In jur de 90 de ore cu putin lvl boost .
Koba, bestia se numeste Two Fer Maggie si face damage DOAR 4856x10/shot . Sa intri diseara sa ti-l dau. OEE si Faxiu, daca sunteti interesati apelati cu multa incredere si seriozitate. Renegatu il are deja.
Is f bune armele legendarele, te cred, am farmat si eu destul pt unele dintre ele, acuma sti si tu cum e, sau tie iar ti-a picat din 2 incercari la cat bulan ai. Eu am ales sai omor pe Hoduncsii aia la misiunea respectiva ca imi plac mai mult smg-urile, dar nu refuz nici un pistol cu ~50.000dmg
Da as vrea io din 2 incercari: vreo 2 ore, Mick Zaford a dat ortu' popii de vreo 60-70 de ori
Nu am terminat jocul si ma intrebam ceva.Dupa ce termini jocul mai poti face misiunile secundar pe care le-ai ratat
"There are a total of 109 Side Missions in Borderlands 2."
@MCV1 : Puteai da un quick search pe google si aflai in 2 secunde , n-am stat nici care dintre noi sa le numeram...defapt , you never know .
Am vazut si eu video ala cu Tediore reloads, dar las ca-i mai fain cum l-am facut noi, ne-am chinuit,am injurat, am ras cand am picat toti instant pe jos,a fost mai fun asa
Ooo da. Epic times. Rasko mai avea putin si rupea controlerul
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
---------- Post added 24-10-2012 at 06:01 PM ----------
Golden keys:
PC: CBKB3-3BKH9-XB3J3-BJB3B-H53CK
PS3: WB5JJ-KX6HJ-XHJCT-ZBKJB-XW3J6
X360: WB5JJ-KX6CR-TFRBX-WFJJB-XW3S6
La ce folosesc acele coduri? Borderlands 2 e un fel de WOW pe ps3 asa, ca vad ca spunea cineva mai sus sa intre diseara sa ii dea niste arme cuiva. Va intreb ca as vrea sa imi achizitionez si eu jocul, nu am jucat Borderlands 1 , nu am idee cum e jocu in general, doar ce am vazut cateva filmulete pe youtube.
E un FPS cu elemente de rpg . Codurile sunt pt niste chest-uri cu iteme epice. Eu zic sa ti-l cunperi pt ca nu vei regreta miscarea .
Pai cred ca o sal cumpar, ca sunt fan si FPS si RPG, sunt fan jocuri bune in general si din ce am vazut pe threadul asta, e un must-have. Inca o intrebare as mai avea, se merita vreo editie speciala de joc cu dlc'uri incluse sau sa merg pe una normala. Intreb aici ca voi poate ati jucat si DLC-urile.
Cumpara normal edition pt ca nu o sa mai gasesti deluxe edition si oricum continea un DLC ce avea o clasa in plus (mechomancer) si cam atat , deci fara misiuni sau bonus content . Daca chiar vrei iti cumperi season pass si e ok .
In sfarsit, gata si master gee. That fight...
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
MUI IMPORTANTE
Pe forumul oficial gearbox, sectiunea Borderlands 2 - Playstation 3 un user organizeaza un concurs prin alegerea random a unor posturi din urmatorul thread:
Giveaway - NO USE OF EXPLOITS | Updated TWICE on Oct 24 - The Gearbox Software Forums
Dupa cum spune initiatorul, castigatorul primeste gratuit intre 5 si 7 legendary items doar postand in threadul de mai sus. Stiu ca la noi pe forum multa lume joaca pe PS3, astfel ca daca va faceti conturi(probabil unii dintre voi si aveti deja) si postati sansele sunt mai mari sa castigam ca dupa aceea sa facem duplicare de items pentru toti cei interesati.
Foarte important: se poate posta de mai multe ori! Dureaza pana maine, astfel ca daca sunteti interesati de legendary items recomand sa postati si voi sa crestem sansele. Toata lumea stie cat de frustrant e sa farmezi de zeci si zeci de ori. E o modalitate usoara de a face rost de arme epice.
Go go guys!
Bookmarks