Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 64 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast
Results 741 to 760 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #741 SP
    Member wampirash's Avatar
    Quote Originally Posted by Geonebun View Post
    Sal , scuze , nu mai am rabdare sa rasfoiesc pe aici , am si eu o intrebare .. mi am luat si eu fifa 2012 zona 2 , am vazut ca are cod ca sa pot sa ma joc online si surpriza , zice ca nu e valabil pentru tara mea , eu avand cont pe RO de psn .. e vreo alta modalitate sa imi activez onlineul pe contul de RO ? ms

Da, iti faci un cont de uk, activezi codul pe contul respectiv si pe urma vei putea juca si pe contul de RO!

2. #742 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Daca introduc serialul pe contul de UK , o sa mearga sa joc online cu contul de RO ? A incercat cineva , merge sigur ? E bine daca e asa ..

3. #743 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    @Ovidiu
    CR? De Messi ce zici?

@geonebun
    Nu trebuie sa joci de pe contul de UK.. trebuie doar sa activezi codul acolo fiindca se activeaza pe consola.
    Dupa ce il activezi pe UK o sa poti juca linistit si de pe RO sau ce alte conturi mai ai.

le: c'mon... daca nu incercam crezi ca iti ziceam sa faci asta?

4. #744 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    sper sa se rezolve problema cu iesitul din meci in primele 5 minute , e curios totusi ca o fac jucatori din div 6 si 5 (mai sus inca nu am ajuns)

5. #745 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Aaa , ms de raspuns , e bine daca activarea se face pe consola .
    PS , cand se mai face vreun turnament ceva de fifa ?

6. #746 SP
    Asta ce e? http://www.consolegames.ro/forum/f15...a/index89.html

Daca te referi la ala oficial.. sunt curios si eu.

7. #747 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    la cel oficial? sincer si eu sunt curios. probabil ca se va organiza unul dupa noiembrie si va fi mai putin strict din punctul de vedere al deadline-ului.

8. #748 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    @tdm14 nu-mi explic cum, dar parca reusesc sa-l anihilez pe messi mai usor

9. #749 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Chiar nu stie nimeni ?

Quote Originally Posted by x2z View Post
    Cum cer/fac schimbar la cariera pentru jucatorul meu ?

Exista vreo posibilitate sa il pun pe teren in alta pozitie ?

10. #750 SP
    Member jon209's Avatar
    Dupa ce ieri am facut updatul la 1.03 si am jucat cateva meciuri bune fara probleme azi mi-a dat patru freezu-ri am ster updatul l-am pus iar nimic e prima data cand se intampla de cand am jocul

11. #751 SP
    Member mukiki's Avatar
    Si eu am facut ieri update-ul si imi da freez in arena cum apas pe butonul start ca sa intre in meniu. Mi-a luat tot cheful, am dat restart de 3 ori la consola si acelasi rahat.

12. #752 SP
    Member jon209's Avatar
    Am vazut acum si pe forumul EA e JALE ba ce draq astia isi bat joc de noi toata lumea are probleme desi ei au dat un fix sa stergi tot surpriza degeaba aceleasi probleme

13. #753 SP
    Si mie mi-a dat freeze in arena dar dupa un minut, doua si-a revenit. Eram pe punctul de a da restart..

14. #754 SP
    Member jon209's Avatar
    Toata lumea are aceasi probleme indiferent unde joci cariera online UT arena freeze si crash la greu.Ciudat este ca ieri am jucat vro doua ore dupa ce am pus updatul si a mers perfect

15. #755 SP
    Member mukiki's Avatar
    Dupa ce am facut update-ul mi-a dat freezzzz, nu am putut sa mai joc deloc.Abia astept sa ajung acasa sa vad daca pot sa-i fac ceva, am vazut si eu pe forumul EA ca sunt mai multi in situatia noastra. O sa incerc cateva din metodele de acolo sa vad ce se intampla.

16. #756 SP
    Member adicodlea's Avatar
    eu am facut update-ul , m-am jucat toata ziua azi si nu mi-a dat freeze pana acum . oricum daca au mai multi aceeasi problema inseamna ca ea o eroare in update. Si din nou update fara problema cu comentatorii rezolvata , macar acum nu se mai blocheaza cand intru la Audio menu.

17. #757 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Mai am 4 locuri libere pentru sezonul 2 in http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post725289 . Ne-am strans pana acum 24 de jucatori. Pentru detalii ma puteti contacta pe mess la id-ul bianco_rossi88

18. #758 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by mukiki View Post
    Si eu am facut ieri update-ul si imi da freez in arena cum apas pe butonul start ca sa intre in meniu. Mi-a luat tot cheful, am dat restart de 3 ori la consola si acelasi rahat.
    Quote Originally Posted by jon209 View Post
    Dupa ce ieri am facut updatul la 1.03 si am jucat cateva meciuri bune fara probleme azi mi-a dat patru freezu-ri am ster updatul l-am pus iar nimic e prima data cand se intampla de cand am jocul
    Quote Originally Posted by mukiki View Post
    Dupa ce am facut update-ul mi-a dat freezzzz, nu am putut sa mai joc deloc.Abia astept sa ajung acasa sa vad daca pot sa-i fac ceva, am vazut si eu pe forumul EA ca sunt mai multi in situatia noastra. O sa incerc cateva din metodele de acolo sa vad ce se intampla.
    Quote Originally Posted by jon209 View Post
    Toata lumea are aceasi probleme indiferent unde joci cariera online UT arena freeze si crash la greu.Ciudat este ca ieri am jucat vro doua ore dupa ce am pus updatul si a mers perfect
    Cica se rezolva din consola/pc:
    EA Forums

Some users have reported game crashes since installing the new patch on PS3 and Xbox 360. We believe this is caused by mismatched data in Creation Centre content downloaded before installing the patch. To solve this issue, delete this content from your system and then re-download it. Here are the steps to do that:

PS3

In-game UGC File Deletion

[Main Menu] -> [My Fifa 12] -> [ FIFA12 Profile] -> [SAVE/LOAD/DELETE]
    - Press the [Cross] button and choose delete
    - Choose your UGC file
    - Delete the file
    - Reboot the game.

PS3 XMB method to delete UGC File

- Proceed to the PS3 XMB
    - Use the Left Analog stick to move left/right and choose the controller icon to the far right
    - Scroll down to Save Data Utility (PS3)
    - Choose your file �FIFA 12 - UGC Data 1 Contains UGC file�
    - Press the [Triangle] button and then choose Delete

Xbox 360

In-game UGC File deletion

[Main Menu] -> [My Fifa 12] -> [ FIFA12 Profile] -> [SAVE/LOAD/DELETE]
    - Press the [A] button and choose delete
    - Choose your UGC file
    - Delete the file
    - Reboot the game.

Dashboard Method to delete UGC File

- Press the Xbox360 Guide button
    - Press the [Y] button to proceed to the Xbox Dashboard
    - [My Xbox] -> System Settings -> [Memory] -> [Hard Drive/MU] -> [Games] -> FIFA 12
    - Delete UGC file

PC

In-Game

- [Main Menu] -> [My Fifa 12] -> [ FIFA12 Profile] -> [SAVE/LOAD/DELETE]
    - Choose the UGC file
    - Delete the file
    - Reboot the game.

File Explorer

- Open the �My Documents� -> �FIFA 12� folder in File Explorer
    - You can manually delete the savefiles from that folder

19. #759 SP
    Member BatsBike's Avatar
    dupa instalare update,mi se blocheaza la 'downloading latest rosters'(la final) ... de data asta,fifa pare mai nefinisat ca oricand ...
    PS:am cumparat career mode pack din STORE dar nu'mi da voie sa introduc decat o singura liga din creation centre in career ... cu all pack(daca l'a luat cineva),se pot introduce,cumva,mai multe ligi din creation centre in career ...
    @x2z ... man,la ce te referi ... ?schimbarea se face simplu din meniul meciului ... pai,orice jucator se poate pune in orice pozitie(doar ca,in fifa 12,odata ce ai schimbat pozitia in teren,nu se mai schimba OVR!?) ... nu'mi dau seama daca te refereai la altceva ...

20. #760 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Ma refer la modul Career, cand joci cu jucatorul creat de tine. Parca Be a Pro se numeste sau ceva de genu, sper sa nu incurc. (eu controlez doar jucatorul pe care l-am creat eu, nu toata echipa si as vrea sa imi schimb pozitia in teren/sa ma pot schimba daca sunt accidentat)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 64 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks