Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 90 of 220 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 190 ... LastLast
Results 1,781 to 1,800 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #1781 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    De jucat pana joi 10.11.11 ora 23:00
    Liga 1
    dinamovistu2008 - micul_
    ILentz – HoriaHG

De jucat cupa finala pana sambata 12.11.11 ora 23:00

HoriaHG - thedeadman14

Clasament final Liga 2

1. Kekequicksilver 46p
    2. goodfellam 40p
    3. wildspirit 33p
    4. flllorin 33p

5. Venom 27p
    6. asteptau 26p
    7. gvingi76 19p
    8. alex_fcd 15p
    9. ossaur 15p
    10. cisse 5p

Va propun sa reformam modul actual de organizare a cupei pentru sezonul urmator.

In loc de o competitie pur eliminatorie ca pana acum, as dori sa ne orientam spre o competie bazata de 4 grupe de 4/5 jucatori din care sa mearga mai departe in sferturi primii 2 jucatori din grupa.
    Capii de serie vor fi alesi in urma pozitiei ocupate in liga la finalul sezonului precedent; se vor considera din punct de vedere valoric mai buni jucatorii promovati decat cei retrogradati.
    Din punct de vedere al timpului necesar organizarii, timpul alocat cupei s-ar prelungii de la 5 meciuri tur retur (play-off, optimi, sferturi, semifinale, finala) cat dura maxim cupa pana acum la 6-7 meciuri tur retur (3-4 meciuri tur retur in grupe, sferturi semifinale, finala).
    Din punct de vedere organizatoric se va juca alternativ o etapa de liga cu una de cupa, un meci tur-retur la 3 zile calendaristice.
    Exista posibilitatea pentru cine are un program de viata prea incarcat, sa nu participe la cupa urmand sa participe doar in liga.
    Daca ne strangem pana in 29 de jucatori, vor putea participa in grupe efectiv doar 20 de jucatori (4 grupe a cate maxim 5 oameni). Primii 4 clasati in sezonul precedent in liga (capii de serie) se vor califica direct, urmand ca restul de doritori sa participe la un play-off.
    Daca ne strangem minim 30 de jucatori, vom putea trece la o forma de organizare cu 8 grupe.
    Pe langa diversificare, acest mod de organizare ar da posibilitatea jucatorilor din Liga 2 sa interactioneze cu jucatorii din Liga 1 si invers. Astept pareri daca vreti sa ne orientam spre asa ceva sau daca ar trebui sa pastram forma veche de organizare a cupei.

Pentru sezonul urmator
    Jucatorii care au incheiat recentul campionat si care nu si-au schimbat datele pe care mi le-au dat la inceputul sezonului trecut trebuie doar sa confirme participarea. Daca si-au schimbat datele atunci imi vor da obligatoriu PM cu ce au de schimbat.

Jucatorii noi trebuie sa citeasca Regulamentul http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/ dupa care sa imi dea PM cu datele lor (ID mess, PSN, numar de mobil). Daca nu au mai jucat la mine in campionat le voi da ulterior un PM cu IBAN-ul necesar depunerii garantiei de 30 de lei. Garantia nu este o taxa de participare, vedeti detalii in Regulament!

Inscrisi pentru sezonul urmator:
    alex_fcd, Dinamovistu2008, DonBassil,
    goodfellam, gvingi76, HoriaHG, Ilentz, MVP-ANY, ossaur, Silviugabriel, Spike, thedeadman14, Venom, Wildspirit (14 jucatori).

2. #1782 SP
    Member Nightcrawl3r's Avatar
    sa zicem ca particip . e ok ideea . sper sa nu se decaleze si pe anul viitor .

si incercati sa inchideti mess-ul si alte rahaturi cand jucati . eu scot cablul din router si il bag in consola cand joc . nu cred ca moare nimeni daca ar face si altii asa. aviz celor cu net de la calorifer

3. #1783 SP
    se va decala in mod sigur. fiecare va avea aproximativ 11 meciuri tur-retur in liga + maxim 7 in cupa rezulta 18 meciuri. daca inmultim cu 3 zile cat dureaza o etapa obtinem 54 de zile. campionatul va dura prin urmare intre o luna jumate si 2 in functie de mai multi factori.

uiti insa ca doar 8 vor trece de grupe in cupa, restul urmand sa aibe doar 14 meciuri de jucat in sezonul viitor. de asemenea partidele se vor putea juca in avans ca si pana acum.

daca vor fi doritori care vor cere 2-3 zile de pauza in preajma Craciunului si a Revelionului nu va fi o problema desi ar fi ok sa aveti meciuri jucate in avans ca sa nu batem pasul pe loc.

asta va fi ultimul sezon pe care il voi organiza pana la inceputul lui martie cred, pentru ca o sa intru in sesiunea de iarna la scurt timp dupa Anul Nou.

4. #1784 SP
    Member Nightcrawl3r's Avatar
    nu as vrea sa ajung sa joc de rev fifa sau sa termin pana incepe sesiunea macar .o sa joc in avans dar in caz de calificare mai departe ,trebuie sa astept dupa ceilalti.

5. #1785 SP
    Junior Member Kekequicksilver's Avatar
    OK. Ma bag de dragul competitiei si al istoriei campionatului.
    Sunt de acord cu regulamentul!
    Tot meciurile cu romanii din campionat sunt ceva special fata de cele de pe online.

6. #1786 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Confirm si eu participarea in sezonul urmator.

7. #1787 SP
    De jucat pana joi 10.11.11 ora 23:00
    Liga 1
    dinamovistu2008 - micul_
    ILentz – HoriaHG

De jucat cupa finala pana sambata 12.11.11 ora 23:00

HoriaHG - thedeadman14

Clasament final Liga 2

1. Kekequicksilver 46p
    2. goodfellam 40p
    3. wildspirit 33p
    4. flllorin 33p

5. Venom 27p
    6. asteptau 26p
    7. gvingi76 19p
    8. alex_fcd 15p
    9. ossaur 15p
    10. cisse 5p

Pentru sezonul urmator - incepe vineri 18.11.11
    Jucatorii care au incheiat recentul campionat si care nu si-au schimbat datele pe care mi le-au dat la inceputul sezonului trecut trebuie doar sa confirme participarea. Daca si-au schimbat datele atunci imi vor da obligatoriu PM cu ce au de schimbat.

Jucatorii noi trebuie sa citeasca Regulamentul http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/ dupa care sa imi dea PM cu datele lor (ID mess, PSN, numar de mobil). Daca nu au mai jucat la mine in campionat le voi da ulterior un PM cu IBAN-ul necesar depunerii garantiei de 30 de lei. Garantia nu este o taxa de participare, vedeti detalii in Regulament!

alex_fcd, asteptau, balasadaniel41, cisse, Dinamovistu2008, DonBassil, flllorin,
    goodfellam, gvingi76, HoriaHG, Ilentz, Kekequicksilver, MVP-ANY, Nightcrawler, ossaur, Razvan, Silviugabriel, Spike, thedeadman14, Venom, Wildspirit (21 de jucatori).

8. #1788 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    cupa finala:
    HoriaHG ( Man City ) - thedeadman14 ( PSG ) 1-0
    thedeadman14 ( PSG ) - HoriaHG ( Liverpool ) 1-1

9. #1789 SP
    ILentz � vorbeste cu HoriaHG cum faceti sa jucati ultimul meci. teoretic trebuia sa pierzi la masa verde pentru ca nu ai fost la deadline pe psn sa joci. astept vesti de la tine pana azi la ora 19:00 sau pierzi la masa verde si implicit esti eliminat din campionat deoarece mai ai un precedent sezonul asta. nu cred asta ar fi in interesul vreunuia dintre noi.

De jucat cupa finala pana luni 13.11.11 ora 23:00

thedeadman14 -
    HoriaHG

Clasament final Liga 2

1. Kekequicksilver 46p
    2. goodfellam 40p
    3. wildspirit 33p
    4. flllorin 33p

5. Venom 27p
    6. asteptau 26p
    7. gvingi76 19p
    8. alex_fcd 15p
    9. ossaur 15p
    10. cisse 5p

alex_fcd, asteptau, balasadaniel41, cisse, Dinamovistu2008, DonBassil, flllorin,
    goodfellam, gvingi76, HoriaHG, Ilentz, Kekequicksilver, micul_, MVP-ANY, Nightcrawler, ossaur, Razvan, Silviugabriel, Spike, thedeadman14, Venom, Wildspirit (22 de jucatori).

10. #1790 SP
    Junior Member alex1986sho's Avatar
    E loc si pt mine ? As vrea sa particip

11. #1791 SP
    da este. da-mi pm te rog cu id-ul de mess, psn si numarul de telefon. nu se pune problema garantiei la tine deoarece te-ai dovedit serios in ultimul sezon in care ai jucat.

12. #1792 SP
    Member HoriaHG's Avatar
    ILentz(Man City) – HoriaHG (Real Madrid) 3-1
    HoriaHG(PSG)–ILentz (Napoli) 4-3

13. #1793 SP
    De jucat supercupa pana luni 13.11.11 ora 23:00

thedeadman14 -
    HoriaHG

Clasament final Liga 1

1. thedeadman14 51p
    2. Spike 39p
    3. balasadaniel41 39p
    4. HoriaHG 38p

5. ILentz 36p
    6. MVP-ANY 31p
    7. DonBassil 29p
    8. Razvan 28p
    9. micul_ 26p
    10. Nightcrawl3r 21p
    11. dinamovistu2008 20p
    12. SilviuGabriel 8p

Clasament final Liga 2

1. Kekequicksilver 46p
    2. goodfellam 40p
    3. wildspirit 33p
    4. flllorin 33p

5. Venom 27p
    6. asteptau 26p
    7. gvingi76 19p
    8. alex_fcd 15p
    9. ossaur 15p
    10. cisse 5p

goodfellam, gvingi76, HoriaHG, Ilentz, Kekequicksilver, micul_, MVP-ANY, Nightcrawler, ossaur, Razvan, Silviugabriel, Spike, thedeadman14, Venom, Wildspirit (22 de jucatori).

14. #1794 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    cupa finala:
    HoriaHG ( Man City ) - thedeadman14 ( PSG ) 1-0
    thedeadman14 ( PSG ) - HoriaHG ( Liverpool ) 1-1
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    De jucat cupa finala pana luni 13.11.11 ora 23:00

thedeadman14 -
    HoriaHG
    Spike, vezi ca au jucat finala Cupei...
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post724797

15. #1795 SP
    era vb de supercupa

16. #1796 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Cand incepem campionatul?

17. #1797 SP
    goodfellam - vinerea viitoare cel tarziu dau drumul la noul sezon

De jucat supercupa pana luni 13.11.11 ora 23:00

thedeadman14 -
    HoriaHG

Componenta Liga 1 sezon 2

1. thedeadman14
    2. Spike
    3. balasadaniel41
    4. HoriaHG

5. ILentz
    6. MVP-ANY
    7. DonBassil
    8. Razvan 9. Kekequicksilver
    10. goodfellam
    11. wildspirit
    12. flllorin

Componenta Liga 2 sezon 2

1. micul_
    2. Nightcrawl3r
    3. dinamovistu2008
    4. SilviuGabriel

5. Venom
    6. asteptau
    7. gvingi76
    8. alex_fcd
    9. ossaur
    10. cisse
    11. alex1986sho
    12. alexcup87

***componenta celor 2 ligi se mai poate modifica daca se mai inscriu jucatori noi

alex1986sho, alex_fcd, asteptau, balasadaniel41, cisse, Dinamovistu2008, DonBassil, flllorin,
    goodfellam, gvingi76, HoriaHG, Ilentz, Kekequicksilver, micul_, MVP-ANY, Nightcrawler, ossaur, Razvan, Silviugabriel, Spike, thedeadman14, Venom, Wildspirit (23 de jucatori).

Pe lista de asteptare in vederea achitarii garantiei: alexcup87

18. #1798 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Supercupa:

thedeadman14 ( PSG ) - HoriaHG ( Liverpool ) 3-1
    HoriaHG ( Chelsea ) - thedeadman14 ( PSG ) 2-3

19. #1799 SP
    Sezonul urmator incepe vineri 18.11.11

alex1986sho, alex_fcd, asteptau, balasadaniel41, cisse, Dinamovistu2008, DonBassil, flllorin,
    goodfellam, gvingi76, HoriaHG, Ilentz, Kekequicksilver, micul_, MVP-ANY, Nightcrawler, ossaur, Razvan, Silviugabriel, Spike, thedeadman14, Venom, Wildspirit, wackorine (24 de jucatori).

Pe lista de asteptare in vederea achitarii garantiei: alexcup87

Pentru mai multe detalii ma puteti gasi pe mess: bianco_rossi88

20. #1800 SP
    Inscrierile pentru sezonul 2 s-au terminat. Ne-am strans intr-un final 28. Cum 16 jucatori in Liga 2 ar fi fost deja prea mult, am creat 2 serii a cate 8 jucatori. Vor promova primii 2 din fiecare serie la sfarsitul sezonului in Liga 1.

Campionatul va incepe in cursul zilei de azi sau maine, dupa ce alexcup87 va achita garantia. Tot atunci voi face si tragerea la sorti pentru preliminarii cupa. Va rog nu jucati pana nu dau oficial startul!

Am atasat o arhiva (a carei parola v-am trimis-o pe mess sub forma unui mass), ce cuprinde datele de contact ale adversarilor in format jpeg si echipele grupate pe urne atat in format jpeg cat si excel.

Va rog sa cititi cap coada Regulamentul http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/ ca sa nu pierdeti puncte aiurea.

Inca putina rabdare si incepem

P.S.: Nu trimit datele de contact pe mail asa ca va rog nu insistati. Vi le pot da eventual pe mess daca sunt prezent la PC.
    Attached Files

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 220 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 190 ... LastLast