PS3 nu am de ce sa il vand. Il folosesc cel mai mult. Nici nu intra in discutie sa il vand.
Tudy, ia un Xbox 360 de pe Amazon si asteapta NGP/PSP 2. Eu asa mi-am propus. Sa-mi iau un Xbox cand se lanseaza Gears of War 3 si un PSP 2.. tot cam pe la lansare. My two cents![]()
eu zic sa iti iei xbox 360: are niste exclusivitati foarte faine, si nu stiu daca merita un handheld doar pt cursuri.
Dar daca vrei totusi un handheld console: ia-ti un DS. E mai ieftin, si are mai multe jocuri de calitate. In plus, psp are mai mult jocuri serioase, iar astea le joci acasa pe ps3 sau x360. Pe DS ai in schimb altceva.
Daca iti doresti cu adevarat un handheld pentru a-ti omori timpul alege linistit PSP (nu se stie cat mai e pana la o eventuala lansare a NGP-ului).
Cumpara-ti un PSP.Singurele exclusivitati care chiar se merita sa le joci pe Xbox360 sunt Gears of War si Forza Motorsport ( IMHO ).
+ Halo, Mass Effect, Left 4 Dead, Fable, Dead or alive, Dead Rising, si ar mai fi. Eu zic ca Xbox-ul are destule jocuri care se merita.
si Fable II si Dead Rising sunt exclusive pt Xbox. Iar Mass Effect si Left 4 Dead sunt doar pe Xbox si pc (nu si pe ps3).
Daca un joc este pe 2 sau mai multe platforme, indiferent care sunt acestea nu mai este exclusiv.
M-am decis. O sa iau un Xbox360 Slim nou la inceputul saptamanii viitoare si daca nu gasesc oferte bune pentru un handheld o sa aman pana la NGP. Merci tuturor de sfaturi, vad lucrurile mai clar acum.![]()
nu stiu unde ai vazut asemenea preturi..dar la Gameshop e 350 ron cea de EU(UK) iar la webpredator cea de US e 400 ron..
Pe ebay man ...
mortal kombat collector's edition | eBay
discutia era daca se merita sa iti iei un xbox daca ai un ps3. Ori eu am listat jocurile ce sunt pe xbox si nu pe ps3. Teoretic da, nu sunt exclusive, dar asta nu schimba faptul ca un posesor de ps3 nu le poate juca. De unde si includerea mea.
Bookmarks