Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 239

Thread: Dead Island

1. #141 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Oki, am rezolvat problema (am tot experimentat, lol...). In caz că vă dispare camionul din fața bisericii mergeți la un fast travel (cel din biserică e oki) și selectați Lifeguard Tower. e ce ăsta? pentru că are cea mai mică distanță (536m) + o camionetă �n față,

Misiunea principală zice așa:
    It's never too late
    • Drive the armored truck with food, medicine and weapons to the Lifeguard Tower
    ...bun, vă urcați frumos �n camioneta roșie (poză) și percurgeți distanța aia (536m) după care luați camionul și vă �ntoarceți.

Totul e oki

*p.s.

�ntr-un fel �mi pare bine c-a disparut din fața bisericii că așa am mai descoperit cateva misiuni (nelistate) și 2 secrete.

*p.s. 2

<3 Frightening Katana

*p.s. 3

Este una și mai tare
    [ 18:56:39 ] (Ceph) have you found the japanese sword i told you about yesterday? way stronger than the katana
    [ 18:57:44 ] (Ceph) slaughtering wakizashi
    Attached Images Attached Images 20110915185953.jpg 20110915192038.jpg 20110915192724.jpg

2. #142 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Me wants. N am gasit decat 3 arme rare, dintre care doar doua s au luat in calcul pt trofeu (una din ele am primit ca award la un quest, banuiesc ca nu o via in calcul daca nu e lootata), si toate 3 sunt de rahat.

3. #143 SP
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    (una din ele am primit ca award la un quest, banuiesc ca nu o via in calcul daca nu e lootata),
    Da, nu se ia �n calcul (pentru trofeu).

---------- Post added 15-09-2011 at 07:37 PM ----------

Pentru a obtine diamante cu usurinta (confirm ca merge):
    • Mergeti in supermarket si luati din frigidere sampanie
    • Mergeti apoi pe plaja si ii dati sampania la tipa aia betiva (imi scapa numele) si primit in schimb 1 diamant + 100xp
    ...faza asta se poate repeta de cate ori vreti voi.

In supermarket se pot aduna ~ 4-5 sampanii.

4. #144 SP
    Junior Member tmsgaby's Avatar
    Deeeci am terminat jocul si ma uitam pe youtube cum se face misiunea aceea cu avionul care se prabuseste la inceput...
    La quest scrie ca are loc in resort si am observat si eu ca de fapt poate fi facuta doar in chapter III si... din video in video am ajust la acest video

Si... merge!

5. #145 SP
    Member raptorscream's Avatar
    l'am terminat si io, dupa 22 de ore ....
    stie cineva care l'a terminat daca ii dau sa incep cu acelasi caracter imi reseteaza lvl sau ramane odata cu inventarul? a, lvl 41 si vrea sa fac 50

6. #146 SP
    Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    l'am terminat si io, dupa 22 de ore ....
    L-ai grăbit

...măi! Unde vă tot grabiți?

7. #147 SP
    sa imi raspund singur la intrebare ...

dupa ce terminati story merge luat de la inceput cu si va ramani LVL si iteme din inventar, mobs au lvlu vostru dar questurile au xp de 1st playthrough

cine merge dupa 1000G/platina sa incerce sa faca cat mai aproape (preferabil direct) lvl 50, ca altfel in NG+ mai mult xp iei din mobs decat din quest

8. #148 SP
    Member Harilip's Avatar
    nu am inteles 2 lucruri:
    ce anume trebuie sa fac, in ce loc trebuie sa merg ca sa imi salveze ?
    pentru a schimba arma, trebuie sa intri neaparat in Inventory?

9. #149 SP
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    nu am inteles 2 lucruri:
    ce anume trebuie sa fac, in ce loc trebuie sa merg ca sa imi salveze ?
    pentru a schimba arma, trebuie sa intri neaparat in Inventory?
    1. Se salveaza dupa un anumit timp si/sau dupa ce faci un quest/sidequest (iti arata sigla rosie de la biohazard jos in stanga).
    2. Nu, se poate schimba si daca apesi R1/RB. Daca tii apasat R1/RB ai acces la un meniu cu sloturi si poti alege in timp real arma dorita. Intrii in inventory, iti setezi un set de arme si salut.

10. #150 SP
    Member FusioN's Avatar
    Jocul asta e cel mai frumos sa il joci in Coop cu prietenii. Descoperiti secrete(cum ar fi craniile), va bateti pe arme, faceti trading, incercati diferite chestii. Nu are rost sa va grabiti sa terminati questurile. Am 22 de ore in joc si de abia am inceput Actul 3.

11. #151 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    L-ai grăbit

...măi! Unde vă tot grabiți?
    no worries, intru peste tine sa fac 50 si sa adun collectibles fun ain't over yet

12. #152 SP
    ...sunt in jungla si m-am ratacic la casele alea din lemn. Nici cum nu mai gasesc cale de iesire sa merg catre un sidequest.

Ce ma dispera...de 30 de minute tot ma invart deja mi-e rau.

Help?

Vad buncarul (sau ce-i ala) dar nu pot ajunge la el.
    Attached Images Attached Images 20110916193739.jpg

13. #153 SP
    Uite te si tu pe harta ca iti dai seama. E imposibil sa te ratacesti in jocul asta.

Daca tot nu reusesti mai da mi niste detalii ca tocmai am terminat act ul asta.

14. #154 SP
    ...am rezolvat. Mi-am pus eu un waypoint (si l-am ignorat pe cel principal) si am iesit - ma duc sa iau aer ca mor de ameteala

15. #155 SP
    Off: Era cineva aici care vroia sa cumpere jocul. Daca mai este interesat il dau eu pe al meu.

On: Am gasit si eu un Wakizashi de level 30, albastru si dau cu el 1000 damage. Deja omor zombii normali din doua lovituri, iar bossi cam din 5 lovituri pe spinare. Un pic cam overpowered arma.

16. #156 SP
    Eu, deocamdată, stau cam așa:
    Attached Images Attached Images 20110917170913.jpg

17. #157 SP
    Ce ai facut nene 40 de ore in jocul asta? Eu am tras cat am putut de el si abia am 20 ore, si cred ca in cam 2-3 ore il termin, dar si alea trase de par (92% story facut).

Am stat si eu si am cautat collectibles tot fara walkthrough si am cam 85/120 dar tot nu vad ce poti face in joc. Doar daca....doar daca nu omori zombi doar de dragul de a i omori, si te cred in stare.

18. #158 SP
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Doar daca....doar daca nu omori zombi doar de dragul de a i omori, si te cred in stare.
    ...n-ai idee!

O iau asa incetisor pe jos...si cum imi iese ceva in cal: zap. zap!

Cu jocul terminat...cred ca ajung pe la 60h (apoi gata) ca apare Dead Rising 2: Off the Record - alta nebunie

19. #159 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Wow ronan, ar trebui să lucrezi ca game tester, nu-mi vine să cred c�t timp i-ai acordat unui singur joc

20. #160 SP
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Wow ronan, ar trebui să lucrezi ca game tester, nu-mi vine să cred c�t timp i-ai acordat unui singur joc
    Să pun stats de la Tekken6? ))))

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast