasul in ceea ce priveste rezultatul final al meciului.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 64 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks