La mine a ajuns. Aviz celor care au optat pentru ShopTo![]()
La mine nu. Mai mult ca sigur primesc maine avizul pe care va scrie sa ridic jocul tocmai luni. Calca l ar trenul pe postasul meu cel nou.
Cum e jocul? Ai apucat sa l incerci?
Need a tour guide for your trip to Dead Island? Well, BradyGames recently released the official Dead Island Map App, that is now available on the iTunes App Store for $2.99.
The app was developed in conjunction with publisher Deep Silver, and contains detailed maps of every square mile of Banoi Island, a resort paradise gone horrifyingly wrong. The maps are scrollable and zoomable, turning iPads, iPhones and iPod Touches into handy navigational tools for folks looking to survive the zombie onslaught. The app also pinpoints the location of every collectible ID Card, Banoi Herald excerpt, and Investigation Tape � more than 150 items total. Each item is accompanied by a screenshot detailing the location and descriptive text to guide users to the exact spot in question.
Lastly, the app also features an Objective Complete check box that allows users to track which items have been located and which ones remain undiscovered. An interactive Legend allows users to toggle on/off any of the collectible types and show/hide hidden or found items, although it�d be WAY sweeter if the app synced with your actual game to do this checking off in real-time for you, eh?
So, do the Dead Island fans amongst you plan no picking this up?
---------- Post added 09-09-2011 at 12:41 PM ----------
Exact cum spuneam. Dai bani pe transport de pomana ca jocul oricum este preluat de posta c'rului si ajunge cand vor ei. Bugetarii dreacu'...
Am descoperit un Easter Egg![]()
Singurul minus (personal) - minus pe care l-am zis inca de la primul trailer - ca jocul e 1st person view. Un survival horror e fain 3rd person view...
![]()
Mie imi place mult mai mult in first person , parca ma simt mai in largul meu cand lovesc zombies.Nici nu m-as fi uitat la el daca era 3rd person.
La toate quest-urile se poate pune...traking? Eu am dat de un side quest in care trebuie sa caut niste piese de masina...si nu-i pot pune traking (ma tot invart aiurea - ma doare deja capul) dar la celelalte pot.
E bug?- sau asa e sidequest-ul?
Am apucat sa il joc la un prieten si am facut si eu questul acela.
Nu poti pune tracking la questul acela pentru ca sunt mai multe masini de la care poti lua partile acelea.
Cauta masinile de pe marginea drumului (cele care au capota ridicata)
Ai nevoie de 3-5 car parts parca.![]()
Ai nevoie de 4 , nu e asa greu , le iei de la masini distruse si e gata misiunea , apoi ce lce ti-a dat misiunea te va lasa te plimbi cu acea camioneta oricand.(daca o pierzi se spawneaza la loc)
Quick reminder:
@Ronan: Pe ce �l joci de se vede aşa �ntunecat ? Aseară c�nd m-am uitat la poze am crezut că sunt eu prea obosit şi nu le văd cum trebuie...
L am jucat si eu azi vreo 2 ore cred. E dragut jocul. Prima vasla in cap data unui zombie mi a dat o senzatie geniala.
Am jucat vreo cu 2 indivizi de pe internet (asta dupa ce m am chinuit sa ma conectez la alti 6 si nu am reusit: dadeam sa se conecteze,se incarca, dupa ce se termina de incarcat ma deconecta instant. Cred ca trebuie sa i fac portforward dar nu sunt sigur ca am vazut ca si altii aveau aceeasi problema.) si a fost ok. Lag nu foarte mult, doar ca respectivii erau cretini si luau tot lootul, indiferent ca aveau sau nu nevoie de el. Oamenii aveau clasa de sharp/throwable weapons si luau si blunt urile (joc cu Sam B).
Foarte obositor jocul asta. Nu stiu daca e din cauza ca sunt putin obosit (deobicei nu am probleme), sau e grafica de vina, dar ma dureau foarte tare ochii si ma apucase o durere de cap la numai doua ore dupa ce am inceput sa l joc. Dar am facut o pauza de 5 minute si mi am revenit, deci tind sa cred ca i jocul. Plus ca mai vazusem ca mai sunt cateva persoane cu aceeasi problema, chiar ma grav: simt senzatie de voma.
Anyway, me gusta Dead Island. As vrea sa stiu daca am cu cine sa l joc in coop. Preferabil sa aiba headset, si sa nu se grabeasca. Vreau sa lootez cam tot ce se poate si sa descopar insula. Nu vreau sa fac doar main quests si gata. Daca farmam putin si la trofee e perfect (nu sunt interesat de platina, dar cele care se pot obtine fara prea mult chin nu ma deranjeaza sa le am).
LE: Am intampinat un bug destul de enervant. De fiecare data cand cobor intr o toaleta subterana nu ma lasa sa ies din ea. Incerc sa urc scarile ca sa ies si de fiecare data cand mai am vreo 2 sau 3 trepte ramase ma da inapoi in spate. CEva gen cum e cand ai super-mega-giga-tera lag in Bad Company 2.
Pana la urma am reusit sa ies sarind, dar cu greu si mult noroc. Mai are altcineva problema asta?
LLE:Tocmai am intrat din nou in joc in single player (iesisem din jocul cu ceilalti oameni) si vad ca nu mi s a salvat absolut nimic din ce am jucat online. This sucks.Defapt se salveaza. My bad.
Bookmarks