Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 164 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... LastLast
Results 941 to 960 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #941 SP
    Member LeGenD's Avatar
    ......gata gata ca cica ce-i prea mult strica))....mda.....de ieri de la 17 si ceva pana acuma la 7 dimineata m-a corupt jegul asta de joc, nici macar sa ma ridic de pe scaun nu ma lasa...nah ma bag la somn cateva ore si dupa o iau de la capat:-X.....����hh....mniah mniah...nb...

2. #942 SP
    Member Dante's Avatar
    AM jucat doar 20 de min. Mi s-a parut diferenta mare la grafica intre zona de exterior si zona din metrou (mai buna). Developerii au avut cel putin o luna la dispozitie fata de ce e in beta ca sa rezolve buguri, sa fim optimisti, nu poate fi mai rau decat BC2

3. #943 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    pe pc mai e cum mai e, insa pe ps3 au facut iarba aia de zici ca au dat cu spray fosforescent pe ea...

4. #944 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Aseara la unu si ceva nu mergea pe 360.

5. #945 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Hater, ce pot sa zic?! DICE au incercat o chestie prin care sa nu poata fi acuzati de nimic, oricum ai da-o. Poate de asta nici nu i-au zis demo, ca stiau ca au pus pe PSN/XBLA/Origin o varianta praf/veche a jocului. In acelasi timp, dupa cum ziceam mai sus, "beta" asta oricum nu are nici o treaba cu varianta finala si nimic din ce gasim noi in neregula nu este luat in seama de DICE, ca lansarea e in mai putin de o luna si discurile deja cred ca-s bagate la inscriptionat (ca luam in calcul zilele de productie a discurilor, transportul in toata lumea catre retaileri, catre publicatiile care fac review-uri etc.).

Pe scurt, s-ar putea sa-si fi facut mai mult rau decat bine cu open beta, ca mai mult au speriat lumea cu bugurile prezente.
    PSN UK: Dieseliulian

sper sa ai dreptate( nu d-alta dar adu-ti aminte de kz 3)

6. #946 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Nu �nțeleg cum va puteți pl�nge de buguri intr un Beta. Dice �ncearcă in perioada asta sa cunoască toate bugurile si, dacă ii urmariti pe twitter, developerii au promis patchuri in zilele următoare.

Despre mecanica jocului pot spune ca e perfecta pt un joc battlefield. Incercati sa aveți răbdare si jocul va va rasplati.

De exemplu, n am mai văzut joc in care cover-ul sa fie at�t de important, funcțional si, totodata, amuzant. Machine gun-urile se comporta, in sf�rșit, ca in realitate si nu ca in BC2 (sniperi cu M16). Incercati sa folositi bipodul c�t mai des ( tap L1 ).

Atmosfera e perfecta, de război. Singura greșeală a celor de la dice e ca au ales harta asta mica, bazată numai pe Infanterie

Sent from my iPhone

7. #947 SP
    Member Dante's Avatar
    Asta doar la inceput , pentru concluzii preliminare pentru ei. eu cred ca vor da drumul si la Caspian Border

8. #948 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pentru cei care va plangeati mai sus ca aim assistul e prea pronuntat. Eu l-am dezactivat si acum am libertate totala. Merge marita si putin senzitivitatea ca sa aveti reactii mai rapide.

Per total, avand in vedere ca are 1 gb si ceva arhiva, nu are toate texturile puse. se vede si daca tragi in cladiri si nu patesc nimic, in cosuri de gunoi, in apa (in BC2 sar stropi etc). Sunetele sunt slabe chiar si pe War tapes. Eu nu imi fac griji. acesta nu e un demo. E o varianta Beta.

Nu am intalnit lag, in schimb ma enerveaza ca salveaza si agata cateva secunde. Sper sa scape de asta.

Despre arme, 870 shotgun mi se pare foarte puternic. Parerea mea ca e echivalent cu cel din BC2 cu perksurile de distanta si magnum ammo.

Imi place ca fiecare arma are accesoriile ei, iar cand schimbi tabara, se schimba si setul de arme. Lanterna, laserele sunt foarte tari si adauga o dimensiune noua jocului.
    Ma enerveaza ca grenadele nu mai pot fi tinute si aruncate cu 1 sec inainte sa explodeze.

Cat despre cei care stau pe burta non stop, nu prea au sanse cu un inamic de aproape pt ca nu se pot misca.

Recomand inca o data sa dezactivati aim assistul ca nu pierdeti nimic. Mai mult incurca pt ca daca inamicul iese din ecran dvs, are tendinta sa va roteasca camera.

Pacat ca nu poti da join pe prieteni.

Caspian Border e superba, m-am uitat pe un site la un filmulet din beta PC pe harta aia. Chiar zici ca e razboi.

9. #949 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by SpeedoTuxedo View Post
    Nu �nțeleg cum va puteți pl�nge de buguri intr un Beta. Dice �ncearcă in perioada asta sa cunoască toate bugurile si, dacă ii urmariti pe twitter, developerii au promis patchuri in zilele următoare.
    Imi mentin parerea ca discurile deja is date la facut si tot ce jucam noi nu va mai influenta in vreun fel codul final al jocului.

10. #950 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    ... tot ce jucam noi nu va mai influenta in vreun fel codul final al jocului.
    va influenta patchul care o sa fie probabil bagat din prima zi!

11. #951 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    32/2; ACOG 4x e overkill; e a 5-a oara cand o deblochez ca imi tot da disconnect si pierd tot ce am deblocat in partida respectiva; mi-a dat disconnect si in meciul asta; iar trebuie sa deblochez; uninstall;
    edit: nu inteleg de ce mai face save intre respawn-uri daca tot pierd tot ce am deblocat. M-am inselat, o data nu mi-a dat disconnect, am dat eu ALT+F4 ca sa nu mai astept 40(!!!) de secunde intre partide, cand nu mai vroiam sa joc. La fel, s-a pierdut tot.
    edit2: Ah, de asemenea, mi se pare mie, sau acum unde ochesti acolo nimeresti? Nu am vazut sa fie necesar sa compensez distanta pana la tinta cu sniperul. Poate ma insel...

12. #952 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Micul meu review:
    Am jucat pana la level 6 sau 7(nu retin).
    Indiferent de ce se spune,chiar si asa cu aceasta varianta de beta,grafic vorbind nu este sub bad company 2.
    Consider ca produsul final va fi putin mai cizelat,de altfel se vede ca acest beta e o versiune veche de cod.
    Interfata
    -Desi au adus unele imbunatatiri,parca tot interfata din BFBC2 era mai intuitiva si intelegeai mai simplu ce se intampla.
    -Nu inteleg de ce nu te lasa sa schimbi Options daca esti mort sau not spawned ( ciudata alegere,nu ii vad sensul)
    -Harta din joc e sub orice critica- ar fi trebuit sa pastreze stilul BFBC2 pentru modul in care arata si sunt prezentate lucrurile pe harta.
    Pur si simplu e foarte greu sa iti dai seama unde esti daca te iei dupa harta (stilul minimalist nu ii prinde bine aici)
    -Dupa selectia/schimbarea unui chit daca dai "square" pentru deploy nu te lasa sa alegi unde si standard te da la spawning point.Astfel daca vrei sa alegi unde te spawnezi trebuie sa dai back de " n" ori pentru avea deployul cum il vrei.
    -Imi place faptul ca informatiile prezente pe ecran au ceva din inertia miscarii caracterului-- ii fain

Gameplay
    -Sunt ceva imbunatatiri aduse rushului din bfbc2
    -animatii mult mai fluide,totul se misca mai repede
    -dar tocmai acest sistem de animatie iti pune adevarate probleme cand e vb sa sari peste ceva sau sa treci pur si simplu peste un obiect(ex:bucata de placaj).Frecvent mi s-a intamplat sa raman blocat sau sa fac eforturi cu 2-3 jumpuri pentru a trece peste ,acest aspect te scoate din atmosfera jocului -enerveaza.
    -frecvente probleme la unele animatii:nu face animatia de incarcat,prone dar picioarele iti raman vertical,unele miscari ciudate ale umarului/picioarelor etc
    -Buguri majore ca double aim pentru imputarea comenzi,nu incarca deloc
    -Am gasit multe invisible walls care nu dispar o data cu layerul ce le este asociat(ex: spargi geamul dar totusi nu poti trece prin acel spatiu)
    -Prone,o aditie interesanta,dar sincer cred ca se putea si fara
    Incurajeaza un anumit timp de joc care nu prea ar trb sa existe in BF3,induce in eroare(recunosc ca mi s-a intamplat sa trag in cineva/cade repede in prone si eu sa cred ca l-am omorat -dar acesta e un comportament ce il pot corecta singur )
    -Consider ca acum e mult mai usor(in cazul meu) de vazut sniperi,datorita reflexiei de la scope.
    Dar prone si acog(fara reflexie) nu prea imi place
    -Urasc faptul ca in mod automat iti pun ei pe arma ce ai deblocat
    -Nu se memoreaza fire mode-ul selectat si mereu la spawn trb sa il schimbi

Arme
    -de arme sunt cel mai dezamagit (chiar si burst is nok)
    Desi este mult mai usor de omorat acum,recoil-il este cam exagerat la unele arme(ps:toate).Am ajuns sa folosesc pistolul ca si main fiind mult mai ok
    Nu mi se par asa bine evidentiate armele,in BFBC2 puteai distinge intre comportamentul armelor,acum sunt cam standardizate toate.(cel putin cele 3 incercate pe clasa)
    -imi place faptul ca poti schimba fire mode
    -sunetul armelor nu prea pare foarte ok,parca in BFBC2 era mai usor sa distingi armele dupa sunet.
    -atasamentele chiar sunt foarte ok si sesizabile,se observa cu desavarsire cand ai heavy barrel pus sau te orbeste cineva cu lanterna/laser sight
    -concluzionand armele par standardizate si exagerate in "comportament"

Clasele:
    -Imi place ca poti customiza clasele cum doresti
    -inteleg logica dar urasc faptul ca trebuie sa deblochezi fiecare lucru pentru fiecare arma/factiune din joc - nu e fun ci doar farm inutil

Harta
    - nu imi place deloc(asta exceptand bug-urile)

Concluzie
    - un joc cu o baza buna,dar o harta nepotrivita unui beta si bug-uita la extrem
    Sper ca produsul final va fi schimbat fata de acest beta(desi nu vad cand vor avea timp,poate un patch urias la lansare)
    Ziua buna tuturor.

13. #953 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Am ajuns la nivelul 21 si pana aici pot spune ca jocul asta are doar doua arme cu care merita sa joci: MK11/SVD si UMP45.

14. #954 SP
    News: DICE producer 'ashamed' of Battlefield Bad Company 2 - ComputerAndVideoGames.com

"I don't know why, but I always feel ashamed about the games I'm involved in making," he told the Wall Street Journal.

"I can't even bring myself to start up Battlefield Bad Company 2, our last game, because I feel so ashamed. I know it is a great product but still I only see the things we could have done better."

Bach also said the studio's in overdrive trying to perfect Battlefield 3 ahead of its release at the end of October.

"We are focusing on cutting the bad stuff rather than adding and changing things. Instead of adding ideas, we are removing problems, and that is what our testers are helping us with.

Aici interviul din 27 sept wall street journal
    http://blogs.wsj.com/tech-europe/201...battlefield-3/

cam lipsit de modestie asta

15. #955 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Advertising de prost gust se numeste ce face individul ala. Normal ca puteau sa faca mult mai multe chestii in BC2, la orice joc poti adauga imbunatatiri, dar sa spuna ca ii este rusine cu el mi se pare de porc.

BC2 > BF3.
    Si ca sa nu sara toti recalcitrantii pe mine: BC2 Beta a fost muuuuuult mai bun decat este BF3 Beta. Si nu ma refer la numarul de bug uri si alte prostii astea, ci calitatea si feelingul per total al jocului.

BF3 mi se pare ca seamana mult prea mult si MoH. Si cum zicea si Asghaar, nu se mai vede diferenta dintre arme. E aceeasi arma cu alt skin si recoil mai mare/mic. In rest nimic. Nu conteaza cu burst de cate gloante tragi, nu conteaza timpul care il astepti inainte de a trage urmatorul glont, nu mai conteaza nimic.

Personal mi se pare jalnic jocul in comparatie cu BC2.

Sper sa mi schimb parerea in timp.

16. #956 SP
    BC2 a ajuns la maturitate dupa cativa GB de patchuri

17. #957 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Adevarat Cosminbad.
    Dar asta nu reprezinta o scuza sa se "livreze" un produs astfel,dar avand in vedere ca este BETA eu ma voi abtine sa critic mai dur si final BF3.Voi astepta jocul final.
    de cumparat..il cumpar deoarece alt shooter nu am in agenda.

18. #958 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Asa este, dar intr un fel se manevreaza armele in BC2 si in altul in BF3. Si mie personal mi a placut enorm de mult cel din BC2. As putea zice lejer ca este cel mai bun control care l am vazut vreodata intr un fps. Accesibil tuturor dar totusi avea cateva secrete care faceau diferenta.
    Nu de putine ori stateam si trageam cu arma in cer doar ca sa gasesc burstul ideal si pt a vedea cat de mult este afectat glontul de gravitatie. Chiar, mi se pare mie sau in BF3 nu mai exista gravitatie? In afara de RPG nu am mai vazut nici o arma a carui glont sa piarda altitudine la distante mari. Au mascat totul cu un recoil de ti cad dintii din gura.

19. #959 SP
    Member Dante's Avatar
    Despre ce produs livrat vorbiti?Asta e beta, nici macar demo.Beta nu are toate texturile, animatiile, frostbite 2.0 si cine stie cate alte aspecte care pot contribui in final la feeling. Bugurile si neconcordantele pe care le vedem noi fiti siguri ca le-au vazut si testerii lor. Prefer sa nu dau cu pietre si sa astept profusul final.

20. #960 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Chiar, mi se pare mie sau in BF3 nu mai exista gravitatie? In afara de RPG nu am mai vazut nici o arma a carui glont sa piarda altitudine la distante mari. Au mascat totul cu un recoil de ti cad dintii din gura.
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Ah, de asemenea, mi se pare mie, sau acum unde ochesti acolo nimeresti? Nu am vazut sa fie necesar sa compensez distanta pana la tinta cu sniperul. Poate ma insel...
    Da, asta am zis si eu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 164 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks