@Harilip ... raspunsul este afirmativ(doar sa nu joci pe nivelul amator) ...![]()
tocmai de'asta ziceam sa se evite amator,ca nivel de joc in career ... a se observa catalogul VP,trofeele se fac de la semi-pro in sus(cele simple le faci in Arena) ... apoi,se poate upgrada nivelul de dificultate pe care joci,inclusiv in Career,din setari ...
yo,joc la Professional ... pare cel mai echilibrat(sigur,in 12 depinde ce setari ai la slidere) ...
Nu se mai poate asa.... Cu siguranta acesta este ultimul joc Fifa pe care il cumpar. Am trecut peste foarte multe buguri, am trecut peste faptul ca manchester city este foarte avantajata (au ajuns si arbitrii sa ma deposedeze cand joc impotriva lor...pur si simplu vin arbitri catre mn si imi iau mingea... nu ma duc eu spre ei!), am trecut peste faptul ca in 80% din out-urile din poarta cand joc cu man utd rooney e calare peste javier hernandez (nu stiam ca-s gay...), am trecut peste meciurile in care portarii scot tot si iau gol dintr-un singur sut spre poarta mea, dar peste ultimele intamplari nu pot trece: Acum o luna imi aveam intr-un h2h season aveam numai infrangeri si egaluri si fac primul egal din acel sezon, mi se pune ca infrangere.... zic ce naiba este asta? Dar era vb doar de un punct asa ca am trecut peste relativ usor.... Dar astazi cand aveam nevoie disperat de puncte in alt sezon de h2h si scot prima victorie dupa f mult timp impotriva lui city (si aceea cu mult chin, avand in vedere ca din 25 de suturi pe poarta am dat doar un gol) vad ca mi se pune iar ca infrangere!
Nu stiu daca ati patit si voi, n am mai urmarit de f mult timp acest thread, dar chestiile de genul ma deranjeaza foarte tare! In loc sa ma relaxez jucand Fifa, stau si-mi fac o gramada de nervi din cauza celor de la EA![]()
Salutare..nu vreau sa va stresez. M-am uitat pe cutia jocului, cred ca este zona 2 (arata un glob cu cifra2).
Si acum?!? Cum naiba fac eu alt cont...m-am uitat prin setari zi nu pot sa modific decat adresa, regiunea nu o pot schimba....
Ma puteti lamuri si pe mine va rog![]()
Pentru cei care joaca Ultimate Team, va recomand sa intrati si voi la turnee si sa jucati Adidas Clasico, pana nu se inchide event-ul. 5000 coins daca invingi offline, 8000 online. Echipa de minim 4 stele cu jucatori gold. (sper ca imi aduc aminte bine)
Spor la joaca !
E intr-adevar destul de greu sa castigi 4 meciuri consecutive cu o echipa mult mai slaba decat a adversarului. Asa, offline, mai faci rost de niste coins pentru a-ti face o echipa decenta.
Ma bucur ca am fost de ajutor !![]()
Ce atacant de Serie A recomandati ? Cavani merita banii sau mai degraba strang pt Pato ? De asemenea Lavezzi merita ? ( din cate vad e si singurul LM cu adevarat valoros din Serie A ) De mentionat ca l-am luat cu bani putini pe Hamsik deja, deci ar face un trio destul de reusit.
PS : Eu am incercat sa joc si online unde am dat peste o echipa super buna, mare parte de la real (casillias, xabi alonso, di maria, higuain) si am pierdut cu 2 finesse shots de la distanta care s-au scurs in poarta. (fiind si singurele suturi ale adversarului) Atunci am luat decizia sa mai joc offline sa fac rost de coins pentru un portar mai ok![]()
Cavani merita, DiNatale e iar un atacant excelent, pe Pato il am si e f bun in fata, are dribling si pace dar e mai slabut decat ma asteptam la finalizare, executiile oscileaza. Lavezzi e singurul LM care te multumeste per total.
Daca o sa incepeti constructia unei echipe noi va recomand sa alegeti jucatori din liga Germana si neaparat sa aveti o formatie cu cel putin un CDM daca nu doi, 4-1-2-1-2 sau 4-2-3-1. Din cate am observat jucatorii din Germania sunt cei mai bine facuti din joc. Multa bafta
Eu joc cu echipa de francezi, am bilant 210 victorii cu 43 de infrangeri, toate sunt obtinute in diferite turnee online.Nu pot sa joc offline pentru ca ma plictisesc foarte tare, joc foarte ofensiv in sistem 4-3-1-2.
Fundasi: Fanni,Sakho,Mbia,Glichy rezerva Sagna,Gallas,
Mijlocasi; Diarra,M'villa,Matuidi rezerva Mamadou,Diarra Real Madrid
Atacanti: Nasri CF ( transformat din CAM), Cisse, Remmy rezerva Gameiro,Menez in locul lui Nasri
Echipa asta isi face treaba foarte bine si este foarte ieftina de cumparat (exceptand Nasri), am reusit sa imi fac si echipa lui Manchester City (mai putin aguero si tevez) dar parca tot mai buna este echipa de francezi.
Sper sa ii ajute pe incepatori, astept si eu sugestii de mijlocasi centrali buni din campionatul Angliei (Barry si De Jong sunt mult prea lenti).
@X2z Cavani e bun, heading-ul şi şuturile sunt foarte bune, Pato pt mine e cel mai bun v�rf, are pace, dribbling şi shooting + oleacă de heading. Lavezzi, mi se pare cel mai bun LM din Italia actual, are pace bun, dribbling bun, shooting mediu, dar e foarte bun, si nu-i foarte scump la statisticile pe care le are.![]()
Bleah @ Cavani. Il vand si il iau pe Lavezzi(nu am mijlocas stanga serios), apoi strang pentru Pato. Nu m-am descurcat deloc cu el. Mi s-a parut greoi si slab la finalizare. Am revenit la vechea pereche Cisse-Forlan, care de altfel s-a descurcat super bine.
De asemenea, dezamagit de Walter Samuel. Ma si miram de ce a fost decent la pret. (spre ex. mi se pare ca Andre Dias de la Lazio este mult mai bun)
Abia am ajuns in seria VI, cand joc in timpul saptamani promovez usor, in weekend e putin mai greu.
Bookmarks