nu stiu cum calculeaza jocul si ce calculeaza el dar eu asta am vazut : cand joci prost si aiurea castigi , cand joci bine si ataci in permanenta pierzi , orice ai face , apara portarul suturi imposibile , dai bara de 10 ori , ceva se intampla.
De cate ori am patit-o si eu cu meciurile online domin la greu si ala trage de doua ori si da un gol
Aici conteaza si cum joci, si eu patesc asa des, pentru ca urasc golurile simple, consider ca daca esti un jucator bun cand scapi 1v1 cu portarul bagi o torpila fix in vinclu, sa apesi un sfert de bara exact pe directia portarului e in stare oricine. Problema e ca majoritatea jucatorilor online recurg la suturi simple, astfel incat daca tu joci "complicat" de foarte multe ori ai surprize neplacute, adica domini tot meciul, o dai de 3 ori in bara si nenea cu care joci scapa o data cu un L1 + Triunghi si aia e.
Tocmai de aceea, daca dati de astfel de jucatori, incercati sa jucati cat mai simplu si sa nu ezitati sa o bagati si voi in poarta cat se poate de simplu, fara executii de finete sau alte elemente de genul.
L.E. Ce lenesi pot fi, inca n-au fixat Anfield, de la FIFA 09 le tot spune lumea sa apropie si ei tribunele aproape de gazon cum sunt in realitate, dar nici macar in 12 nu au reparat problema asta.
Deci e oficial, FIFA nu costa doar 150-200 lei ci pe putin 350 RON, pentru ca e foarte greu sa reziste controller-ul un an la ce scriptare exista in jocul asta. Tocmai ce am pierdut 3-0 un meci in care am dat 3 bare, 2 suturi aproape imparabile pe care le-a scos portarul, iar ei din 3 faze de !@#$% au incris 3 goluri, la care DESIGUR, portarul meu statea si se uita ca un prostovan luat din curtea scolii, desi era marele Pepe Reina.
Ca sa fii sigur ca o bagi in ate aici trebuie sa intri cu ea in poarta, uneori nici asa nu se valideaza.
Merdiso, faptul ca il poti lua pe Messi si sa alergi printre toata echipa adversa, care nici nu reuseste sa il ajunga, ce sa mai zic sa-l opreasca, pentru ca apoi sa dai gol, arata cat de "simplu" poti sa "joci" ca sa inscrii, iar faptul acesta m-a facut sa ma las de joc dupa nici 10 ore investite in el.
Cam asa arata un DS3 stricat la fifa mai exact FIFA 10 dar inca mai functioneaza.
Este controller-ul dat o data cu consola.
Jocul asta e o gluma tot mai mare, nu doar ca in Online aproape la orice sut iau gol, dar si in offline trebuie sa te ASIGURI ca AI-ul nu apuca sa traga la poarta, ca altfel sunt cel putin 75% sanse sa inscrie, chiar daca tu ai inainte zeci de ocazii.
Of, de ce nu face 2K si joc de fotbal ?![]()
pe legendary daca am 3-4 victorii e bine.pur si simplu ma scoate din minti cum imi ghiceste fiecare miscare.
inteleg ca au vrut sa il faca mai greu, dar secretul nu e sa ii faca pe aia invincibili.
In carrer nu castig asa des la fifa 12, multe egaluri cu goluri marcate in min 90.Online sunt doar in liga 8 dar merge sacadat, probabil de la conexiune.
am intalnit un tip online care juca numai din calcai!nu stiu ce fac cum fac aia pe acolo dar unii prea alearga de rup pamantul cu totii jucatorii(cum sa alerge toti la fel(jucatorii)?mai sunt si violenti de te ia scarba de a mai continua acel(e) meciuri..dar nu renunt si ii las sa ajunga la 6,7 goluri sa fie fericiti dar nu in totalitate
fiindca 3,4 sa nu zic 5 sunt: autogoluri!victory
![]()
Unii parca sunt genul ala care se pl�ng de o relatie...offf nu mai ma �nţelege, face aia , face ailaltă, frate ,nu iti place dă-i papucii, revenind on topic,vindeti fratilor jocul.
PS de vreo trei zile cam aceleaşi comentarii,controller spart,s.a.m.d.Generatia asta dupa 89 vad ca a fost afectata rau de cernobal,ce-i drept ca si eu am fost atins de radiatii dar nici in halul asta.
Pt Andrei care se intreaba daca sa ia sau nu jocul.Merita,pur si simplu asa cum e el scriptat sau nu,pot sa iti spun ca intr-adevar devine frustrant la un moment dat,dar revin cu plăcere in modul career. Apropos, daca esti fan ultimate team,inca nu merge,dupa ce se termina jocul se deconectează.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Prin ce divizii va aflati ?
Eu chiar nu am intalnit decat o singura situatie in care am pierdut avand 20 de suturi la poarta, iar adversarul 3 si 3 goluri. In rest, daca domin, castig, daca nu, pierd.
Ma lupt cu baietii din divizia 6 de 2 sezoane.Aveam 12 puncte dupa 5 meciuri si aseara m-am pus la joc cu speranta ca o sa ajung in divizia 5.Am zis ca din max 3 meciuri reusesc...dar nu am reusit sa fac decat 3 puncte din 5 meciuri.2 infrangeri si 3 egaluri.Nu imi venea sa cred ca nu am fost in stare sa fac 4 puncte) Am zile cand pur si simplu nu reusesc sa bat pe nimeni indiferent cat as juca,si zile in care imi iese jocul de ma uimeste si pe mine.
Te-ai simţit prietene? Sau semnezi condica? Jucam cand doreşti,nu m-am laudat cu nimic,dar mai schimbaţi placa,am jucat cu deadman am facut un meci execrabil iar doua le-am jucat bine,nu am atacat pe nimeni,mi-am spus o parere a unui jucător fidel de fifa de prin 96-97. Tragi aer in piept �nainte sa mai deviezi de la subiect.Cand ai timp jucam c�teva meciuri ,te am in lista de prieteni.
Revenind la joc,a apărut update dar nimic in leg cu ultimate team,iese din nou dupa ce se termina meciul.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Bookmarks