Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 64 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #301 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Ma-m scos. Gerrard si Lavezzi la pachet.

---------- Post added 21-09-2011 at 09:23 PM ----------

Cancel that. Am dat pe Gerrard pentru Ribery In Form. Probabil valoreaza de 3-4 ori mai mult.

Ma-m scos pe anul asta la Ultimate Team.

2. #302 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Ma-m scos. Gerrard si Lavezzi la pachet.

---------- Post added 21-09-2011 at 09:23 PM ----------

Cancel that. Am dat pe Gerrard pentru Ribery In Form. Probabil valoreaza de 3-4 ori mai mult.

Ma-m scos pe anul asta la Ultimate Team.
    Tare! Cat are Ribery IF?

3. #303 SP
    Member BatsBike's Avatar
    @romey ... cat ai dat pentru Season Ticket&prin ce l'ai luat(Store,PC) ...

4. #304 SP
    Member romey's Avatar
    Am dat 24,99 dollari si l-am luat cu PS card de pe store USA , ca si ID-ul e tot USA si FIFA il iau zona 1.

5. #305 SP
    Member BatsBike's Avatar
    zona 1 luasem fifa 11 dar nu'mi place ca au variante de comentarii ale meciului doar in vreo 3 limbi ... oricum,pare ca mi se va indeplini un fel de vis pentru fifa:se poate introduce o liga creata cu Creation Centre in Career Mode ... mai ziceam despre asta pe diverse forumuri,acum pare sa devina realitate ... totul este ca jucatorii sa creasca la fel ca cei din joc,cei licentiati&echipele de pe primele locuri sa mearga in cupele europene ... ar fi extraordinar!voi crea liga din Romania,daca este asa cum pare ...
    o sa ai add de la mine pe contul de USA,romey ... nu prea intru but who knows ...

6. #306 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    in Fifa10 m-a prins si pe mine Ultimate Team. Tin minte ca ma trezeam noaptea pe la 10. Stateam pana dimineata. Imi duceam scanul in camera de zi (aveam xbox-ul pe TV pe atunci), imi puneam apa calda intr-un lighean dinala care face masaj... sucu la indemana... si bagam

Am deschis si eu alea 2 pack-uri. N-am avut noroc. Cel mai bun e ... 78 - Bonucci de la Juve.

Apropo, prima emblema de care vreau sa fac rost:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jaguares_de_Chiapas

7. #307 SP
    Member awaytokill's Avatar

8. #308 SP
    Banned Venom's Avatar
    O luam de la capat. Iar dau toti neavenitii note de 9,5 cand nici nu a aparut jocul si de fapt va fi o mare mizerie.

9. #309 SP
    Member stefipsy's Avatar
    Ce vorbesti ?

10. #310 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

11. #311 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    "You can't spell "Ignorant" without "IGN" ".

Chiar mai ia cineva in serios site-urile de genul asta? Sau mai bine zis, citeste cineva ce zic diferitele site-uri de gaming? Toti sunt platiti de o parte sau alta, cel mai bine te uiti pe Youtube si decizi singur daca un joc merita cumparat sau nu.

12. #312 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    So ****ing what? Nu mai putem si noi sa citim un review? MA cac pe nota aia ca e 9 sau 9.5. Ma intereseaza ce scrie ala. Voi toti va uitati la nota si GATA OMG... I-AU CUMPARAT!!

13. #313 SP
    Member romey's Avatar
    Am downloadat azi noapte FIFA 12 early release ( am SEASON TICKET). Mie mi se pare a fi mult peste demo la toate capitolele.
    In legatura cu Creation Centre , poti sa creezi o liga si iti apare in joc la rubrica Creation Centre . Odata downloadata liga poti folosi echipele din ea ca si oricare echipa din joc (eu am creat demontrativ LIGA 1 cu echipele pe care le-am facut in Fifa 11 si e super)poti incepe Cariere Mode cu liga creata ,dar pentru ca nu am avut f. mult timp nu pot confirma faptul ca odata ce ai cistigat campionatul poti merge in cupele europene. A , si inca ceva, e doar liga fara Cupa Romaniei .
    Atmosfera din tribune e imbunatatita mult fata de 11.
    Nationala Romaniei nu are licenta ( nu apare la emblema FRF ci doar stegul , dar de data asta al nostru nu al Moldovei )
    Lipsesc liga turca si ceha.
    Am scris asa pe fuga primele impresii.

14. #314 SP
    Banned Venom's Avatar
    Well, se pare ca intram in saptamana patimilor. Sambata viitoare ar trebui sa ne duelam in meciuri online la FIFA 12. Sper sa avem la timp jocurile acasa (cei care l-au comandat la Gameshop), cum a fost de fiecare data de cativa ani incoace. Cu toate ca IGNul ii da nota 9,5 (si da, mister PET, pe langa nota am citit articolul, un articol generalist, lipsit de substanta, care este de fapt o reclama mascata), are cam aceleasi bube ca la mai toate FIFAurile.
    Aseara am facut o "seara de fotbal" alaturi de 3 membrii ilustrii ai CG, respectiv ai comunitatii de Soccer gamers. Superba seara in care s-a jucat Demo de FIFA si PES. Din pacate inca ies goluri din respingeri ciudate si comportamente aberante ale fundasilor, iar impact engine este o gaselnita care nici macar nu merita mentionata ca feature. Dar, cum traditia spune ca DEMO nu seamana deloc cu jocul full, astept cu interes weekendul viitor.
    Ne vedem pe online. Bafta!

15. #315 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    M-au sunat de la GameShop ca imi ajunge jocul vineri 30 septembrie...

16. #316 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Deja ? Eu n am primit niciun telefon ..

17. #317 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Si pe mine m-au sunat.

18. #318 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    si eu am fost sunat. faza e ca s-au facut foarte multe precomenzi, iar doamna de la gameshop a zis ca se vor livra jocurile in 2 transe. cei care nu au fost sunati vor primi jocul la cateva zile distanta dupa ce se reinoieste stocul.

19. #319 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Ciudat .
    Am dat precomanda printre primii vineri exact cand s a postat promo ul la fifa 12 .

20. #320 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    si eu am primit telefon......am facut precomanda prin iulie.......o sa am un weekend plin de fifa):X:X:X:X......de abia astept.......

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 64 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks