Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 239

Thread: Dead Island

1. #121 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    @Ronan: Pe ce �l joci de se vede aşa �ntunecat ? Aseară c�nd m-am uitat la poze am crezut că sunt eu prea obosit şi nu le văd cum trebuie...
    ...pe cel joc? Pe ce platformă? Pe X360. Așa se vede el mai �ntunecat c-am făcut print screen cu placa de captură și n-am mai umblat la reglat luminozitate.

---------- Post added 13-09-2011 at 11:16 AM ----------

Am gasit gateva zeci de arme violet si orange. Cine are jocul pe X360 si vrea sa le primeasca sa-mi dea un mesaj.

Common (white)
    Uncommon (green)
    Rare (blue)
    Unique (violet)
    Exceptional (orange)

2. #122 SP
    Member mof990's Avatar
    tocmai ce am terminat jocul in co op cu un prieten 12h si 60 de questuri facute

3. #123 SP
    ...l-ai cam grăbit bine de tot

4. #124 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by mof990 View Post
    tocmai ce am terminat jocul in co op cu un prieten 12h si 60 de questuri facute
    Aia nu e terminat,e asa sa zici ca ai trecut prin el.Un rpg dinasta daca nu petreci minim 25-30h in el l-ai jucat cam degeaba.

5. #125 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Si eu am cateva arme foarte bune de level 7-17 cu damage enorm pt level ul respectiv. Cine are jocul pe PS3 si le vrea sa ma anunte cat mai repede posibil ca daca nu le vand. Ocupa spatiu degeaba in inventory.
    Btw, doua din ele sunt rare (portocalii).

6. #126 SP
    rtl
    Junior Member rtl's Avatar
    mie imi place foarte mult, drept pentru care m-am jucat de la 22:00 la 05:30
    si eu il am pe ps3, @Mariusik poate imi dai un add "uscatu" facem un co op impreuna

7. #127 SP
    Ti am dat add. Poti intra acum ca sa ti dau si armele? Asta in caz ca le vrei .

---------- Post added 13-09-2011 at 09:36 PM ----------

FFS! Inca un glitch. Am vreo 3 sau 4 trofee deblocate in joc, iar in PSN nu se deblocheaza (printre care si "To put it bluntly", "Road Trip", "Humanitarian"). WTF is wrong with this game?

---------- Post added 13-09-2011 at 10:09 PM ----------

Poate sa mi explice cineva cum functioneaza jocul asta pana la urma? Sa mor daca inteleg. Trofee nu primesc, jocul nu mi se salveaza cand ies din el. Tocmai am pierdut ultimele 20 quest uri facute. WTF WTF WTF.
    Pana la urma cred ca mi bag picioarele in el de joc si il vand ca e prea fu*ere.

8. #128 SP
    ...of - se pare ca sunt ceva probleme cu versiunea pentru PS3
    Pe X360 nu sunt problemele alea, am verificat și m-am documentat.

9. #129 SP
    Member Mazzaxx's Avatar
    Aceleasi probleme le-am intampinat si eu cu versiunea de PS3, nu mi s-au deblocat trophies, am vreo 10 si doar 1 mi s-a deblocat pe profil, restul apar in-game ca si deblocate, si cu salvarile la fel, am ajuns lvl 12 si cand am intrat din nou dupa cateva ore si am dat continue eram lvl 8 si cu o groaza de quest-uri nefacute. Nu il mai joc pana nu apare patch-ul care se tot lauda cu el pe facebook si twitter. De deblocat retroactiv trophies nu cred ca se poate, va trebui sa-l reincep. E un joc super, m-a prins, dar sper sa rezolve probleme astea cat mai curand.

10. #130 SP
    Tocmai am deblocat:

Gotta find'em all
    ...fara guide

<3 dead rising background

ORicum cu puțină atenție/logică...se rezolvă.
    Attached Images Attached Images 20110914124024.jpg

11. #131 SP
    rtl
    Junior Member rtl's Avatar
    [QUOTE=Mariusik;694473]Ti am dat add. Poti intra acum ca sa ti dau si armele? Asta in caz ca le vrei .[COLOR="Silver"]

da mersi, sper sa pot intra asta seara si vb, thx.

12. #132 SP
    [COLOR="Silver"]
    tare asta.

13. #133 SP
    ...what's this?

Am gasit ~ 3 sau 4 cranii pana acum.
    Attached Images Attached Images 20110914180116.jpg 20110914180137.jpg

14. #134 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...what's this?

Am gasit ~ 3 sau 4 cranii pana acum.
    Si eu am gasit vreo 2 dar nu am putut sa le lootez. Inca un bug pe PS3. Awesome.

Quote Originally Posted by rtl View Post

da mersi, sper sa pot intra asta seara si vb, thx.
    Am aruncat deja armele. Imi pare rau.

Quote Originally Posted by Mariusik View Post

---------- Post added 13-09-2011 at 09:36 PM ----------

FFS! Inca un glitch. Am vreo 3 sau 4 trofee deblocate in joc, iar in PSN nu se deblocheaza (printre care si "To put it bluntly", "Road Trip", "Humanitarian"). WTF is wrong with this game?

---------- Post added 13-09-2011 at 10:09 PM ----------

Poate sa mi explice cineva cum functioneaza jocul asta pana la urma? Sa mor daca inteleg. Trofee nu primesc, jocul nu mi se salveaza cand ies din el. Tocmai am pierdut ultimele 20 quest uri facute. WTF WTF WTF.
    Pana la urma cred ca mi bag picioarele in el de joc si il vand ca e prea fu*ere.
    Pana la urma am reusit sa deblochez si trofeele. Jocul asta pur si simplu nu se salveaza daca joci online, sau nu stiu exact cum sta treaba. Ideea e ca daca vreti sa fiti siguri ca vi se salveaza pe PS3 trebuie sa l jucati offline. Cu cablul scos din consola, ca mie imi gasea jucatori pe care sa dau join chiar daca eram signed out din PSN.

Merci mult Ronan pt link urile acelea.

Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    LE: Am intampinat un bug destul de enervant. De fiecare data cand cobor intr o toaleta subterana nu ma lasa sa ies din ea. Incerc sa urc scarile ca sa ies si de fiecare data cand mai am vreo 2 sau 3 trepte ramase ma da inapoi in spate. CEva gen cum e cand ai super-mega-giga-tera lag in Bad Company 2.
    Pana la urma am reusit sa ies sarind, dar cu greu si mult noroc. Mai are altcineva problema asta?

Cred ca am gasit si solutia. Trebuie sa urci scarile in crouch. Nu am mai intalnit bug ul cat timp am urcat scarile in crouch.

15. #135 SP
    Member Mazzaxx's Avatar
    Pana la urma am reusit sa deblochez si trofeele. Jocul asta pur si simplu nu se salveaza daca joci online, sau nu stiu exact cum sta treaba. Ideea e ca daca vreti sa fiti siguri ca vi se salveaza pe PS3 trebuie sa l jucati offline. Cu cablul scos din consola, ca mie imi gasea jucatori pe care sa dau join chiar daca eram signed out din PSN.

Cum ai reusit sa deblochezi trofeele? Ai inceput jocul de la inceput fiind off-line?

16. #136 SP
    Nu. Am continuat de unde se salvase el (cu 2 levele si 20 quest uri mai in urma).

Jocul banuiesc ca functioneaza cum trebuie pana la un anumit punct, dupa care inceteaza sa mai salveze progresul facut de player (printre care si trofeele). Am observat ca in aproape fiecare joc, imediat dupa ce indeplinesti conditiile pt a primi un trofeu, dar inainte de a primi trofeul, jocul se salveaza. Ma gandesc ca daca aici jocul nu se salveaza, automat nu mai primesti trofeele, deoarece este vreun script care le deblocheaza doar daca apar in Save Game Data. Asta este teoria mea, nu stiu daca este adevarata.

17. #137 SP
    Member Mazzaxx's Avatar
    Confirm ca merge doar sign off PSN si single player only din meniu, salveaza si mi-a dat si ceva trofee, dar sa vedem pana cand...

18. #138 SP
    Pe X360 a aparut un patch (tocmai am primit notificare). Parca vad ca a stricat tot

Merge totul oki - ver 1.1.0

...phew

19. #139 SP
    Oki, m-am lamurit ce-i cu acele cranii si cu diamantele (cred ca asta e - cel putin asa vad eu).

In joc sunt cranii (habar n-am cate stiu ca-s pe culori. Vreau sa termin jocul pe cont propriu si fara guide-uri - oricum lucrez si eu la cateva asa 4 fun ) iar odata gasite trebuiesc aduse/puse in locatii specifice culorii lor (am pus o poza mai sus) si jocul te recompenseaza cu un exceptional (orange) blueprint.

Am am primit (pana acum):
    • Developer's no. 1 craft - electro body (info. in poza de mai jos)
    ...e clar ca mai sunt si altele. Din pacate n-am reusit sa fac nimic cu el deoarece mai am nevoie de 3 diamante.

No, ce mai explicatie
    Attached Images Attached Images 20110915094454.jpg

20. #140 SP
    ...mi-a dispărut camionul - s-a salvat jocul, am oprit consola (că n-am mai oprit-o de 3 zile) și c�nd dau continue nu mai apare unde era.
    • It's never too late (drive the armored truck...etc)
    ...era �n față la biserică.

No mă!

***later edit***

Acuma m-am tot �nv�rtit [am dat de un quest ne listat (există și din alea c�te vrei) sper să-și revină...].

Uai excelent! De nu se intampla asta ratam un secret mare din joc (wooooo!) - nu zic, doar pun poză!

No așa mai merge.

+un craniu! (incredibil) - craniu care, după logica mea, trebuie dus �n police station la un calculator cu date.
    Attached Images Attached Images 20110915172819.jpg 20110915173650.jpg 20110915174038.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast